A múlt héten néztem meg ezt az animét, legalább is amennyit találtam belőle (1 széria végig, a 2.ból csak az első 2-t ami amúgy 4)
Ez valami eszméletlenül beteg anime. Egy szépen megrajzolt elmebetegség Rengeteg gyilkolással, és vérrel (ami persze poén az egészben) és megannyi sikamlós (már majdnem hentai) jelenettel
Mindenkinek ajánlom megnézésre, mivel nem sok az egész, viszont annál jobb
Röviden a story: A történetről annyit, hogy Sakura-kun (a fiú főszereplő) a jövőben fel fog találni egy szert, amitől a lányok 12 éves koruk után nem öregszenek semmit. Hogy ezt a pedofil világot megelőzzék, az Úr angyalokat küld Sakura-kunhoz. Dokuro-chan is az egyikük, ő képviseli a jókat, akik meg akarják védeni a fiú életét. Az ellentétes oldal pedig természetesen végezni akar vele.
[info.: animeaddicts]
És fel fog kerülni az oldalra is, szóval lesz alkalmad rá. Nem tudom pontosan hogyan vannak ezek a rész beosztások, de a nagy tudású ANN (Anime News Network) szerint az első "évad" 8 részes, ami úgy van megoldva, hogy 8 db 13 perces rész, és egyben van két epizód. Vagyis így 4 db 26 perces epizód van. A második "évad" viszont ennek csak a fele, vagyis 4 rész, ami 2-szer 26 perces tehát. Vagyis ha jól értelmezem, és valóban így van, akkor végig megvan neked is killswitch, meg nekem is ennyi van egyébként.
Úgy értetem, hogy biztos nincs le szinkronizálva, ergo csak japánul beszél én meg sajna nem tudok japánul.
Igaz meg is tanulhatnék de nem szuperálok valami fényesen iskolapad közelébe. Tudom, tudom most nyilván avval jönnél, hogy felirat van de nem tudok olvasni!? Egyébként van?
Úgy értem feliratot
Már nem félek, nem fázom, és nem fáj semmim sem.
Meghaltam.
uramatyám ez az anim nem hittem volna hogy ide is eljut
hasonló kategóriában még ott van az (FLCL, Green Green, Detroit Metal City, Girls Bravo, Midori Days, Excel Saga--->bár ez már annyira pihent hogy képtelen voltam végignézni
Láttam az első részt angol felirattal, de télleg csak poén az egész anime.
Ráadásul japánok csinálták, azt mit mond Sakura-kun, mikor elvágja a kezét a glória?: "Jajj, ez olyan éles, mint egy japán kard!!" xD
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!