Mondjuk valamit én sem értek ha a bauntok bár milyen lélek részecskét magukba bírják szívni akkor a kvinszi nyílveszőt mért nem mert az a nyílvesző csak egy nagy össze tömörítet lélek részecskékből ál
Ere mondjatok valamit
Ha így meg csinálták volna, akkor lett volna egy csavar a történetbe
Már nem félek, nem fázom, és nem fáj semmim sem.
Meghaltam.
Mondjuk valamit én sem értek ha a bauntok bár milyen lélek részecskét magukba bírják szívni akkor a kvinszi nyílveszőt mért nem mert az a nyílvesző csak egy nagy össze tömörítet lélek részecskékből ál
Ere mondjatok valamit
Ha így meg csinálták volna, akkor lett volna egy csavar a történetbe
Spoiler tartalom:
Látod, nekem ez eszembe se jutott!! Hát ez aztán abszolút slusszpoén lehetett volna!!
És igazat adok Dumetnek abban amit írt az imént, mert fillerhez képest a szereplők tényleg jól ki vannak dolgozva, és a történet is alapvetően jó, csak számomra túl sok benne a baki, és túl élesen érződik a színvonalbeli különbség az eredeti történethez képest. Mindezt úgy mondom, hogy magyarul nézem, fogalmam sincs hogy az Arrancar,-és Espada-saga milyen lesz.
Mostanában sok elkeserítő dolgot olvastam arról, hogy leromlott a színvonal... szóval az én véleményem csakis az első 109 részre vonatkozik!
No akkor azt hiszem érdemes lenne egy kis saját véleménytől hemzsegő, értékelést írnom így a 109. rész után. Szigorúan saját vélemény van benne, tehát felül lehet bírálni nyugodtan. Illetve lesznek visszaugrálások a régebbi részekhez is, mert ez elengedhetetlen.
Spoiler tartalom:
Nos kezdjük is az elején az egészet. A Bount saga (vagy évad, ahogy tetszik) kissé furcsán indult, a mesterséges lelkek jópofa játékaival és fejtörőivel, és nagyot ütött amikor kiderült az igazság. Ezek a részek nagyon jópofák voltak, de leginkább csak az időhúzást szolgálták (ahogy az egész történet is, de persze ennyire ne egyszerűsítsük le a dolgot). Végül szerencsére néhány rész után kibontakozott az igazi történet ezután a meglepő fordulat után, és elkezdődtek rétestészta jellegű történések, a Bountok első megmozdulásai. Ezekben a részekben főként a Yoshino-Ishida találkozásokból kiderült a Bountok titka és sok elgondolkodtató dolgot tudtunk meg. Ez a vonal jó volt, a történet annál rosszabb, mert nagyon lassan haladt, és szinte mindig úgy végződött, hogy a Bountok leléptek, Ichigóék meg hoppon maradtak, vagy éppen Ichigóék léptek le idő előtt, amikor a Bountok már összegyűltek.
Ezek a részek szerintem egyértelműen az időhúzásra mentek csak, mert nem nagyon vitték előre az eseményeket, nagyon kevés olyan rész volt, amiben érdemleges dolgok is történtek. Az egyik rész, amiben a Koga nevű Bount múltja és egy szerencsétlenül járt fiatal Bount története folyt le, igazán érdekes és jó epizód volt viszont. Ez igencsak megalapozta, hogy azután Koga legyen a kedvencem, illetve az Ichigóval folytatott harca is nagyon jó volt, tehát lehet hogy csak az Udagawa féle kigyós harcok nem jöttek be, nem tudom, vagy pedig azért van mert Dark a kedvencem a bábok közül...
A Lelkek világa pl. rendkívül lassan és mondhatni trehányul végezte a dolgát a Bountokkal kapcsolatban, csak leküldtek néhány halálistent, azt el van intézve, arra nem gondoltak, hogy mondjuk itt nagyobb dolgokról lesz szó. Ez persze a későbbiekben kiderült, hogy miért volt így. A barlangos részektől kezdve kicsit felpörögtek az események már, de igazán izgalmas csak a Lelkek világában való harcok voltak. Tehát ha valami kifejezetten tetszett, az azok a részek, amik már itt játszódtak. Ezek a részek már nem voltak túlnyújtva annyira, csak a szokásos módon, és izgalmasak is voltak. Nem is részletezném őket emiatt.
Rögtön a történet végére mennék, mert elvégre a 109. részt kellene elemeznem. Egy szóval: furcsa. Nem erre számítottam, mondhatjuk így is. Voltak benne nagyon jó jelenetek, de igazából a fele epizód felesleges volt. Az első jelenetekben a szokásos Ichigo-Renji baromkodás, aztán végül egy olyan filozófiai gondolat, ami az egész epizódot meghatározta, de a végére már kissé unalmassá vált. Ichigo azon elmélkedik, amit Kariya mondott neki, hogy az erő, amit elér, vajon tényleg túlkerekedik-e rajta, mint ahogy Kariyán is, vagy pedig meg tudja tartani az önuralmát, és a hatalmas ereje továbbra is a szerettei megvédésére használható fel. A másik gondolat pedig a Bountok sorsa, a történelem körforgása. Ez már izgalmasabb téma volt, de kissé el lett túlozva, hiszen az egész epizód alatt erről van szó, és amikor az epizód végén Ichigo megkérdezi Ukitake véleményét, ő is ugyanazt mondja kb. amit Ichigo gondol. Kissé sablonos talán...
Ami pozitívum és tetszett, az a visszaemlékezések voltak, mert ezzel kicsit még közelebb kerültünk egy-egy szereplő életének megismeréséhez. Pl. az első epizód titokzatos indítása ebben a részben megint megjelent, ez külön piros pont mert ez már akkor is nagyon tetszett. Ami nem volt jó ezekben az csak az, hogy sajnos úgy ide-oda kapkodtak, hogy sokszor nem tudtam, hogy ez most a jelen vagy a múlt, és többször is azon kaptam magam, hogy utólag jöttem rá csak, hogy hoppá, ez megint a múlt volt. Lehet, hogy csak én voltam már este álmos, de szerintem ez kissé fura volt, de mindegy.
Mindenesetre azért voltak benne jó dolgok is, de én kissé máshogy zártam volna le a történetet. Ahogy sejteni lehetett viszont, a készítőknek nem volt szívük megöletni Kogát, aki Kariya melett a legkidolgozottabb Bount lett az összes közül, és egyben a legszimpatikusabb is, mert ha másra igen, hát rá biztosan nem úgy tekint az ember, mint egy gonosz szereplőre, és azon szurkol inkább, hogy valahogy elkerülje a végzetét, ami persze sajnos nem megoldása a dolgoknak. Végül így történt, de a megoldást továbbra se tudni, és valószínűleg nem is tudjuk már meg így a történet lezárásával. Mindenkinek a fantáziájára van bízva a dolog.
Na, eleget írtam azt hiszem. Az utolsó jelenet már elővetítette a következő történetet: "Nahát, helyes kis városka..." Biztosan izgalmas lesz... már várom nagyon a folytatását, amire azonban még áprilisig várni kell... Én kivárom.
Kissé hosszú lett, remélem lesz, aki végigverekedi magát rajta...
, hát a vége felé amikor vissza tértek a első epizód nyitó soraihoz szerintem az volt eddig a legjobb meg oldás amiben volt az a sejtelmes fátyol amit viszont hiányoltam az egész bautos részekben annak is a halál istenek városai epizogyaiba az a Kenpachi hogy szinte teljesen el felejtetek amikor mutatták akkor is úgy tették mint ha csak kerülné a bunyót ami kész honszensz mert Kenpachi azért él hogy harcoljon egy erős ellen féllel és amikor meg tudtam hogy a 109 részel vége az egésznek akkor nagyon el csigázódtam mert csak azért néztem hogy lát hasam Kenpachi harcolni a baontokal és szerintem az egy eszméletlen rész lett volna, és ha az igazi mangaban is benne lett volna ezek a részek tuti, hogy nem hagyták ki mert végül is ha úgy nézik a baontok sokkal veszélyesebbek voltak mint az icsigo csapata anno amikor még betört a tiszta város falai közé én szerintem
Én végigolvastam!
És örülök hogy ennyi mindent leírtál, mert így nekem már nem is kell írnom szinte semmit! xD
Nos, ami azt illeti én se jöttem rá pár jelenetnél egyből, hogy ez most a múlt-e vagy a jelen.
És nekem az a véleményem, hogy Ichigo-nak ezzel a "Kariya-t felemésztette az ereje"-elmélkedésével előre akarják vetíteni azt, hogy
Spoiler tartalom:
talán Ichigo-t fel fogja emészteni a lidérc énje, és akkor pedig Ichigo is mondhatni "meggárgyul", mint Kariya.
Nekem összességében tetszett a 109. epizód, én egy kicsit több poént vártam bele (olyanokat mint Ichigo és Renji veszekedése vagy mint Kon Rukia utáni koslatása... xD
A 63. részben, az előző korszak befejező részében több volt a humor kicsit.
És persze nagyon várom a folytatást!! Csak bírjam ki addig!!
Íme az összes eddig leadott Bleach rész pillanapképei. Rapidshare-re töltöttem fel őket, mert a Mega nekem nagyon sokat vacakol, de tessék: Képek az epizódokból
mtarr írta:
Íme az összes eddig leadott Bleach rész pillanapképei. Rapidshare-re töltöttem fel őket, mert a Mega nekem nagyon sokat vacakol, de tessék: Képek az epizódokból
Fel szeretném hívni a kedves Bleach rajongók figyelmét - aki esetleg nem tudna róla - hogy 21:40-kor az Animax sugározni fogja a Movie 1-et, azaz a Memories of Nobody-t (magyarul: Elveszett emlékek), tehát aki háromnegyed 10-kor le tud ülni a tévé elé, és tudja fogni az Animaxot, az feltétlenül nézze meg, mert én sem szeretnék a letöltésig várni!
Szórakozik az animax
Szerintetek véletlen vagy nem is lesz leszinkronizálva vagy csak egy nézetségi trükk volt a részüktől bár pont akkor nem értem rá ép villanyt szereltem de ha ép re értem volna akkor tutira fel kiáltottam volna egy igen hosszú káromkodást
Ez csak a szokásos Animax baki, már meg se lepődök rajta... Valószínűleg elfelejtették rányomni a magyar szinkront, és így az eredeti nyelven ment le (ti. amcsi változatot vettek meg). Szóval biztosan le fog menni majd magyar szinkronnal is, nyugodjon meg mindenki, és ha így lesz, akkor fel fog kerülni ide is a film. OFF: Viszont kárpótlásképpen a mai nap egészen különleges dolgok várhatóak a DH+ra, ki ne hagyjátok!!!
Éppen most tették közzé a http://animax.blo... december 27-ig az Animax műsorát, és hát meg kell hagyni, ez évben már biztosan nem lesz Dragon Ball GT. Karácsony szentestéjén, azaz december 24-én viszont megint leadják a Bleach Movie-1-et, és reméljük ezúttal már magyar szinkronnal megy le!
Köszönjük a híreket miklostarr (mtarr)
Eddig is lehetett sejteni, hogy GT már nem lesz ebben az évben, be is igazolódott a dolog, szval nem ért váratlanul. A Bleach filmet meg épp a minap néztem, hogy vajon mikor fogják újra leadni, de ezúttal magyarul, látom Karácsony este... szép Karácsonyunk lesz (bár a D.Gray-man elmarad azon a héten a filmek miatt). Na mindegy én már várom a filmet, reméljük ezúttal tényleg normálisan le tudják adni...
Hát mit ne mondjak, nagyon hülye időpontra tették... nem hiszem hogy Szenteste bárki is leülne TV-t nézni...
Ellenben azért remélem, hogy GaRuRuMoN megment bennünket, és felveszi!
Viszont van valami ami kissé fúrja az oldalamat: igaz ugyan hogy itthon nincs Animax-em (remélem hamarosan lesz lehetőségem kijavítani ezt az öreg hibát!), de mégsem értem, hogy miért kellett kb. 6 héttel későbbre tenni a levetítését... volt már a világtörténelem folyamán olyan, hogy műsorváltozás, nem nagyon értem, miért nem lehet előbb leadni, ez az időhúzás igazából nekik sem jó...
Az a gyanúm hogy valójában még nem készült el, vagy nem teljesen készült el a szinkron... persze ez csak sejtés, lehet hogy nincs igazam. Csak nem értem ezt a másfél hónapos csúsztatást.
izzy írta:
Igen és hogy ki engeztelögyönk a maratón helyébe az eddig még nem vetítet eniméket kéne leadni. Mindenki bírná nincs koment
OFF: Azért ne essünk túlzásokba... Az Animax képviselője kerek perec megmondta a Conon, hogy pl. a Sailor Moon miért nem kerül műsorra, és ebből következően más se valószínű. Akármennyire is akarjunk, szerintem törődjünk ebbe bele. OFF vége, a továbbiakat a megfelelő helyen...
Na 2 napja hivatalosan is elkezdtem a bleach-et... és hát beváltotta a hozzáfűzött reményeket Most tartok a 30. résznél, és egyfolytában darálom Ez a 2. opening, olyan hogy..tyű
Remélem lesz még hasonló muzsika.
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!