Ohh a 2. OP semmi a többihez képest majd amik még lesznek. Nekem igazából a 2. OP tetszett a legkevésbé, a kedvenc az azután jövők (persze csak a 109. részig szereplők, mert utána nem tom milyenek lesznek még). De ezek közül az Ichirin no Hana (OP3) és a Rolling Star (OP5) tetszett a legjobban, meg még a Tonight Tonight Tonight (OP4) se rossz, de inkább az előző kettő (ezekkel azt hiszem nem sok spoilert mondtam... ). De az ED-ek is jók lesznek ám, bár azokban nem igazán van kedvencem.
Spoiler tartalom:
Egyébként a 2. OP az UVERWorld egyik száma, akik egy igen híres zenekar Japánban (pl. a Blood+ 3. OP-jét is ők adták többek között)...
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
killswitch írta:
Igen, én épp tegnap értem el ezt a részt És nem tudok várni márciusig Már szedem is 110-210ig
Sokan voltak már így... Ilyenkor mindig azt mondom, hogy a legnehezebb ellenállni annak, hogy a kedvenc sorozatomra várjak ahelyett, hogy továbbnézném eredeti nyelven. De ha mégis ellen tudok állni, az szerintem arra vall, hogy tudok olyan önmérsékletet tanúsítani, hogy megvárjam például a magyar szinkront, hogy ne alacsonyodjak le a számomra igénytelenségnek vallható szintre, és éppen ettől leszek igazi fan. Lehet, hogy épp ettől nem leszek igazi fan mások szemében, de én mindig így teszek.
Egyébként én meg most kezdem el majd az első résztől nézni újra, kiszámoltam, hogy áprilisra pont kezdésre fogok végezni...
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Én is úgy vagyok vele, mint Dumet!
Nagyon nehéz, de inkább kivárom a szinkront, és addig is a régi részeket nézem újra! Na meg az örök szerelem, a DBZ mindig itt van nekem, sosem unom meg!
És persze 1-1 más animébe is bele-belenézek.
A 8. évad végéig, tehát a 167. részig lesz leadva a következő adag, és április 19-én kezdik a 110-111. részekkel.
Kikyou (InuYasha)
Hát remélem nem fog még több szereplőnek megváltozni a hangja, mert az előző adagtól kezdve volt néhány szereplő akiknek nem vált előnyére a váltás, sőt (pl. Urahara, Ikkaku).
Spoiler tartalom:
Pont a hangja miatt szerettem meg Uraharát, a mostani hangja viszont hát enyhén szólva de jellegtelen, teljesen eltűnik az a nyájas stílusa, ami annyira megfogott benne, szóval ez elég nagy trauma volt sajnos. Ikkakunak meg sokkal jobb volt Csőre Gabi, el se tudtam volna más hangjával képzelni, hát tessék megkapta Bartucz Attilát aki ugyan nagy kedvencem, de a karakterhez szerintem abszolúte nem illik a hangja (mondjuk nem sokat szerepelt de az épp elég volt). A többi váltás nagyjából mindegy, nem voltak szerencsére olyan élesek (pl. Nemu, Yumichika, Hisagi, Ururu), némelyiket észre se vettem, hogy változott. Szóval remélem nem is lesz több változás, mert egyedül ezt nem bírom az ilyen hosszú sorozatok szinkronjában...
Kikyou (InuYasha)
A következőt spoilerbe írom, mert van, aki magyarul nézi a Bleach-et és emiatt csak a 109. részig látták:
Spoiler tartalom:
Annyit az előzőekről, hogy Ikkaku hangjának valóban meghagyhatták volna Csőre Gábort, de Yumichikához Molnár Levente tökéletesen passzol. Urahara új hangja se nem jó, se nem rossz, de a régi valóban karakterhez illő volt. A többi változás nem is volt annyira feltűnő. De nemsokára ismét hallhatjuk Aizen magyar hangját, valamint seregét, az espadát és további arrancarokat is hallhatunk magyar szinkronnal, és van egy olyan elképzelésem, hogy jórészt olyanok fogják szinkronizálni az espadákat, akik a Dragon Ball-ban is szerepeltek és jelenleg is aktívan szinkronizálnak. Grimmjow hangjának például Holl Nándort képzeltem el, akinek a hangja a DBZ-s Ginyu által ismert, és szerintem még karakterhez illő is lenne, hiszen Grimmjow laza, "férfias" külseje egy durva, erőszakos személyiséget takar, és Nándor az animék terén többnyire ilyen karaktereket szinkronizált. Ulquiorra szerepét Crespo Rodrigónak kéne megkapni, mást nem is tudok elképzelni helyette. Nnoitrának Seder Gábor lenne jó, aki eddig is "mocskos szájú" szereplőket szinkronizált, és szerintem még azonosulni is tudna Nnoitrával. Halibel hangjának jöhet Zsigmond Tamara, Barragannak Balázsi Gyula, Starknak Bozsó Péter, bár utóbbira igencsak kevés esély van, de majd meglátjuk, mit hoz a jövő. Én mindenesetre szeretném, ha ezek a hangok adhatnák az espadákat.
Mindez csupán Garurumontól függ, bár ő elég hamar kész szokott lenni a rippeléssel, így valószínű, hogy a tárgynapot követő délelőtt vagy délután ki fognak kerülni ide a részek, tehát ha hétfőn leadnak két részt, akkor kedden az a két rész fog felkerülni az oldalra.
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!