Azt gondolom elfelejtették átírni.
Nem hinném, hogy a premiersávban ismételnének, aztán meg leadnák a premiert később...
DE ezt már réges régen megbeszéltük, hogy csak később lesz folytatás!
Azt írták ki az egyik internetes veboldalon, hogy "folytatás tavasszal", hogy a következő részek akkor lesznek szinkronnal, de még mindig nem adták le és a tavasz már 1 hónapja véget ért.
Kiváncsi lennék, hogy fogják-e folytatni vagy ugyanaz lesz vele, mint a Conan-nel?
Egyébként a legtöbb sorozatot sosem felyezték be.
Sem a YuGiOh-t, sem a GX-et, sem a Vadmacskát.
A yugiot és a Vadmacsot nem keverd ide, mert az nem animax téma volt, hanem fos retek klubos verzió, szóval agyon vágások, meg amcsi hányások tömkelege.....
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
Arnold! Bannt akarsz? Ezerszer le lett már írva, hogy mikor lesz folytatás. Melyik részét nem érted annak, hogy idegesítő vagy? Oké, hogy a Facebookon is megkérdezik heti 3-4 alkalommal átlagban, de ez nem az az oldal. Vili?
Bleach lesz majd év végén, decemberben valamikor, ha lesz akkor, az Animax erre az évre ígéri, de fingjuk nincs róla, mert a kedvenc amcsiaidnak elővetítési joga van a sorira, szóval előbb náluk kell lemenjen. Ha meg mered kérdezni, hogy miért akkor kiváglak... Remélem tudtál követni...
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Igen, jól láttad. A 168. résztől az Amagai saga fog következni, egészen a 189. résszel bezárólag. Ami pedig Nel átváltozását illeti, az a 192. részben fog bekövetkezni, és ebben a formában fog harcolni az 5. espadával, Nnoitra Jigurával, de utána ő is és a másik két fracciónjai is elfelejtődik. Hogy miért, arról már Kubót kellene megkérdezni.
Oké, köszi a választ mtarr , bár nem szeretem a fillereket általában(mondjuk a bountosat bírtam)
remélem ez is jó lesz majd, bár ez egy eléggé nagy csavarnak tűnnik első látásra, de majd meglátjuk
Nem tudom kibeszéltétek -e már a Bleach 2. filmjét de én most erről fogok rizsázni.
Én sosem voltam nagy Bleach fan de a történet amit felvázolt Aizen felvázol hogyan hajtotta végre a tervét az tetszett. Viszont!Tegnap este(2011.08.21) az Animax leadta a a Bleach 2. mozifilmjét és ilyen béna s**r elcsépelt és unalmas filmet még nem láttam. Hát ma már minden második film manga anime képregény ugyanerre épül(árulás bosszú stb...) és a sorozathoz képest ezt nem tudom hogy merték kiadni.Így azt sem tudom megnézzem-e az első filmet mert félek ugyanilyen lesz. Hát amikor kitaláltam mi fog következni(a végén szétválnak és újra találkoznak és úgy küzdenek).Hát de az hogy győzték le a főellenséget 1,5 perc alatt megoldották. Én nem vagyok kritikus személyiség mert én mindent megnézek de egy Bleach mozifilmtől többet vártam volna.
Kérdezem:az első is ugyanilyen mert akkor nem pazarolnék rá időt.
Megnézheted az elsőt is, de az sem sokkal jobb, mint a második. Egyébként pedig a filmekből sosem szabad kiindulni, mert történetileg semmi közük nincs az eredeti sorozathoz, úgyhogy ne is várj el többet a filmektől.
Nekem személy szerint az első film sokkal jobban tetszett mint a második, bár az is igaz, hogy az elsőben egy nagyon szimpatikus karakter jelenik meg és a vége se az a kimondottan happy end (remélem ezzel nem lőttem le a poént). Persze az is lehet, hogy csak Tamási Niki miatt vagyok elfogult, mert ha a kedvenceim egyike szinkronizál egy animében, akkor már azért is a kedvencemmé válhat. Történetileg az első film se nagyobb durranás a másodiknál, azt is mondhatnám, hogy ugyanannyira kiszámítható, de érzelmileg valahogy többet sikerült nekem adnia mint a második filmnek. A második film inkább a Toushirou fanoknak kedvezett, lehet, hogy ezért van ez a különbség közte.
Egyébként ahogy mtarr mondta, nem szabad a filmekből kiindulni, mert nem kapcsolódnak az eredeti történethez, sokszor ellent is mondanak neki (DBZ-nél is ugyanez volt), viszont szerintem ennek ellenére egy ilyen film is remek szórakozást nyújthat. Ja és miheztartás végett nekem eddig ez a 3 kedvenc olyan mozifilmem, ami sorozathoz készült (nem sorrendben): Bleach 1. film, Conan, a detektív 1. első film, InuYasha 1. film. Mindhármat érdemes megnézni szerintem.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Teljesen egyetértek Dumettal, az első film a legjobb, szerintem nem csak az első kettő de mind a négy közül.
Nekem Toushiro az egyik kedvencem, de ennek ellenére se volt tól jó a 2.
Úgy tudom, hogy az ANIMAX eddig csak max fél évet várt a következő évadok leadásával.
Most mi lesz, hogy több, mint egy évet vártak?
Mert elvileg már ősszel befejezték (múlt ősszel), aztán kiírták, hogy folytatás tavasszal és most több, mint egy év után decemberben fog csak folytatódni.
Valyon két évadot adnak majd le vagy csak egyet.
Mert 1 évadot vetítettek eddig minden féléves várakozás után. Most meg több, mint egy évet vártak.
Nagy a valószínűsége annak, hogy ha decembertől is várható folytatás (legjobb esetben), akkor is csak egy évadot kapunk, mivel az USÁ-ban is vágatlanul adják le az animét, tőlük is szereztünk be minden eddigi magyar szinkronos epizódot, és az Egyesült Államokban még mindig csak a 221. résznél tartanak. Könnyen lehet, hogy csak a 212. részig adják, de az is lehet, hogy elmegyünk a 229. epizódig is, egyelőre azonban semmi biztosat nem lehet tudni.
Azt mondod, hogy most a 221. résznél tartanak.
De, ha nem hagynak szünetet közben, mint nálunk hanem egyben az egész sorozatot leadják, akkor sok rész lemehet még a három év alatt, úgy a 300. részig.
De ez csak feltevés és nem tudom, hogy mennyi megy náluk egy héten.
Lehet, hogy csak egy részt adnak hetente.
De azért rossz volt több, mint egy teljes évet várni a fél helyett. És valyon a következő szünet is ennyi lesz több, mint egy év?
Sajnos egyelőre még ezt sem lehet tudni. Minden csak attól függ, hogy az USÁ-ba mikor érkeznek meg Japánból a részek, viszont ha a megszokott ütemben tudnak haladni az amerikaiak, vagyis a 229. rész után egyből jön a 230. epizód, akkor valószínű, hogy ezúttal csak fél éves lesz majd a szünet.
Bocs észre vettem, hogy az előző írásomnál elírtam valamit.
Év helyett hónapot akartam írni.
Mert az USA-ban ahogy mondtad a 221. résznél tartanak és kb. 3 hónap múlva fog folytatódni a sorozat. És erre mondtam, hogy akár a 300. részig is elérhet.
Mivel az USA-ban heti egy részt adnak, így nehezen megy le náluk az év végéig a 300. részig , viszont a 229-ig biztos lemegy még az évben. Az Animax január 2-ára tervezi a premiert és gondolom a 229-ig fog lemenni (kapunk egy kárpótlást a várakozásért ). A 229 azért lenne logikus, mert azután jön egy nagy filler fejezet, amihez rengeteg új szinkronhangra lesz szükség és egyszerűbb szünetben felkészülni rá, mint vetítés alatt futkozni a szinkronszínészekért . A másik érv, hogy kb. mire lemegy a 229-ig, arra kezdődni fog a Naruto Shippuden és azzal tömhetik be a nép száját .
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!