Setike: Tudnál adni linket az említett műsorújsághoz? Jó lenne, ha össze tudnám gyűjteni, hogy melyik sorozatot mikor vetítették. Amúgy a TV2 csak '97-ben indult .
Sajnos nem igazi műsorújság, csak egy kis Szilveszteri műsorajánló, 2005-ből.
Itt találtam ezt a mini infót: Műsörújság részlet.
Igazad van, de szerintem az a csatorna, amit a "műsorújság" TV2-nek ír, valójában az m2.
Akkoriban a két fő csatorna az m1 (TV1), és az m2 (TV2) volt.
Jah, ez MTV lesz mert a TV1 alatt olyan műsorok vannak írva, amik az MTV1-en mentek. Meg amúgy az Aput az MTV vette meg, ezt a szinkronban is bemondják.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Setike: Tudnál adni linket az említett műsorújsághoz? Jó lenne, ha össze tudnám gyűjteni, hogy melyik sorozatot mikor vetítették. Amúgy a TV2 csak '97-ben indult .
Sajnos nem igazi műsorújság, csak egy kis Szilveszteri műsorajánló, 2005-ből.
Itt találtam ezt a mini infót: Műsörújság részlet.
Igazad van, de szerintem az a csatorna, amit a "műsorújság" TV2-nek ír, valójában az m2.
Akkoriban a két fő csatorna az m1 (TV1), és az m2 (TV2) volt.
Köszi szépen! Szerencsekerék, Hol-Mi?, Ûrgammák, Brémai muzsikusok, LOL, de régen volt . Azért kár, hogy régi műsorújságokat nem igen lehet találni. A tv.animare-en is csak 2005. 01. 01.-től van fent.
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!