Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Furcsa amcsik Furcsa amcsik Dini, a kis dinoszaurusz Batman of the Future Batman of the Future Batman of the Future Furcsa amcsik Furcsa amcsik Dini, a kis dinoszaurusz Batman of the Future

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 9
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 4772
Legújabb tag: trickycseni

Látogatók ma: 37
Online látogató: 9
Látogatók a hónapban: 623358
Összes látogatók: 31532191

Reklám

  Megnyílt a DragonHall+!
DH+ hírek

Köszöntünk mindenkit, az újonnan megnyílt DragonHall+-on!Sokáig tartott, de végül ez is elérkezett, hogy végre megnyithassuk ezt a régóta tervezett oldalt! Sok munka volt vele, és lesz is még, mivel mint látható, nagyon sok minden hiányzik még róla, ezeket ahogy idõnk engedi, folyamatosan készítjük, és a meglévõ dolgokat fejlesztjük.

Ami az oldalt és célját illeti, az elsõdlegesen két dolog; kínálat, és baráti közösség. Kínálat alatt a letöltések, információk, és persze minden ami egy adott animét érinthet pl. intrók, outrók, képek, zenék azok, amiket értünk. Ezek mind folyamatosan bõvülni fognak. Ellenben felhívnánk a figyelmet, hogy az oldalnak nem az az elsõdleges célja, hogy csak letöltések legyenek, és hogy amolyan kizárólagos letöltõ oldallá váljunk, mint más anime oldalak!

Nagyon fontos szempont, hogy egy baráti, jó légkörû társaságot alkossunk, tehát aki idejön az jól érezze magát és ne csak tölteni járjon ide! Így készen vár mindenkit a DragonHall+ Fórum, amelyen ezt az elõbb említett társaságot szeretnénk megteremteni. Elöljáróban csak annyit, hogy lehet bátran témákat létrehozni a fórumban a megfelelõ helyeken, ez mindenkinek teljesen tiszta lesz. Valamint kéretik betartani a GYIK-ban és a fórum szabályzatban leírtakat! A fórummal kapcsolatos esetleges kérdésekben BrollySSJ4 az illetékes.

Az elõbbiekben elmondottak mellett kiemelnénk, hogy nemcsak anime oldal, hanem Release Csapat is vagyunk, tehát idõvel egyre több és több saját munkát fogunk kiadni a kezünk közül, amit nyomon követhettek majd a "Projektek" menüben és a fórumban. Az ezekkel kapcsolatos kérdésekben elsõsorban Dumet az illetékes.

Nagyon fontosnak tartjuk a megfelelõ informáltságot, így gyakran lesz hírezés, mindenféle animés és fõként ehhez hasonló dolgokkal kapcsolatban, így érdemes lesz figyelni a fõoldalt mindenkinek, ahol sok mindent megtudhattok nemcsak az oldallal kapcsolatban hanem mással kapcsolatban is! Az oldal felépítése egyébként is információ alapú, ezt hamar észre fogjátok venni, ezzel is az elõbb említett céljaink egyikét próbáljuk megvalósítani.

Az oldalon elérhetõ és nem elérhetõ funkciókról szóló hír eléréséhez kattints a "Tovább" linkre a hír alján!

Reméljük jól fogjátok érezni magatokat, fedezzétek fel az oldalt és legyetek ti is a DH+ állandó látogatói!© DragonHall+ v3.0b | 2009-2021
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!