Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Végtelen vonat Végtelen vonat Végtelen vonat Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai Végtelen vonat Végtelen vonat Végtelen vonat Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 6
Online tagok:
luffy8

Regisztrált tagok: 6460
Legújabb tag: hpi2105

Látogatók ma: 4806
Online látogató: 7
Látogatók a hónapban: 145886
Összes látogatók: 49623864

Reklám

Kiemelt híreink

  GyIK: 06. Támogatás, jelentkezés és kapcsolat
1. Mi ez a Támogatás egyáltalán?

A "Támogatás" elnevezés az oldalunk fenntartására indított gyûjtést jelenti, egészen pontosan a saját szerverünk havi fenntartását kell biztosítanunk a ti támogatásotokból. Amennyiben ez nem sikerülne és nem folyik be a havonta szükséges összeg, úgy az oldal letöltéseinek további megosztását nem tudjuk garantálni, hiszen a szervertermet ki kell fizetni.
A szerverrõl részletesebben a "Regisztráció, letöltések és feliratok" címû GYIK menüpontban olvashatsz.
A Támogatás célja tehát a szerver fenntartását biztosítani, így arra kérünk minden egyes Tagot, hogy amennyiben módotokban áll, támogassátok az oldalt, ha többel nem is, legalább havonta egy emelt díjas SMS-el, ez tényleg nem nagy kérés szerintünk.


2. Milyen módokon tudom támogatni az oldalt?

Amennyiben szeretnéd anyagilag is támogatni az oldalt, vagyis hozzájárulni a szerver fenntartásához, úgy több támogatási módszert is módodban áll választani. Ezek pedig a következõk:

1. Banki átutalás: Amennyiben rendelkezel bankszámlával, átutalhatod a mi számlánkra az általad erre szánt összeget (akár személyesen, akár online).
2. Postai befizetés: Amennyiben nem rendelkezel bankszámlával, a megfelelõ postai szolgáltatás keretében is befizetheted személyesen az összeget a számlánkra.
3. Postai levél: Postai levélben is elküldheted a nekünk szánt összeget, ebben az esetben jelezd ezt a szándékodat elõre BrollySSJ4-nek, aki megadja a postai címünket.
4. SMS támogatás: Emelt díjas SMS szolgáltatásunk is választható, amennyiben az elõzõek egyike se áll módodban, vagy csak ez szimpatikusabb. Küldj egy SMS-t a megadott telefonszámok egyikére megadva a megadott szót és a felhasználónevedet, és máris támogattál minket az SMS árának felével.

Ezekrõl mind részletesebben is olvashatsz a Fórum / Az oldalról / Támogatás c. fórumtopikban.


3. Hogyan tudok veletek kapcsolatba lépni?

A kapcsolatba lépés nagyon egyszerû, több lehetõség is rendelkezésedre áll:
- Ha véleményt akarsz nyilvánítani, vagy beszélgetni velünk, írj a Fórum megfelelõ témájába!
- Amennyiben személyes kérdésed, megbeszélni valód van velünk el tudsz érni minket a következõ e-mail címen: info@dragonhall.hu
- Ha sürgõs és egyben személyes jellegû gondod van, írhatsz Privát üzenetet (PÜ), vagy e-mailt (a Csapatunk menüpontban található címekre) a csapat valamelyik adminjának (BrollySSJ4, Dumet, Niki, Izzy).
- Továbbá Facebook és Twitter oldalunkon, vagy ha regisztrált tagunk vagy, MIRC csatornánkon is kapcsolatba léphetsz, véleményt nyilváníthatsz, cseveghetsz velünk.
Facebook oldalunk
Twitter oldalunk4. Privát Üzenet (PÜ) küldése, mint örök probléma

Mindenkit megkérünk, hogy amennyire lehet, mellõzze a PÜ küldést hibákkal, és egyéb óhaj-sóhajokkal kapcsolatban! A "mikor lesz kész… mikor töltitek fel… miért nem töltitek fel… miért töltitek fel…" kezdetû kérdésekre nem vagyunk hajlandóak válaszolni! Ugyanez vonatkozik az olyan kérdésekre is, amelyek a GYIK menüpontban le vannak írva. Hidd el, hogy mi betéve tudjuk a GYIK-ot, tehát rögtön tudni fogjuk, ha nem olvastad el. Amennyiben a Fórumban látunk ilyen kérdéseket, azok automatikusan törlésre kerülnek. Kérünk titeket, hogy olvassatok, mielõtt kérdeztek! Azok, akik túl sokszor és megfelelõ indokok nélkül zaklatnak minket PÜ-ben vagy e-mailben, illetve baromságokat írni a fórumba, elsõre 1 hetes, második esetben örökös bannolást (kitiltást) is kaphatnak!


5. Szeretnék jelentkezni hozzátok, milyen lehetõségeitek vannak?

A DragonHall+on több poszton is várjuk a jelentkezéseket:
- fordító (anime, manga)
feltétel: alap-középfokú angol/német tudás, jó helyesírás, sok szabadidõ
- releaser (anime, rajzfilm)
feltétel: videó- és hangszerkesztési ismeretek, sok szabadidõ
- lektor (anime, manga)
feltétel: jó helyesírás, sok szabadidõ
- felirat idõzítõ (anime)
feltétel: idõzítõ érzék, idõzítõ program ismeret (pl. Subtitle Workshop), sok szabadidõ
- felirat formázó (anime)
feltétel: formázott felirat és karaoke készítõ program ismeret (pl. Aegisub, Medusa)
- manga szerkesztõ
feltétel: Photoshop/más profi képszerkesztõ program ismeret
- webprogramozó
feltétel: PHP, CSS, JS ismeret, hosszú távon való tervezés
- webdizájner
feltétel: Photoshop ismeret, szín-dizájn érzék

Ezen kívül az alábbi, csapaton kívüli jelentkezéseknek is örülünk:
- híríró (anime, manga, rajzfilm, globális)
feltétel: jó helyesírás, tájékozottság, szabadidõ
- ismertetõ- és cikk író (anime, manga, rajzfilm)
feltétel: jó helyesírás, tájékozottság, szabadidõ


6. Szeretnék jelentkezni, mit tegyek?

Amennyiben szeretnél te is jelentkezni és ezzel a DragonHall+ csapatának a tagja lenni, vedd fel a kapcsolatot az illetékes emberekkel:

Fordító, lektor, formázó, idõzítõ jelentkezés: niki@dragonhall.hu kizárólag e-mailen Nikinél

Manga fordító, szerkesztõ jelentkezés: dbs87@dragonhall.hu vagy PÜ DBS87nek

Releaser, dizájner, vagy egyéb más posztra való jelentkezés: dumet@dragonhall.hu vagy PÜ Dumetnek


Az illetékes munkatársak felveszik veled a kapcsolatot és ismertetik a következõ lépést. Ez feliratos jelentkezés esetén egy próbafordítás teszt, szinkronos jelentkezés esetén egy próba epizód valamilyen szinkronos animébõl vagy rajzfilmbõl. A teszteket minden esetben a munkatársak adják meg.


7. Mivel jár, ha jelentkezek hozzátok?

Amennyiben jelentkezel és sikeresen teljesíted a próba teszteket, te is a csapatunk tagjává válsz, akik közvetlenebb módon is felveszik veled a kapcsolatot (MIRC, MSN stb.). Közös megegyezés során megállapodunk, hogy milyen projekteket vagy munkákat fogsz csinálni nálunk, és pontosan milyen feltételeknek kell megfelelned.
Figyelem! Csak akkor jelentkezz a csapatunkba, ha teljesíteni tudod azt a feladatot, amire jelentkeztél. Ehhez mindenekelõtt az adott poszthoz való alapismeretek és lehetõleg minél több szabadidõ szükségeltetik. Aktív munkával jár tehát a csapattagság, mert egy célért dolgozunk mindannyian, munka nélkül pedig nincs cél.© DragonHall+ v3.0b | 2009-2023
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!