Nem tudom feltűnt-e valakinek, de az utóbbi hangot, már egy ideje (kb. a szereplő feltűnése után 1-2 nappal) kiírtam a Bleach szinkronlistába... Szóval ezek után ez nem egy hűdenagy felfedezés szerintem, inkább csak azt bizonyítja, hogy hányan látogatják ezeket a funkciókat, mint a szinkronlista... na mindegy.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Én pont a héten valamikor asszem szerdán néztem meg a szinkronlistát gondoltam úgyis kiírjátok hamár jönnek az új szereplők szinkronok
Am várom a 2 új részt már
Most le kell töltenem mivel valami van a minimax csatornával tök sötét a kép már pár napja és így Nuku Animax :S
Nekem is először az jutott eszembe, hogy ex-kapitány, csak az a furcsa nekem, hogy ha Ichigo apja halálisten volt akkor miért nem ugrott be senkinek az elején amikor meghallották a Kurosaki nevet?
Nekem is először az jutott eszembe, hogy ex-kapitány, csak az a furcsa nekem, hogy ha Ichigo apja halálisten volt akkor miért nem ugrott be senkinek az elején amikor meghallották a Kurosaki nevet?
Spoiler tartalom:
Figyelj! Szerintem Isshin nem akarta, hogy bárki tudjon róla, hogy ő valamikor régen kapitány-szintű halálisten volt, ezért muszáj volt neki mindvégig csak az egyik oldalát mutatnia, vagyis elhitetni a családdal - és persze a nézőkkel is -, hogy ő csupán egy bohóc és semmi több.
Egyébként aki olvassa a mangát, annak ismerős a szitu, de érdekes módon ismét megjelenik majd a halálisteni formájában az Aizen elleni harcban, amikor Ichigo védelmére siet.
Figyelj! Szerintem Isshin nem akarta, hogy bárki tudjon róla, hogy ő valamikor régen kapitány-szintű halálisten volt, ezért muszáj volt neki mindvégig csak az egyik oldalát mutatnia, vagyis elhitetni a családdal - és persze a nézőkkel is -, hogy ő csupán egy bohóc és semmi több.
Egyébként aki olvassa a mangát, annak ismerős a szitu, de érdekes módon ismét megjelenik majd a halálisteni formájában az Aizen elleni harcban, amikor Ichigo védelmére siet.
Spoiler tartalom:
Na ja én rendszeressen olvasom a mangát és Aizen sama rendessen megzavarta ichigo-t amikor sorolta fel hogy minden bevolt tervezve az hogy rukia karakurába mennyen és ez indított a láncreakciót És végül Kurosaki papa színrelépett
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de nekem nagyon tetszett az eheti két rész, kezdem egyre jobban megkedvelni Grimmjow-t!
Spoiler tartalom:
(És minden elismerésem a release készítőjének, hogy ilyen szépen rendbehozta a hanghibákat! Ha jól sejtem, egy-két helyen japán szinkronnal van pótolva a hang, nagyon ügyesen megcsinálta a készítő! Köszönöm.)
Hát nagyon remélem, hogy többször nem lesz ilyen, hogy nem szinkronizálják le rendesen, mert ha van valami amit nagyon nagyon utálok, akkor az ez. Nem hiszem, hogy Csongi nem tudna normálisan nyögni, Gabi meg nem tudna normálisan ordítani meg röhögni... szóval ha ezt esetleg a japán szinkront kedvelő fanok kedvéért csinálták, akkor meg kell mondjam, hogy nem éppen jól sült el.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Ezzel nem vagy egyedül, mert amikor az Animaxon néztem az utóbbi két részt, pont ez idegesített engem is. Grimmjow kiáltásai, valamint Ichigo nyögései még ebben az évadban hallhatóak lesznek, de én is remélem, hogy legközelebb már ők maguk (Csongor és Gábor) fogják ezeket a részeket is szinkronizálni.
Ja igen!Én is leszedtem innen a Bleach legújabb részeket,mikor nézem hallom hogy nem ugyanolyan a hang,mondom magamban most én vagyok a hülye vagy csak tényleg japánul volt!
Azért szerencsére valamelyest fejlődnek a javításban... xD
A mostani két epizódban már csak elvétve volt pár pillanatig japó a hang...
Én a magam részéről meg vagyok győződve róla, hogy nem szándékosan csinálják ezt, hiszen a korábbi epizódokban sosem tapasztaltunk hasonlót.
Arra gyanakszom, hogy több sávon veszik fel a hangokat, külön a beszédet, külön az ordítást, a nyögést, stb. és valószínűleg az összerakásnál kifelejtik valamelyiket / valamelyikeket.
Csak előre figyelmeztetek mindenkit, hogy a következő héttől kezdve új openinggel és endinggel láthatóak a Bleach hétfői részei. Egyelőre azonban csak ennyit mondhatok el tekintettel arra, hogy az itt lévő fórumozók között vannak (nem is kevesen), akik csak magyar szinkronnal néznek animét meg egyéb dolgokat.
áá én még csak nemrég kezdtem el nézni és....annyira más mint a többi vélemény amit mondanak róla..mert én még csak ugyan a 38.részig jutottam el eddig,de akkor is már 4x elsírtam magam...ebből az animéből úgy érzem nagyon sokat fogok tanulni,de ez sem fog örökké tartani...minden esetre kezet csókolok annak aki feltette a részeket és a filmet...igaz az epizódokat indavideón nézem,de pl.most is utazom el letöltöm a filmeket meg néhánx epizódot és jól fog jönni
Kíváncsi vagyok már hogy mi lessz ichigo és Shiro Tensa zangetsu harcával... már nagyon érdekel ...csak az a gond hogy megint minden izével húzzák az időt.. mint pl: gin áruló lessz és megböki aizent aztán rangiku is nekiáll hősködni..... a lényegre is rátérhetnének már.
Feltűnt nekem egy furcsa dolog az Espada-k körül. A múlt heti részekben az a kis Arrancar azt mondta hogy akiket az Espada-k ugráltatnak azok a két számjegyű számokat viselik. Ebből arra következtettem hogy az Espada-k az egy számjegyesek, viszont ott van ez a Yami az Espada-ban a 10-s számmal. Ez egy kicsit érdekes, szerintem tartogat valami meglepetést ez a karakter.
Amúgy lehet hogy baromság az egész csak erre valahogy felfigyeltem.
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!