Gaara, meg Shikamaru bár igaz ő csak a másik sorozat óta, sima narutoból , Gaara. De szeretem mint szerintem sokan Narutot is, jaa meg Sakurát, de őt is inkább a második sorozatban szerettem meg, de nagyon! Neked?
Nekem eddig a Sasuke, Kakashi, Neji, Lee, na és persze Narutó.
A Gonoszok közt, bár csak 1 részt láttam, de eddig az Itachi. Meg az Orochimaru is tetszik.
Hát gonoszokat direkt nem írtam Mert akik szimpatikusak azok még nem szerepelnek..csak a kövi soriban Shippuuden-ben. Viszont Orochimaru sose volt szimpatikus...Annál inkább Kabutó.
De igazán szinpatikus gonosz szereplő majd a másik sorozatban lesz, számomra.
Jól használtad
Nah nyilatkozok már én is egy kicsit, hogy ne csak két ember hsz-eit lehessen itt olvasni
Nekem Shikamaru eddig az abszolút kedvenc, illetve Kakashi a felnőttek közül. Sasukét kifejezetten nem kedvelem. Lányok közül Sakura és Hinata a kedvencek, de Temari karaktere is nagyon bejön. Ellenségek közül egyértelműen Kabuto eddig
Egyébként Sasukén kívül nem nagyon van olyan akit nem kedvelek...
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Pink írta:
Akkor ezek bakfityek a Shippuden beli gonoszokhoz képest?
Spoiler tartalom:
Annyit amúgy tudok a játékok alapján, hogy a Sasuke gonosz lesz, és az Orochimaru tanítványa, vagy társa lesz.
Remélem a spoiler-t jól használtam most.
Szerintem igen bakfitty..Persze nem rosszak csak hát kevesen vannak, meg nem az igazi, jobb lesz a shippuuden meglátod majd, én annyira megszerettem,hogy egyszerre képes voltam 25részt is megnézni belőle egy nap
Spoiler tartalom:
Igen azzal lesz vége is amúgy a sima narutónak, hogy elindul hozzá, Naruóték meg megpróbálják állítani Sasukét...Lásd majd 130as részek, Végzet Völgye harc
Mondja ezt egy fanatikus Naruto fan, szóval azért nem kell minden elhinni Brollynak
A napi 25 rész meg különben sem egészséges már...
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
A játékból tudtam, hogy harcol a Narutó, meg a Sasuke, démoni alakban.
Én a Shippuuden-t én megvárom magyarul, meg úgy is most Narutónál tartok, ahogy nézzem az Animexes verziót, ha annak vége lesz, akkor remélem, hogy már lefordítják magyarra a Shippuuden-t. De már ott is nagy lesz a grafika igaz?
Biztos nagyon jó, elgondolkodtam, hogy megnézzem feliratosan, de én még a rendes Narutó részeket se láttam végig, és nem értenék semmit. Én azóta nézzem a Narutót, amióta za Animax adja. És ott szerettem meg a mesét.
Most fogom letölteni az oldalról, mert a nekem Rubicom kábeltv-m van, és ott nincs Animax, nem vált át a Minimax 20.00-óra után.
De ma talán megnézzem, ha lejött a rész.
Szerk:
Most nézztem meg a Naruto 82 részét, nahyon teszett, és értem miért ilyen erős Itachi.
Most még jobban komázom ezt a karaktert. Jobban mint a Sasukét.
Spoiler tartalom:
Ebben a részben kiderült, hogy miért erősebb az Itachi Sharringanja a Byakugannál. Õ az eredeti Sharringan örökös, tehát a legerősebb Uchiha. Ez amúgy hasonló a Brolyhoz. Meg kiderült, hogy 9 acuko van, ebből lépett ki Orochimaru, de ezeknek van egy főnöke igaz? De ne áruljátok el, csak hogy igen, vagy nem.
Ne duplapostolj, a hozzászólást szerkeszteni is lehet!
Amúgy ezek a Narutós részek, amik fent vannak az oldalon, azok Jetixes verziók, csak Animax szinkron van rajta? Mert az Animax logó nincs rajta mese közben.
Meg ez mit jelent, amit Dumet írt:Ne duplapostolj, a hozzászólást szerkeszteni is lehet!
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!