Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Dini, a kis dinoszaurusz Rick és Morty Rick és Morty Rick és Morty Dini, a kis dinoszaurusz Rick és Morty Rick és Morty Rick és Morty Dini, a kis dinoszaurusz Rick és Morty

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 10
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 4899
Legújabb tag: Rycky013

Látogatók ma: 18128
Online látogató: 10
Látogatók a hónapban: 654960
Összes látogatók: 33170915

Reklám

  Újabb adag saját projektjeink közül!
Saját munkáinkAhogyan ígértem, folytatódik saját munkáink feltöltése az oldalra. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani azoknak, akik véleményt nyilvánítottak felénk munkáinkkal kapcsolatban, és továbbra is várjuk bárkitõl az észrevételeiteket a fórumban, vagy privát üzenetben is akár.

Ezúttal mind BrollySSJ4, mind Dumet munkái közül 4-4 epizód került ki minden eddig felkerült projektbõl:
~ Blue Gender 03-06
~ Slayers - A kis boszorkány 03-06
~ Stand Alone Complex 03-06
~ Vadmacska kommandó 03-06

Jó szórakozást a részekhez!

  Rómeó és Júlia! Két változat!
Anime és manga letöltésekVégre teljesen letisztázódott a Rómeó és Júlia animébõl készített különféle release változatok száma, és megjelenési formája. Ezentúl két release fog érkezni ebbõl az animébõl, mégpedig egy DVD-RIP AVI változat MadTysontól és egy HDTV-RIP 720p-s MKV változat Garurumontól. Jelenleg tehát mind az eddig lement 6 rész elérhetõ mindkét változatban az adatlapon keresztül, csupán a megfelelõ változat kategóriáját kell kiválasztanotok a letöltések elérése elõtt.

Ezen felül felkerült a Soul Eater e héten releaseben elmaradt 5-6. epizódja Garurumon jóvoltából.

Végül pedig Brolly kirakta nektek a Dragon Ball Kai 30. epizódját, felirattal együtt elérhetõ a szokásos módon.

Holnap várhatóan újabb adag érkezik Saját munkáinkból, szóval érdemes lesz a fõoldal híreket figyelni.

Jó szórakozást a részekhez!

  Jön a szellem fiú!! Yu Yu Hakusho
Saját munkáinkVégezetül szeretnénk nektek még egy saját munkával elõrukkolni, a harmadik számú admin, egyben releaser társunktól: Izzytõl.
Egy igazán érdekes, és egyben izgalmas kis mesével lep meg titeket, melynek a története sem hétköznapi...De ezt hamar meglátjátok ti is.
Kezdõdjön hát a Yu Yu Hakusho - A szellem fiú kalandjai, az elsõ felvonásban négy epizód lesz látható, már tölthetitek is az adatlapján keresztül.

A folytatásban is érdemes lesz figyelni a híreket, hiszen a saját munkáink közzé tétele folytatódikk, a jövõ héten is! Addig is kellemes szórakozást az eddigi munkáinkhoz, továbbá véleményeket várunk mind a hárman!

  Mentsük meg a Földet! Blue Gender
Saját munkáinkSikerült nekem is befejeznem egy saját projektet, amit most szeretnék veletek megosztani, remélem elnyeri a tetszéseteket. Egy remek, nem minden napi kis történettel bíró sorozatról van szó, egy amolyan sci-fi animérõl! Részletekbe jobban nem mennék bele, a többi legyen meglepetés... Érdemes belenézni!

Ez az anime a Blue Gender címet viseli, melynek az elsõ két epizódja vált elérhetõvé. További részek kerülnek fel az oldalra, heti négy rész, így mint most, kettesével.
A hosszabb, animék esetében meg heti nyolc részre gondoltam, két négyes csomagban, ez értendõ az 52 részes és annál nagyobb általam készített munkákra.

Kaptam pár levelet a napokban, egy saját projektemmel kapcsolatban, ami a Ghost in the Shell: Stand Alone Complex - A második állás c. sorozatot érinti. A sorozat elkészült, viszont amíg nem került fel az elsõ sorozat, addig a második se kerül feltöltésre! Megértéseteket köszönöm.

Más fontos hírek: Elérhetõ lett a DB Kai 29-es epizódjának a felirata! Továbbá a Soul Eater következõ két része pár nap múlva, jobbik esetben holnap tölthetõ.

Jó szórakozást, visszajelzéseket, jókat, rosszakat várok!

  Várva várt saját releasek és néhány meglepi!
Saját munkáinkVégre elértem odáig, hogy saját munkáim egy-egy darabját is megoszthatom veletek, nagyon remélem, hogy minden érdeklõdõ tetszését elnyerem majd velük.

Kikerült tehát a Ghost in the Shell: Stand Alone Complex elsõ két része, a Vadmacska kommandó elsõ két része, valamint a Slayers - A kis boszorkány elsõ két része.

Meglepiként feltöltöttem az elsõ, eredeti DVD-rõl általam rippelt filmet, az Appleseed - A jövõ harcosai címû CGI technológiával készült alkotást, szintén az adatlapján keresztül tölthetõ.

Az elkövetkezendõkben a most felkerült sorozatok további részei kerülnek majd feltöltésre vsz. hetente 4-5 epizóddal, illetve Brollytól is várható egy saját release jövõ héten.

Jó szórakozást az animékhez, feltétlenül várom visszajelzéseiteket a fórumban, hogy mennyire tetszett, vagy mit kellene javítani még!


© DragonHall+ v3.0b | 2009-2021
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!