Sziasztok!
Végre van egy kis időm írni ide is!
Nekem nagyon tetszenek az új szereplők és szinkronhangjaik!!
Szerintem Hiyori tökéletesen el lett találva, nagyon király!
Hirako kevésbé jön be, de Õ sem rossz.
Ulquiorra is tökéletes, Yammy is.
Ami még nagyon tetszik, hogy Ichi lidérc énjének végre eltorzították egy kicsit a hangját, így sokkal jobb!
Viszont amiről a 115. rész végén magyaráz Hitsugaya, na az nekem nem teljesen világos.
Spoiler tartalom:
Ez most gyakorlatilag azt jelenti, hogy Aizen a Vasto Lorde-okból hozza létre az Arrancar-okat? Mert hogy eleve azt mondja, hogy a Vasto Lorde-nak alapból nagyobb lehet a lélekereje mint egy kapitánynak, meg előtte a Gillion-okról és Athukas-okról is beszél. (bocsi, nem tudom a helyesírását ezeknek a Menos alfajoknak!) Szóval nekem az nem teljesen világos, hogy most csak a Vasto Lorde-okból lehetnek Arrancar-ok, vagy az Athukas-ból ill. a Gillion-ból is?
Mindenesetre azt már leszűrtem magamnak, hogy Ulquiorra biztosan Vasto Lorde volt, mert emberi méretű, és a maszkjának a maradványa is hasonlít a Vasto Lorde-oknál mutatott maszkformához. Yammy-nál a mérete miatt én Athukas-nak gondolom, mert jóval testesebb mint Ulquiorra. De persze hehet hogy tévedek!
Off:
A rajz topikba feltettem egy új Bleach-rajzot, a 114. epizódból... nézzétek meg!
Hát abból ami elhangzott, én azt vettem ki eddig, hogy lényegében bármilyen lidércből lehet Arrancar, csak el kell érnie egy bizonyos fejlettségi szintet, hogy levegye a maszkját. Pl. Grand Fisher már akkor elég fejlett volt, amikor megölte Ichigo anyját, és vélhetően ezért is lett belőle Arrancar később, mert jó kísérleti alanynak bizonyult Aizen számára. Nyilván ha olyan lidércek változnak Arrancarrá, amelyek eleve erősebbek, pl. nem sima lidércek hanem Menoszok, akkor nyilván azok is sokkal erősebbek lesznek. Szóval a legerősebb Arrancar elvileg a Vasto Lordéből átalakult Arrancar (legalábbis az eddig elhangzott elmélet szerint, mert tuti, hogy bonyolódni fog). De Hitsugaya is megjegyezte h ebből a legerősebb Menos fajtából nagyon kevés van, szóval Aizen legerősebb Arrancarjai nyilván a Menoszok 2. és 3. fajtájából kerülnek ki értelemszerűen. De tartok tőle, hogy eddig csak a jéghegy csúcsát érintettük a témát illetően.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Igen, ebben igazad van, mármint tuti hogy még bonyolódni fog.
Nekem mindenesetre az az érzésem, hogy az a "20 bátyátok és nővéretek" az 20 Vasto Lorde-ból átalakult Arrancar-t takar... És Hitsugaya állítása szerint 10 is elég ahhoz hogy leigázzák a Tiszta Lelkek városát...
Van valami abban, amit a végéhez írtál, Dumet. Mert ugyebár én japánul is nézem a Bleach-et (persze magyar felirattal), és utána is szoktam járni ilyen-olyan témáknak az animén belül, és szó szerint egy olyat olvastam, hogy Aizen serege csupán Gilianokból és Adjuchasokból, azaz 2. és 3. "erősségi szintű" lidércekből áll; még az Espada is (ide tartozik Ulquiorra, Yammy és Grimmjow). Ez azt jelenti, hogy Vasto Lordokról még csak álmodni sem kell, legfeljebb Ichigo esetében, akinek már most az a feladata, hogy felülkerekedjen a benne lévő lidércen. De egymaga kevés ahhoz, hogy képes legyen irányítani a lidérc erejét, így hát muszáj lesz átállnia Hirakóék, azaz a Vaizardok oldalára, mert csak ők képesek megtanítani neki, hogy hogyan szálljon szembe a benne lévő lidérccel.
OFF: Danika: Garurumon nem a csapatunk tagja, csak engedélyünk van tőle, hogy az általa készített animéket kirakhassuk ide. De valóban nagyon gyorsan dolgozik, és mi is próbáljuk lehetőleg elsőként megosztani veletek az általa készített részeket.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Értem Dumet!!!
Valóban nagyon gyorsan dolgozik és szerintem található meg legelőbb a friss részek az AnimeSeriesen se és a Ctanimen se vannak ilyen gyorsan fent a részek mint itt!!!
elméletileg most harcol grimmjow-al 1-et aztán utánna megy el 1 vizard tréningre vagyis nincs olyan sok rész hátra :/
Tudod, fel vagyok háborodva. Elmondom miért! Azért mert én egy olyan ember vagyok aki szereti a Bleachet, de CSAK magyar szinkronnal nézem. A HSZ-ed nem volt Spoilerben, ezért megláttam azt hogy mi lesz előre a történetben. Nos ezt rohadt módon utálom, hogy van itt egy-két sózottseggű és nem elég neki hogy ő már előre megnézi a részeket más nyelven vagy olvassa a mangát. Nem, ő még úgy érzi hogy közölnie is kell a történéseket. Az egésszel az a baj hogy nem egy filler dologról írtál, az legalább még elmenne. Így viszont nem csak az én örömömet, de lehet hogy másét is elvetted. Ha valaki normális és érdekli az hogy mi lesz a közeljövőben, akkor nézzen utána, eméssze meg a látottakat és tartsa magában.
OFF: Nem akarom védeni Chrono-t, mert valóban nem tette Spoilerbe a dolgot, pedig abba kellett volna... tehát jogos a felháborodás. Jelen esetben azonban szerintem nem írt olyat, amit nem lehetett volna kikövetkeztetni az eddig lement 117 részből, eléggé egyenesen adja magát, hogy mi fog történni (legalábbis szerintem). Szóval azért a felháborodásnak is megvan a maga mértéke, nem kell túlreagálni.
De mindenesetre kihasználnám az alkalmat egy általános figyelmeztetésre, kedves "Spoiler gombot nem használó egyének"! Ajánlom figyelmetekbe a fórum szabályzatunk erre vonatkozó pontját (ha nem olvastátok el, akkor épp itt az ideje), mivel ahogy látható, vannak akik érzékenyebbek a spoiler témákra, és ez teljesen jogos dolog, nem véletlenül lett kitalálva. Akit meg már figyelmeztettem a Spoiler használatára, arra hatványozottan vonatkozik a dolog. Nem szeretnék vérszemet kapni... További jó csevegést!
Kikyou (InuYasha)
Neptunusz írta:
Nektek is feltűnt, hogy Ishida nem szerepel a mostani részekben?
Spoiler tartalom:
Nem is nagyon fogjuk szerintem látni egy ideig Ishidát, hanem majd a 144. résztől kezdve kap újból kiemelt szerepet. Ezekben a részekben lehet majd megcsodálni az újabb Quincy-eszközöket, amit egészen mostanáig rejteget hősünk; ezek segítségével lesz képes megállni a helyét az Espadák ellen, de majd úgyis meg fogjátok látni, miért (persze aki japánul is nézi az animét, illetve olvassa a mangát, az tudja, miről van szó).
Nem tudom, észrevette-e valaki, de a 13-as Arrancarnak, Edrad Lionesnek tök ugyanaz a hangja, mint aki anno Raditzot szinkronizálta a DB-ben, vagyis Megyeri János hangja szerepel. Totálisan vissza is köszön benne Raditz a stílusából és a személyiségéből megítélve.
ja tényleg!Mikor néztem hallottam hogy valahonnan ismerős a hangja csak nem tudtam rájönni hogy melyik animében lehetet!De hogy mondtad valóban Raditzé!
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!