Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Akkor rakhatod is a következőt, hogy haladjon a játék (ha még él egyáltalán).
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Hát engem ez a Múmin-völgyre emlékeztet Múminék házára, de nem vagyok benne biztos, jó rég láttam már a mesét (nagyjából 15 éve amikor adták). OFF: Egyébként ahogy elnézem, rajtunk kívül senkit nem tud érdekelni ez a játék, szóval mostmár nem érdekel, hogyha csak egymásnak dobálózunk, csak legyen valami. Hátha kedvet kap más is idővel.
Kikyou (InuYasha)
Huu akkor jól emlékeztem ezek szerint... király
Na jöjjön egy könnyű, rengetegszer látni ezt a helyszínt abban az animében amelyikbe van, íme:
Kikyou (InuYasha)
Elfogadom A Muranishi ügynökség székháza így van. Te jössz.
Kikyou (InuYasha)
Én sejtem melyik animébe van de mivel nem nézem a sorit még, így nem tudom... Jöhetne olyan is játszani, aki nézi.
Kikyou (InuYasha)
Hát Dumet akkor tippelj... Niki nem akarja megmondani.
Ha azt mondom, hogy ez egy valódi, Japánban található helyszín, csak a felirat kicsit más rajta, azzal segítek?
Ez a japán felirat azt jelenti, hogy Yuueisha. Az eredeti cég nevét nem mondom, mert az úgy már túl nagy segítség lenne.
Shueisha? Ez valóban túl könnyű volt így. Az anime meg a Bakuman gondolom. OFF: Érdemes lenne lassan elkezdenem nézni, csak a feliratos animékre mindig nehezen veszem magamat rá. Ráadásul még fut is, félek, hogy túl hamar beérném az aktuális részeket.
Kikyou (InuYasha)
Talált, süllyedt. Te jössz. OFF: A szinkronos animékre is tudsz várni éveket, amíg leszinkronizálják, nem? Majd ha nem bírod ki, ott a manga, az heti egy résszel megy folyamatosan. De már van 44 rész belőle, úgyhogy egy darabig úgyis kitart szerintem (1 hét, az én mércémmel LOL). Úgyhogy én azért javaslom, hogy kezdd el, jó kis anime - bár az aktuális arc speciel a legrosszabb, de még így is jó.
Na jó a változatosság kedvéért jöjjön egy olyan anime ami még nem volt:
Segítség: magyar szinkronos anime, egy időben népszerű volt, ez a ház pedig a főszereplő otthona.
Kikyou (InuYasha)
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!