Hát egy ideig szerintem biztosan nem lesz, de biztosan fogják még adni az idén mert nagyon jó volt a nézettsége.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Pár hete kezdtem el én is nézni ezt az animét, és nagyon megtetszett. Olyannyira, hogy a manga első kötetét már be is szereztem
Viszont egy projekt-ötletem támadt ebből. Felajánlom, hogy megcsinálom magyar felirattal az élőszereplős filmet, amit 2006-ban forgattak le. Ki mit szól hozzá? (A Sailor V 2. kötetével már így is eleget csúszok, hamarosan elkészül az is, de utána nekilátnék ennek)
Én is támogatom, jó ötlet. Bár nem tudom, hogy az Animax tervezi-e de még a Nanát se adták le, szóval kitudja mikor jutnak el idáig (ha eljutnak)... Szóval lényeg, hogy legalább lenne végre valami a Live Action szekcióban is.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
OFF: Csak az animékhez-mangákhoz kapcsolódóak, illetve olyan doramák is amelyek nem feltétlenül mangán alapulnak, de érdekesek lehetnek.
Kikyou (InuYasha)
Sziasztok! Esetleg megvan még valakinek a Lovely Complex live action? Sajnos már akkor regisztráltam, amikor az oldalon nem volt jelen, de szeretném kicsit jobb minőségben is megnézni, nem pedig 360p-sen az indavideón.
coyote18 írta:
Sziasztok! Esetleg megvan még valakinek a Lovely Complex live action? Sajnos már akkor regisztráltam, amikor az oldalon nem volt jelen, de szeretném kicsit jobb minőségben is megnézni, nem pedig 360p-sen az indavideón.
Szia!
Igen megvan, történt egy kis malőr, ami miatt le volt tiltva a hozzáférés átmenetileg, egyik napja újra elérhetővé vált és letölthető, nézhető online is a film Kellemes időtöltés hozzá!
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
coyote18 írta:
Szia!
Igen megvan, történt egy kis malőr, ami miatt le volt tiltva a hozzáférés átmenetileg, egyik napja újra elérhetővé vált és letölthető, nézhető online is a film Kellemes időtöltés hozzá!
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!