Van benne valami... most hogy így mondod már tudom, hogy mi az ami annyira ismerős volt ebben a jelenetben amikor megérkeztek.
Spoiler tartalom:
Földbecsapódás, nagy kráter, összesereglett embertömeg, és persze a két ellenség, a nagydarab, de kissé buta, és a kisebb, de okosabb és erősebb... Pontról pontra másolata a csillagharcosok megérkezésének a DBZ-ben.
Ha már tetszik a hangja, nem tudjátok esetleg, hogy ki adja? A többit sikerült kiderítenem/felismernem (Hirako, Hiyori, Yammy).
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Egyébként én tudom, hogy kik azok, bibibí! De nem mondom meg
Most így belenéztem a szinkonos verzióba. Végülis egészen jó Ulqi hangja, bár a japán mélyebb, és nekem jobban tetszik úgy, de nem rossz
Már beírtam a Bleach adatlapján a szinkronhangos listába (gondolom jártál már ott, de ha nem, akkor épp itt az ideje ).
Spoiler tartalom:
Hirako - Czető Roland
Hiyori - Szentesi Dóra
Yammy - Tóth Zoltán
Roli sok helyről lehet ismerős (pl. Soul Eater-Black Star).
Dóri szintén a Soul Eaterben volt, mégpedig Chrona hangja.
Zoli meg a Bleach mozifilmben is volt meg még néhány mellékszerep, annyira nem sokszor hallhattuk még.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Pont ezt kérdeztem én is pár hozzászólással feljebb
Kikyou (InuYasha)
Dumet írta:
Van benne valami... most hogy így mondod már tudom, hogy mi az ami annyira ismerős volt ebben a jelenetben amikor megérkeztek.
Spoiler tartalom:
Földbecsapódás, nagy kráter, összesereglett embertömeg, és persze a két ellenség, a nagydarab, de kissé buta, és a kisebb, de okosabb és erősebb... Pontról pontra másolata a csillagharcosok megérkezésének a DBZ-ben.
Ha már tetszik a hangja, nem tudjátok esetleg, hogy ki adja? A többit sikerült kiderítenem/felismernem (Hirako, Hiyori, Yammy).
Igen én is pont ezekre gondoltam amiket írtál. Sajnos én sem tudom ki lehet Ulquiorra hangja.
Szerintem Shinji,Yammi,Ulquiorra-szinkron hangjával nincs semmi baj illik valamennyire a karakterükhöz de Hiyori szinkronja nemnagyon tetszik :/nemtalálták el....
Attól még hogy 1' pöttyet úgy néz ki mint 1 gyerek attól még kaphatott volna komolyabb hangot is.... Ott van Toshiro ő is olyan gyerek alkat de neki legalább nincs olyan pocsék szinkronhangja mint Hiyorinak Xd
Nem tudom, nekem meg épp hogy nagyon tetszik mindkettőnek a hangja, akiket leírtál. Persze azt nem tudom, hogy az eredeti hangjuk milyen, de nem is fontos szerintem. Az a lényeg, hogy mennyire illik a karakterhez.
Spoiler tartalom:
Hitsugaya lehet hogy gyerek, de ugyanakkor eléggé felnőttesen viselkedik, komoly minden pillanatban. Szerintem röhejessé válna, ha vékonyka hangon kezdene el utasítgatni, ezért jobb a komolyabb hang. Hiyori szintén, főleg a dühkitörései miatt is jobb, ha ilyen hangot kap. Úgyis kíváncsi voltam hogy Szentesi Dóri hogyan boldogul egy pontosan ellentétes karakterrel mint Chrona. Eddig igencsak meg vagyok elégedve, és tetszik az alakítása, igaz nem sokat szerepelt még, de elsőre megkedveltem.
Kikyou (InuYasha)
Varga Gábor összes eddigi animés szerepe (amiről én tudok):
Black Jack-A film - Black Jack
Bleach - Grimmjow Jaegerjaquez
Blood - Haji
Blue Gender - Keith
Chrono Crusade - Duke Duffau
Full Metal Panic! - Kurz Weber
Full Metal Panic? Fumoffu - Kurz Weber
InuYasha, a film 4: A vörösen lángoló Haurai sziget - Sesshoumaru
Méz és lóhere - Yamazaki Kazushi
Ninja Scroll - Hanza
Slayers-A kis boszorkány új kalandjai - Sirius
Street Fighter Alpha - Ken Marsters
Trigun - Legato Bluesummers
Vadmacska kommandó - Sardon Cyniclons
Ennyiről tudok.
Spoiler tartalom:
Hát igen, mint tudjuk Yoruichiben csak kívülről van nőiesség (ha az emberi alakjában van), belülről nem igazán...
Kikyou (InuYasha)
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!