Hát már lassan csak napok kérdése a folytatás, sőt igazából elővetítés is volt már, de csak akkor adjuk majd ki az első részt mi is, amikor elkészül hozzá az amcsi fordítás és ez 6-a után lesz. Nem ígérem, hogy gyorsan kész lesznek a részek, hiszen rengeteg munka van vele, de igyekszünk majd, ahogy tudunk.
Örülök, hogy tetszett a sorozat,
Spoiler tartalom:
TakaMina meg Takamina lesz a továbbiakban, csak hogy nehogy meglepődj mert ezt benézték az amcsik, meg mi is. Egyébként meg az lett volna a legnagyobb szemétség, ha a végén mégis kilépett volna, szóval csak az agyunkat húzták
Na majd meglátjuk, hogyan alakul tovább a dolog történetileg.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Huhuu akkor a következő résznek nem fogsz örülni, bár igazából ezen a szinten már mindkét álláspont találkozik egymással, mert kevésbé élesek az ellentétek a lányok között érzelmileg, inkább más gond van itt a háttérben, de ezt még én se tudom. Na direkt írtam így, hogy ne legyen semmi spoiler.
Egyébként én meg pont Chierit szeretem jobban, Nagisát csak sajnálom sokszor, mert olyan kis naiv. De talán ezen nem fogunk összeveszni.
Egyébként már készül a 15. rész, a fordítás már kész van, a formázás és az ellenőrzés folyamatban, de azzal még elég sok melója lesz Nikinek, mert ennyi kiírás még nem volt eddig egyik részbe se, mint ebbe.
Epizód várható címe: Egy meglepő új kezdet!?
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Gondoltam, írok egy picike helyzetjelentést, hátha valaki nagyon várja az újabb részt.
A helyzet az, hogy csinálgatom, csinálgatom, de sajna a sok izgő-mozgó kiírás miatt elszórakozgatok a felirattal, mert ezek időigényes dolgok. Viszont már kezdem látni a végét, szóval kitartást.
Egyébként már én is nagyon várom, hogy végre kész legyen...
A 16. rész várható címe: A sztárok éjszakája
Már készül a formázás, ezzel most jóval kevesebb munka lesz, mint az előző két résznél, úgyhogy hamarabb várható.
Kikyou (InuYasha)
17. rész várható címe: Az Új Általános Választások
Bizony... végre kiderül mennyi az annyi
meg lehet készíteni a százas zsepit
Megosztás időpontja még kérdéses, Niki szabadidejétől függ. Addig türelem.
Kikyou (InuYasha)
Jah, most lefordítottam kb. 6 óra alatt (ez magamhoz képest gyors, másokhoz koránt sem), csak a formázás és ellenőrzés miatt még várni kell rá. Tudod, csak igényes munkát adunk ki.
Kikyou (InuYasha)
Éééss... 18. rész várható címe: A tiltott csillag
Nemrég küldtem lektorálásra-formázásra a részt, szóval majd jön. Jó kis izgi akciós rész lesz, pont kellett már egy ilyen a sok melodráma után Ja, és végre nem Chieri meg Nagisa lesz most a porondon, hanem valaki más Ennyit ajánlóként.
Kikyou (InuYasha)
E heti AKB immár 19. részének várható címe a következő: A név örököse
Ismét egy nem filler szagú epizód (habár ebbe a sorozuatba ilyen hivatalosan nincs is), vagyis ismét halad a történet, nem is akárhogy, és sok új dallal is végre! Fordítás kész, formázás folyamatban, ahogy az szokott lenni.
Kikyou (InuYasha)
Hát az első évadról lekéstem, mert későn vettem észre, hogy van ez az anime, így azt már nem tudtam premierben elkezdeni Nikivel. Viszont így a második évadnál már fel vagyunk készülve és ez már mehet így, mint ahogy normális esetben kellene, hogy menjen.
Kikyou (InuYasha)
Na, ide is írok ismételten, mivel sajnos elvesztek a hozzászólások. A 26. rész még folyamatban van, mivel rendkívül sok munka van vele, és nekünk is voltak/vannak elfoglaltságaink Nikivel. Ezek és a Con miatt is könnyen előfordulhat, hogy átcsúszik a jövő hét elejére a megosztás. Addig is mindenki türelmét kérjük.
Ahogy egy szintén elveszett hozzászólásban már írtam, a sorozat után jön a BD-s változat viszont és az extrák, szóval még koránt sincs vége semminek, mert lassacskán még sok minden mással is érkezni fogunk.
Kikyou (InuYasha)
huuuhuuu alig várom az utolsó részt alapjáraton szeretem az igazi AKB48-at is de hogy anime is lett belőlük egy valóra vált álom *-* köszi, hogy lefordítottátok
Imádom ezt az animét! Kár, hogy nincs még 3. éved. Valaki nem tudja hogy honnan lehetne leszedni az animében lévő zeneszámok videóit eredeti japán feirattal?
Szia!
Youtube-on érdemes nézelődni, bár sok régebbi AKB-s szám van, azok nem biztos, hogy fent vannak, de ha eredeti japán írásjeles címmel keresel rá, akkor lehetséges. "Eredeti japán felirat" nem igazán értem minek kell neked, amikor japánul énekelnek eleve... ha fordításra vagy karaokéra gondolsz, olyanból két szám van eddig fent itt nálunk is a Zenei klipek menüpont alatt értelem szerűen az AKB48 címszó alatt, illetve az egyik a NO NAME címén.
Kikyou (InuYasha)
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!