Az első kötet megvásárolható a Mangafan kiadónál, illetve a második is hamarosan jön, ha jól tudom. Fan fordításokról nem tudok semmit, de ezen az oldalon nem is igen fogunk más csapatokat reklámozni. Google a barátod, szerintem megtalálod amit keresel.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Halihóó!
Van egy olyan problémám, hogy letöltöttem dvd-rip formátumban és kiakartam írni dvd-re, hogy asztali lejátszón keresztül is tudjam nézni... de sajnos nem játsza le, pedig elvileg jónak kéne lennie, mert a dvd ,,mindent" lejátszik:S vmi ötlet, hogy mi lehet a baj? Előre is köszi a választ!!
OFF: ÕÕÕ igen... pl. a Lovely complexet simán lejátsza, pedig elvileg az is ugyan abban a formátumban van... viszont a Sailor Moon-nal is ugyan ez a helyzet, mint a Vampire knight-al, hogy nem játsza le:S nem tom mi lehet a gond...
OFF: Érdekes...Milyen fileokat játszik le a DVD? Mp3-MP4-AVI-divix-xvid támogatottság van rajta?
Ugyanúgy írod ki a dvdket? Pl. nem gyorsabb sebességgel, nem más formában(pl. nem adat dvdként, hanem akármi másként...?) Nem változott az író programod a régebben kiírtakhoz képest?
Ilyesmiket tudok elképzelni...Más ötletem nem nagyon van :S
Mondanám, hogy Dumet máshogy konvertálta...vagy nem jól, de az kivan zárva 99%-ra.
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
OFF: Elvileg ezeket játssza le... AVI, DVD-Video, DivX/MPEG4, JPEG, MP3, MPEG2, SVCD, WMA, XviD. Szóval jónak kéne lennie a formátumnak.
A dvd íráson nem változtattam már jó pár éve és általában adat dvd-t írok... persze ha sorozatokról van szó.
Most kipróbáltam egy újraírható lemezen... ráraktam egy részt a sailor moonból, 1 részt a vampire knightból és 1et a lovely complexből.... és sajnos ebből megint csak a lovely complexet játszotta le:S a másik kettőt nem:S pedig ugyan úgy írtam ki, ahogy eddig szoktam:S
OFF: Akkor...tényleg nem tudom :S Sry...Lehet valami a fileokkal lenne...de hát mindig mindent ugyanúgy csinálunk...nem értem
szerintem hétfőn kipróbálom én is ezt...Mert erre kíváncsi vagyok már.
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
OFF: Azért köszi, hogy megpróbáltál segíteni Gondolom, hogy mindent ugyan úgy csináltok. nem tom mi lehet... kíváncsi vagyok, hogy te mire jutsz majd hétfőn!
OFF: BrollySSJ4: sikerült vmire jutni? Vagy még nem próbáltad?
Megpróbáltam már egy másik lejátszón is, hogy mit csinál, de ugyan az történt:S Nem játssza sajnos le...
OFF: 5 részt írtam ki, nem találtam próblémát...csak egyet ami néha megesik...Akadozik 2 rész néha megakad és pár mp pörgeti a lemezt, majd megy tovább...Más gond nincs, de ez van más filmnél is nálam...
Szóval ötletem sincs :S
OFF: hm az lenne a legkevesebb, ha 1-2 mp-ig lenne csak baj... sőt az nem is lenne nagy gond
Nero progival írtad ki?
Egyébként mindjárt megnézem, még 1x kiírom.... hátha nem lesz gond... Köszi azért, hogy megnézted!!
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!