Én kezdeném Ez egy iszonyat nagy sorozat!!!! egyszerűen imádom, kár hogy csak 26 rész lehetne igazán 226 is XD avagy több, mindenesetre kiváló és imádni való!
Köszi Dumet a remek HD-t mindenkinek ajánlom a cuccot!
Ja és, majdnem minden nap megörjítem az első a sima sorozat OP-ED-jével a szomszédokat XD 5.1-be IMÁDOM!!!
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
Meg szeretném kérdezni hogy miről szól a történet?
Azok kedvéért, akik nem ismerik (Én is köztük vagyok) hátha a sztori elolvasása után kíváncsiak lesznek az animére.
Hát nagyjából három személy köré összpontosítható eleinte a történet; Yuki & Zero & Kaname, lássuk:
Szóval egy iskoláról szól annak az életéről, ahol vannak vámpírok és emberek, egy légkörben, annyi az elválasztás a két "faj" között, hogy a vámpírok az úgy nevezett "éjjeli tagozatosak" Sok a fiú akiket a nappalis lányok körül rajonganak, nem gyengén. Van két felügyelő (a két főszereplő!) Yuki és Zero (Csifó Dorina & Hamvas Dániel) akik tudják hogy az éjjelisek vámpírok, a többiek nem tudják a nappali tagozatról.....
Yukit kis korában 10 évvel a történet előtt megpróbálta egy vámpír megölni, de megmentette Kaname úrfi, aki egy tiszta vérű vámpír így ő a legerősebb és a legtöbb tisztelettel járó vámpír "főnök". Õ róla azt kell tudni, hogy össze gyűjtött pár vámpírt magán kívül akik nem isznak emberi vért, csak egy tablettán élnek, amolyan szintetikus véren......
De vannak az úgy nevezett "e" szintű vámpírok is akik elfajzott lények, azok támadnak emberre....
Mind e közben a történetben több szerelmi szál is kibontakozni látszik, főleg Yuki és Kaname úrfi között....
Zeroról annyit kell tudni, hogy őt is megtámadták kiskorában, de őt egy tiszta vérű vámpír! Aki nem követi Kanameét...
Majd a sima sorozatban, kb a közepén csatlakozik egy lány tanuló az éjjelisekhez és mint kiderül...............
Nem derül ki, csak ha megnézitek a sorozatot, hogy ki is csatlakozik az iskolához
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
Én vártam már nagyon hogy legyen ez is fórumtéma. Engem is nagyon magával ragadott ez a történet. Az nem rossz ötlet BrollySSj4, hogy az 5.1-be megy nálatok. Kipróbálnám. Az ilyen témájú, nem verekdős mint a DBZ animeből azért 226 rész szerintem durva lenne,(Eléggé eröltett jönne ki belőle) pont elég lesz ez a 26. Itt az a Death Note ézés fogott el. De nagyon zsír lett, ahhoz képest amilyen rövid olyan összetett és fordulatból sincs hiány. Olvastam a mangát is, szép rajzok vannak benne.
Próbáld ki 5.1be nagyon zsííír ám, viszont félő néha néha, hogy bereped az ablak...
Igaz, nem kell sok mert nem lenne értelme sokáig húzni több 100 részig, viszont lehetne még szerintem vagy 26ot ráhúzni, de igaz...így is jó lesz és nagyon bejön nekem is, főleg a HD ami sehol másutt nincs, csak itt nálunk!!!
Na, végre most lett időm meg lesni a giltit avagy itt-ott második hétnek is mondják fan berkeken belül nagyon nagy szerintem, de mint ha más lenne a grafika vagy csak én látom így mint ha a karaktereken lenne egy szolidabb kontúr vagy mi vagy ez csak ripelés beálltása miatt lehet?
Már nem félek, nem fázom, és nem fáj semmim sem.
Meghaltam.
Én a grafikával kapcsolatban nem vettem észre változást izzy. Nekem nem volt semmi baja a ripnek.
Az az 52 rész még egész jó lehetett volna. Na mindegy.
Az ablakkal egyszerű a helyzet. Egyszerűen kinyitod, és a szomszédok még jobban élvezik az előadást.
Halli el kezdtem nézni a 4-5 új részeket előkészítetem a terepet a mozizáshoz kóla pohárban kispárna a lábam alatt, na, mindegy nem is ez a lényeg anyukám is csatlakozott és meg szolalt az openingnél mint a Lajcsi a dáridóból. mellesleg tényleg kicsit hasonlóit rá nem?
Utóirat és meg kelet mutatnom az egész részt, mert annyira bejött az anyukámnak. innen is látszik nem csak húsz éveseké a világ vagy mi a szösz XD
Már nem félek, nem fázom, és nem fáj semmim sem.
Meghaltam.
Olvasd az aktuális hír utolsó hozzászólását, leírtam mi van. A lényeg, hogy az Animax megint nem rakta ki a részeket a Playerre.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Köszi szépen, a 3. évadról lehet tudni valamit? Én utána olvastam de semmi olyat nem olvastam hogy a közel jövőben ki fogják adni, meg olyat sem hogy biztos lesz következő évad...
A harmadik évadról konkrétan semmit nem lehet tudni. Eddig még nem volt semmilyen hivatalos bejelentés ezzel kapcsolatban. Azt javaslom, hogy olvasd a mangát, az különben is sokkal jobb
Tölthetőek az utolsó részek is a Vampire Knight Guilty-ből, ezzel a sorozat és egyben a projekt véget is ért, remélem mindenki élvezte, aki nézte!
A továbbiakban még a magyar szinkronstábok hibái, hiányosságai miatt a HDTV-verziót cserélni fogom egy véglegesre, ez egyszerre fog megtörténni, és kihírezem majd, ha oda jutok. Nem minden rész lesz cserélve, csak amelyiknél a stábbal gond volt. Az asztali változat már végleges, nem kívánom cserélni.
A pletykákkal ellentétben egyébként egyelőre szó sincs arról, hogy csinálnak harmadik évadot, egyáltalán nincs még tervbe, vagy épp nincsen hivatalos információ erről a tényről megosztva. A manga jelenleg is fut, amíg nincs vége, vélhetően nem is várható semmilyen bejelentés, de ez nem azt jelenti, hogy azután igen. Szóval a lényeg, hogy semmit se tudunk, így egyelőre semmit se várjunk.
Egyelőre tehát:
"Az álom véget ért..."
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!