Mondtam egy kicsit vacak az internetem.
De azt mondod, hogy mind a kettő kép jó volt?
Akkor lehet, hogy legközelebb is majd így csinálom.
Csak megvoltam ijedve, hogy írást adott ki és nem képet miután beillesztettem és elküldtem.
Szerkesztette: Niki - 2011. 07. 17 02:52:19. Indok: Elég furin akartad megoldani a helyzetet... A második képedet csatoltam. Remélem így jó lesz.
OFF: Nem hinném, hogy a neteddel vannak itt a legnagyobb problémák...
És egy árva szóval nem mondtam, hogy úgy jó volt, ahogy csináltad. Nyilván ha jó lett volna, akkor nem nyúlok hozzá...
Máskor ijedj meg jobban, és addig törd a buksidat, míg rá nem jössz mi a bibi.
Egyébként egyszerűbb lenne leszedned a képeket és csatolnod a hozzászóláshoz.
Úgy van ahogy Niki mondja, tessék szépen, normálisan csinálni mindent mert seggbe rúglak...
A megfejtés pedig Touya Rima a Vampire Knightból.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Anime: 2007, josei-zenés műfaj, három évad dolgozza fel a mangát, ebből eddig egy évad ment nálunk is szinkronosan.
Karakter: egy igazi Lüstling Meister
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Jajj, ne már, hogy ezt nem tudjátok... Így muszáj leszek én megmondani...
Õ a tejesember a Nodame Cantabiléből :'D
Na jó, az igazi neve Franz von Stresemann.
Istenem, mennyire hiányzik ez az anime... Jó lenne már látni szinkronnal a maradék két évadot is (+ a specialokat ).
Talált... hát igen, azt hittem én is, hogy azonnal rá fogja vágni valaki, de nem. Én is várnám már a folytatást. Te jössz.
Kikyou (InuYasha)
Van róla egy egyszerűbb képem (ahol épp harcol, és úgy MINDENKI ki fogja találni, hogy ki ő), de egyelőre nem azt teszem be. Szóval ki ő és honnan szalajtották?
Ishida Ryuuken a Bleachből, és egyébként nem jársz messze a megoldástól mert orvos/kórházigazgató a civil foglalkozása, egyébként meg Quincy
Kikyou (InuYasha)
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!