Ha jól vettem ki a fent linkelt fórumtéma és egy másik hozzászólásaiból, a minőség fenntartásának érdekében* húzta ki a megjelenést. Ha ebből a szemszögből nézzük, ez dícsérendő, és valamennyire elfogadható ok is, hogy "kicsit" csússzon a megjelenés.
A másik, amit egyelőre csak találgatni lehet, hogy a történet esetleges átírása érdekében rakta hiátusba - mindez, ha úgy is "süti el", akkor zöld utat ad egy második évadnak.
* Illetve majd utólagos javítása - mivel a 10. részben volt kisebb grafikai visszaesés, amit elviekben a BD lemezek megjelenésére korrigáltatni is fog majd.
Az OVA-kat meg természetesen ki fogjuk adni, ha esetleg erre utaltál.
Igen én is ebben bízok, hogy jön majd a második évad. Nagy kár lenne, ha ezt az animét 12 résszel letudnák. Meg jó lenne, ha a magyarok is kapnának benne szerepet
Kellemes kis anime,nekem tetszik,története is jó,az ember csak kihúzza márciusig amíg jönnek a köv. részek.
Ha majd jön a BD változat, megcsináljátok azt is?
Jujj, de várom már, sok erőt és kedvet kívánok a fordításhoz OFF: Apropó, a fa alatt jó lenne találni egy magyar szinkronos Girls und Panzer Blu-ray-t a még ki sem jött részekkel, bár erre sajnos elég kicsi az esély .
Én is gondoltam a NovaVoice-ra, de a kapacitásuk sajnos elég véges meg ehhez a sorozathoz legalább 20, ha nem 30 női szinkronszínészre lenne szükség . Én inkább hazai kiadásban vagy TV-ben való leadásban reménykedek.
Hazai kiadás, ill. TV-s adástól annyiból félek, hogy vagy valami, enyhén fogalmazva kattant forgatókönyvíró, rendező ill. egyéb kezébe kerülne az anime, és teljesen kiforgatná szegénykémet. A másik félelmem a szinkronszínész-felhozatal lenne, ahol inkább újoncokat kéne a munkára felkérni, mert nekem valahogy elvesztené a varázsát, ha a már esetleg közismert színészeink konferálnák fel a lányokat. De csak félig-hozzáértőként kikérném inkább a szinkronos körökben otthon-lévők véleményét is, ha majd idetévednek.
Bár ez még természetesen nem azt jelenti, hogy lesz is (legyen! ), de jelzi, hogy a fejesek is gondolkodnak már rajta.
OFF: Bár ahogy olvasom, a stúdió, a Bandai egyik fejese nem igen örült a cikknek, és meg is jegyzi, hogy még elég képlékeny ügy ez - de bízzunk a legjobban.
Ez nagyon jó hír , csak annyit tudok mondani az animekészítőknek, hogy "Just do it!" Én szeretnék második évadot is amiben lesznek magyarok is M44 Tassal, Toldival, Turánnal, meg M43 Zrínyi rohamlöveggel többek között .
Úgy-úgy, legyenek! Ha berakják - és remélem be is fogják - a magyarokat, vajon a seiyuu-k mennyire fogják törni a nyelvünket? (Bár mentségükre szóljon, az oroszuk nagyon jó lett. )
OFF: Valószínűleg nem ismeritek, de pl. Hetalia-ban elég érdekes magyart hozott ki Magyarország seiyuu-ja, főleg az ending magyar változatában. Vagy mondhatnánk példának az 11eyes c. animét is, igaz ott más téren voltak magyaros furcsaságok (bevezető szöveg).
Nem is tudtam, hogy ezekben az animékben magyarul is beszélnek. Majd megskubizom őket .
------
Amúgy csak nekem tűnt fel a hasonlóság. (Megj. Akik 9GAG, Trollface és hasonló oldalalkat látogatnak biztosan tudják, hogy ki látható az alsó képen )
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!