A következő feladvány ő. Azt hiszem nem lesz olyan nagyon nehéz kitalálni.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Igen, pont ezért adtam fel, mert nem nagyon mondják a nevét, szóval gondoltam, azért ne legyen túl egyszerű. Te jössz.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Jaj nem igaz... pedig Kishimoto szerintem szépen rajzolja a lányokat/nőket, nem igaz, hogy ennyire nem ismered fel, hogy ez se fiú... (igaz Hakunál még jogos is lenne, de ott pont ez volt a cél).
Szóval Uchiha Mikoto, Sasuke édesanyja látható a képen. Rakhat valaki helyettem, mert én sokat voltam, de nem te Goten, mert nem érdemled meg
Kikyou (InuYasha)
Bocsi, hogy itt már utólag belekotyogok, de erre a képre nem volt helyes a válasz. Õ Kiriyuu Ichiru, nem Zero. Az anime stimmel. ^^
Nem gondolom, hogy most bármit is vissza kellene vonni a játékban vagy ilyesmi, de nem álltak le a kezeim a billentyűzetet. Remélem, senkinek nem okoztam ezzel gondot. ^^"" (A képet is spoilerbe raktam, hogy ne keverjek meg vele senkit.)
Szerk.:
Ó te jó ég, és már 11 oldal óta megy a játék. Hát... epic fail kategória tőlem... ^^"
Még egyszer bocsi. ^^"
"Egy bajos, nehéz ügy vagy, tudod? Ezekkel a zavaros érzelmekkel, még ha Holmes is lennék, sem esne le!! Annak a lánynak a szívében, akit szeretek... mégis hogyan következtethetném ki, mi van?!"
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!