Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!

Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

Jelszó

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Akuma-kun Kutyák szigete Arcane - League of Legends Maja, a méhecske legújabb kalandjai Az istenek alkonya Rick és Morty A fantasztikus Róka úr Maja, a méhecske legújabb kalandjai Az istenek alkonya Hanma Baki

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 21
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen

Regisztrált tagok: 7301
Legújabb tag: ZooLee

Látogatók ma: 67662
Online látogató: 21
Látogatók a hónapban: 749678
Összes látogatók: 59728854

Reklám

Téma megnyitása
Felhasználónév:
Jelszó:  
Fórum - Animék és társaik - Animék
Téma megnyitása
Aktuális értékelés: (Összesen: 1 szavazat)  
Ikon 
Pokémon
Fentre Üzenet nyomtatása #21
Postázva 2012. 02. 21 14:45:42

Csapattag

Üzenetek: 836
Megköszönve: 0 ideje 0 üzenet
Regisztrálva: 20.05.10
Ennyi napja tagunk: 5300
Neme: Fiú

Figyelmeztetések: 0

Szidalmazás ebben az üzenetben 
Ikon 
RE: Pokémon

A Pokémonból már nem hiszem, hogy fognak valaha is leadni részeket. Az RTL (ha még megvan egyáltalán a jog) nem fog szerintem soha többé animét adni, ez alól a Pokémon se kivétel. A Disney meg csak disney-s cuccokat (főként élőszereplős izék) ad, ezt megmondták már az elején szóval reménytelen eset. Abban van még valami ráció, hogy ha évek múlva a Disney joga is lejár, akkor az Animax levetíti a hiányzó részeket, de a jelenlegi anyagi helyzetét és más tényeket nézve ennek az esélye gyakorlatilag 0%.

Felhasználómenü
Fentre Üzenet nyomtatása #22
Postázva 2012. 11. 14 01:53:05

Üzenetek:
Regisztrálva: 01.01.70
Ennyi napja tagunk: 20049

Ikon 

Egész véletlenül (na jó, szándékosan DDD ) megnéztem különféle csatornák műsorait, és arra lettem figyelmes, hogy a neten eddig magyar szinkronnal még nem fellelhető 7. Pokémon filmet (Pokémon - A végzetes Dioxiz) idén május(!) óta vetítik folyamatosan a Filmbox HD és Filmbox Plus csatornákon. Azt már korábban is észrevettem, hogy az RTL Klubon bemutatott 4-5-6. filmet rengetegszer ismétlik (konkrétan most is) az előbb említett két csatornán, de a 7.-t azért nem találtam, mert a műsorújságban nem Pokémon, hanem Pokemon néven fut. A véletlennek köszönhetően akadtam rá...
Szóval ha valamelyikőtöknek van a két csatorna közül valamelyik (nekem sajnos nincs), és valóban magyar nyelven vetítik a filmet, azt hiszen óriási örömet okoznátok a rajongóknak egy release elkészítésével. De akár a három korábbi film újbóli rögzítésével (hátha ott nem vágják le a stáblistát, és hallhatóak a magyar változat munkatársai - rég láttam már, de azt hiszem csak az egyik film elején mondták be a közreműködőket).

A lényeg tehát:

Filmbox HD, 2012. november 15. 13:05 Pokémon 4. - Az időkapu
Filmbox HD, 2012. november 22. 08:40 Pokémon 6. - Kívánj valamit!
Filmbox Plus, 2012. november 26. 08:45 Pokémon 4. - Az időkapu
Filmbox Plus, 2012. november 27. 15:10 Pokémon 5. - Új hős születik
Filmbox Plus, 2012. november 28. 11:40 Pokémon 6. - Kívánj valamit!

De ami még fontosabb:

Filmbox HD, 2012. november 16. 07:35 Pokemon - A végzetes Dioxiz
Filmbox HD, 2012. november 18. 08:20 Pokemon - A végzetes Dioxiz
Filmbox Plus, 2012. november 18. 12:30 Pokemon - A végzetes Dioxiz
Filmbox HD, 2012. november 21. 07:45 Pokemon - A végzetes Dioxiz
Filmbox Plus, 2012. november 29. 08:40 Pokemon - A végzetes Dioxiz
Filmbox HD, 2012. november 29. 13:00 Pokemon - A végzetes Dioxiz

Fentre Üzenet nyomtatása #23
Postázva 2012. 11. 15 10:10:27

Csapatvezető

Üzenetek: 2413
Regisztrálva: 14.04.09
Ennyi napja tagunk: 5701

Ikon 

Na csak idetaláltam... ez a Fórum kicsit idegesít. Nem jelzi ki mindig az új üzenetet, vagy ha ki is jelzi, és nem veszem észre, elfelejti elég hamar a nem olvasott üzeneteket. Szóval bocs, hogy nem reagáltam. DDD

Tehát DDD Köszi itt is, hogy szóltál, 18-án megnézem a dolgot, szerencsére van Filmbox Plus-om, szóval arról fel tudom venni, ha leadják. Meg megnézem akkor a többit is stáblista terén. Láttam én már valamelyiket ezek közül, hogy adták ezen a csatornán és azon volt stáblista. Na szóval majd jelentem mi volt. Release nem tudom mikor készülne belőle, mert Izzy szokta a Pokémon filmeket csinálni, és ő most inaktív.

Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou
(InuYasha)

Felhasználómenü
Fentre Üzenet nyomtatása #24
Postázva 2012. 11. 15 23:08:48

Üzenetek:

Ikon 

Jól van, nincs semmi baj. Ha jól tudom ezek a csatornák az igazi prémium kategóriába esnek, tehát se reklám nincs, se semmiféle vágás/cenzúra, de mivel nekem nincs, így csak azt tudom mondani, amit hallottam és olvastam róluk.
A release dolog a ti ügyetek, őszintén szólva a letöltők 99%-át egyáltalán nem érdekli, hogy ki csinálja szerintem, ha a munka minőségi. Ha minden igaz, idén május 19-én vetítették először, azóta eltelt fél év. A többség nem is tudott róla, sőt most sem tud. Tehát az, hogy mikor készül el a letölthető változat, tulajdonképpen irreleváns. Ha eddig nem volt, sokan azt hiszik ezután sem lesz. Vagy ha már fél évet tudtak rá várni, tudnak még többet. (Még mindig jobb, mint az InuYasha, aminél négy éve várakozunk.)

Fentre Üzenet nyomtatása #25
Postázva 2012. 11. 16 03:51:12

Csapatvezető

Ikon 

Ebben igazad van, csak hát tudod igyekszünk mindent minél hamarabb kiadni, hogy időszerű legyen. Egyébként már folyamatban van a dolog, úgyhogy már csak fel kell vennem (meg találni videó nyersanyagot), mert úgy tűnik csak nekem van ilyen csatornám a csapat azon tagjai közül, akik a felvételeket intézik DDD

Ja és megint nem jelezte ki a fórum, hogy írtál ide... Nem szeret téged, vagy nem tudom. DDD

Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou
(InuYasha)

Fentre Üzenet nyomtatása #26
Postázva 2012. 11. 18 15:03:56

Csapatvezető

Ikon 
RE: Pokémon 7 beszámoló

Az imént lett vége a Pokémon 7. mozifilmnek, amit az előtte látható reklám szerint valóban adtak már júniusban is. Ezúttal szó sincs róla, hogy az RTL műve lenne, tehát igaz volt az a feltételezés, hogy az RTL Klub csupán az első 6 mozifilmet jegyezte. A hetedik mozifilmnek vélhetően már semmi köze nincs hozzá, mind a megrendelő (SPI) mind a szinkronstúdió (Laborfilm) más, mint az eddigiek és érdekesre sikerültek a szinkronhangok is.

Visszahozták pl. a főszerepbe Szvetlov Balázst, méghozzá a jelenlegi (kb. Deltora Questes) hangjával adja újra Asht, vagyis a szinkron elég friss lehet, vélhetően idei. Brock hangja újfent Sótonyi Gábor, valamint Max hangja is maradt Szalay Csongor. Változott viszont a többiek hangja mind, Mayt Kálmánfi Anita, Jessie-t valami úton módon Kiss Anikó (Kiss Erika helyett), James-t Fellegi Lénárd, míg Miaút Péter Richárd alakítja. A főbb szereplők között van még továbbá Czető Roland, Rosta Sándor, Szabó Zselyke, Hegedüs Miklós, Joó Gábor, Simonyi Réka, Mesterházy Gyula, Egyedi Móni és Vámos Móni.

A beazonosítás folyamatban, a release szintúgy, bár az Izzytől függ, mikor fog ráérni, a szinkront már a rendelkezésére bocsátottam.

Kikyou
(InuYasha)

Felhasználómenü
Fentre Üzenet nyomtatása #27
Postázva 2012. 11. 18 15:46:13

Üzenetek:

Ikon 

Hát erre nem számítottam. Vannak tehát pozitív és negatív változások is. Nem is tudtam, hogy a Laborfilm Szinkronstúdió még aktív, általában a ma már nem létező Filmmúzeum retro sorozatainak a szinkronját csinálták vagy 10 éve, na meg pl. a Dóra, a felfedező szinkronját, de hát az sem mai darab.
Szvetlov Balázs, Sótonyi Gábor és Szalay Csongor kitűnő választás (mármint ebben a felállásban, nem a Jetixes Ash=Szalay Csongor... változatban). Szegény Talmács Mártát nem tartották meg, pedig az ő hangját is nagyon szeretem. Kiss Erika mellőzése nagy baklövés, főleg, hoy róla köztudott, hogy ha valamit elkezdett, akkor azt szereti végigvinni. Valószínűleg fel sem kérték, nem tudták megfizetni vagy nem ért rá. Nagy veszteség. James és Meowth sem lesz ugyanaz, pedig az ő szerencsétlen, de vicces bénaságukhoz sokat hozzátett a hangjuk.
A többi hang elég jól hangzik, Egyedi Mónit utoljára a Firka Villában hallottam Clara hercegnő hangjaként. Meglátjuk milyen lett a végeredmény.
Neked amúgy tetszett? Mármint nem csak a film, de az összhatás magyarul.

Fentre Üzenet nyomtatása #28
Postázva 2012. 11. 21 20:52:17

Csapatvezető

Ikon 

Nem vagyok egy nagy Pokémon rajongó, de maga a film izgalmas volt ennek ellenére. Nekem a szinkron is tetszett eltekintve a hangváltásoktól. Egyébként nem túl sokat szerepel ebben a filmben a Rakéta csapat, és az a szerepük is csak kb. arra jó, hogy legyenek, úgyhogy annyira nem vészes a dolog. Valószínűsítem, hogy valóban fel sem kérték őket, hanem csak akit találtak, azt rakták be. Jessie esetében én még azt is el tudom képzelni, hogy véletlenül rosszul írták le a listát és Kiss Erika helyett Kiss Anikót írták fel (gondolták Kiss-Kiss egyre megy DDD volt már erre példa...). Én is úgy tudtam egyébként, hogy már nem túl aktív stúdióról van szó, el tudom képzelni, hogy az utolsó munkáik egyikéről van szó.

Release-ről annyit, hogy kiderült, hogy a pontos beidőzítéshez a képet is fel kéne vennem, úgyhogy a jövő hét csütörtöki ismétlést még fel kell vennem ahhoz, hogy Izzy be tudja időzíteni a cuccot. Addig tehát még nem várható belőle release, de utána lesz belőle kétféle változat is (720p és 400p).

Kikyou
(InuYasha)

Szerkesztette: Dumet - 2012. 11. 21 20:54:34

Felhasználómenü
Fentre Üzenet nyomtatása #29
Postázva 2012. 11. 22 09:27:17

Üzenetek:

Ikon 

A Laborfilm máig aktív szinkronstúdió. Feltételezem, az érdeklődési körötök miatt találkoztok ritkán a munkáikkal, mert jobbára ismeretterjesztő sorozatokat szinkronizálnak.

A megrendelőn lepődtem meg leginkább, mivel korábban DVD-forgalmazó volt! Ha jól tudom összeolvadt egy másik céggel és új néven forgalmazzák a filmeket. Emellett a Filmbox-nak az SPI a tulajdonosa!

A szinkron esetében szerintem is az elírás miatt lett Kiss Anikó Jessie hangja, mivel ahány stúdióban készült eddig a szinkron, Kiss Erika mindig fix hang volt.
James-t is sajnálom, de Meowh-t annál inkább. Minárovits Péter óta csak szerencsétlenkednek ezzel a szereplővel. Már Szokol Péter is kényszerű választás volt, de ezek a no name hangok...! Mindegy, már nem nézem a sorozatot, csak bosszantó, hogy az egykori szereposztás mindig felemásan valósul meg. Szvetlov Balázs visszatérése természetesen örömteli hír! Ahogy Sótonyi Gáborért is jár a pont.

Fentre Üzenet nyomtatása #30
Postázva 2012. 11. 22 14:51:03

Üzenetek: 21
Regisztrálva: 21.12.11
Ennyi napja tagunk: 4720

Ikon 

A Laborfilm anno a Nickelodeon csatorna szinkronstúdiója volt (Ahogy Lengabor mondta a Dóra és még a SpongyaBob, Jimmy Neutron, Tündéri keresztszülők 5-6.évad stb. főleg a régebbi rajzfilmek szinkronja), de 2010 óta ők is átálltak az SDI-ra. (A Spongyabob és a Tündéri keresztszülők is azóta ott készül, utóbbiból az a szerencse hogy pont a KidsCo és a Disney is ott szinkronizálta a rajzfilmet)

A Pokémon 7-re kiváncsi leszek nagy köszönet érte ha feltöltiket Smile

Szerkesztette: Uzumaki069 - 2012. 11. 22 14:53:34

Fentre Üzenet nyomtatása #31
Postázva 2012. 11. 24 00:57:44

Csapatvezető

Ikon 

Szoktam nézni mindenfélét, szóval hallottam én sokszor a Laborfilmről, de nem igazán tudtam, hogy mit mikor készítettek. Rajzfilmek terén tényleg eltűntek mostanság. Hmm, az SPI tehát a Filmbox, vagyis akkor tényleg ők vették meg a Pokémon filmet. Nem ismerem én ezt a Filmboxot annyira, csak azóta van ilyen csatornám, hogy új helyen lakom és T-Home-om van, úgyhogy így nem tudtam. Viszont így az se kizárt, hogy sorban jönnek még további Pokémon filmek is, ami viszont jó lenne Smile Jöhetne valami más is persze (annak jobban örülnék DDD), de ne legyünk telhetetlenek. Smile

Release várhatóan jövő hét vége felé, vagy azután várható, mert fel kell vennem a képanyagot is a csütörtöki ismétlésben, utána pedig Izzy szabadidejétől függ. Smile

Kikyou
(InuYasha)

Felhasználómenü
Fentre Üzenet nyomtatása #32
Postázva 2012. 11. 24 01:13:46

Üzenetek:

Ikon 

Ez egyébként valahol, ha nagyon elvonatkoztatunk a dolgoktól, kicsit pont a mai világ áramlatainak mond ellent, ahol mindent a pénz és a siker, tévéknél meg a nézettség ural. Egy olyan csatorna is bevállal egy ilyen filmet, amit gyakorlatilag alig látnak, ennek ellenére mégis rongyosra ismétli. Jó, nem olyan hatalmas a kínálatuk, de ami van, azzal legalább becsületesen bánnak. Érdemes lehet ezentúl jobban odafigyelni a műsorokra - ahogy más csatornák esetén is, csak az a "baj", hogy olyan sok csatorna van, aminek a műsorát figyelemmel kellene kísérni, hogy az nem mindig egyszerű feladat.
Várjuk a releaset, most már kíváncsiságból én is meg fogom nézni, bár nekem a Pokémon már évek óta csak olyan "popcorn-szórakozás": elnézegeti az ember, jól is szórakozik, de semmi több. Ráadásul maga az alapsorozat kis túlzással olyan, mint bármelyik dél-amerikai telenovella: nyújtják, mint a rétestésztát, egyre csak újabb fordulatokat találnak ki, aztán valamikor a távoli jövőben csak vége lesz, persze happy end-del. DDD

Felhasználómenü
Fentre Üzenet nyomtatása #33
Postázva 2012. 11. 26 00:15:10

Üzenetek:

Ikon 

Szép "lassan" kezdjük behozni magunkat Pokémon mozifilmekből!! Bárcsak a sorozattal is így lenne. Szívesebben nézném a Best Wishest reggelenként a tvben, mint a már agyonismételt Hupikék Törpikéket DDD Kifejezetten ütős évad lett a lagymatag D&P után. Szomorú, hogy pont ezt a sorozatot nem folytatják vagy, ha mégis akkor össze-vissza vesznek meg évadokat és részeket. Confused

Remélem hogy az 1-7+11-en kívül előbb-utóbb a többi film is eljut hozzánk valahogyDDD (Komolyan, legalább a filmek legyenek meg)

Fentre Üzenet nyomtatása #34
Postázva 2012. 11. 26 01:35:10

Csapattag

Ikon 

A 11. mozifilmet is leadták nálunk magyar szinkronnal?

Fentre Üzenet nyomtatása #35
Postázva 2012. 11. 26 05:08:31

Csapatvezető

Ikon 

Igen, leadták a 11-est is a Disney csatornán nem sokkal a Jetix megszűnése után (vagy előtte, már nem tudom). A lényeg, hogy a csatornán ment le a sorozattal együtt. Az még nem került fel hozzánk, de megvan a szinkronja, majd Izzy megcsinálja egyszer, ha ráér (párszor már nyúztam vele DDD). A szinkronja egyébként ebből kifolyólag megfelel a Disney-s szinkronnak, vagyis Szalay Csongor, Sótonyi Gábor, Vágó Betti, Markovics Tomi, Kiss Erika, Szokol Peti a főbb szerepekben.

Kikyou
(InuYasha)

Fentre Üzenet nyomtatása #36
Postázva 2012. 11. 26 16:26:27

Csapattag

Ikon 

Köszi az infót Smile. OFF:
Izzy-t már tényleg noszogassátok, mert nézni szeretném az Obant meg a többit Happy

Fentre Üzenet nyomtatása #37
Postázva 2012. 11. 27 16:37:37

Csapatvezető

Ikon 

Na tegnap lement a 4. film, ma pedig az 5. film is újra a FilmBox Plus-on. A 4. film szintén az SPI által készített szinkronnal ment le teljesen más szinkronhangokkal, úgyhogy az már biztos, hogy a 4. filmhez két szinkron is készült (RTL és SPI megbízásából, előbbit a HangKép, utóbbit az Active Kommunikációs Kft. készítette). Az 5. film az RTL-en is látott szinkronnal ment le, ahogy vélhetően a 6. film is azzal fog, vagyis csak a 4. filmhez van két szinkron. Úgyhogy ezeket veszem is felfelé, sose lehet tudni alapon. A 4. filmről sajnos pont lemaradtam, de még ismételni fogják december elején, úgyhogy akkor sort kerítek rá és így meglesz akkor mindkét szinkron, amit majd úgy is osztunk meg.

Kikyou
(InuYasha)

Felhasználómenü
Fentre Üzenet nyomtatása #38
Postázva 2012. 11. 27 17:16:54

Üzenetek:

Ikon 

Egyszerűen fantasztikus vagy Dumet! DDD Ahhoz képest, hogy azt mondjuk az animékre kisebb az igény nálunk, egyes darabokhoz két szinkron is készül DDD A 4. filmé vagy előbb készült, mint az RTL-es változat, vagy nem tudták/akarták átvenni az RTL-től, esetleg az RTL-es szinkron készült előbb, de jó szokásukhoz híven túl sokáig ültek rajta, így a Filmbox előbb bemutatta a saját szinkronjával. Mindegy is, melyik a valós opció, a lényeg, hogy elkényezteti(te)k a rajongókat. Smile

Fentre Üzenet nyomtatása #39
Postázva 2012. 11. 29 10:42:23

Csapatvezető

Ikon 

Semmiség DDD Na viszont a mai beszámoló következik. Pokémon 6. és 7. film is lement menetrend szerint, 6. film megint RTL-es, semmi extra, felkaptam, szval van stábunk. A 7-es filmnél történt egy kis malőr a dobozom és részemről, de mivel már előzőleg felkaptam a szinkront, így ez a hangot nem érinti, illetve az elkészítést se igen (2 és fél perc üresjárat van a videofelvételemben DDD). Na szóval immár tényleg csak Izzy szabadidejétől függ a dolog, a többit meg már elmondtam. Ennek értelmében december 6-án kora reggel még vár rám a 4-es film, hogy teljes legyen a történet Smile

Kikyou
(InuYasha)

Felhasználómenü
Fentre Üzenet nyomtatása #40
Postázva 2012. 11. 29 15:02:20

Üzenetek:

Ikon 

November 14. előtt nem is gondoltad volna, hogy idén ennyi feladatod lesz a Pokémonnal. Látod mit szabadítottam rád? Ohmy DDD Akkor tulajdonképpen négy filmet nézhetünk majd meg/újra. Nosztalgiának és új élménynek sem lesz rossz. Vicces lenne, ha időközben az RTL is beszállna a buliba, és leadnák random délutáni matinéként a hetedik filmet, persze saját szinkronnal. Akkor egy életre tele lenne a hócipőd a Pokémon filmekkel. MML

RSS Fórumra ugrás:
Kiemelt híreink

© DragonHall+ v3.0 | 2009-2024
Póvered báj PHP-Fusion

Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!