Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Praclifalva lakói Full Metal Panic! Full Metal Panic! Full Metal Panic! Óz, a nagy varázsló Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 9
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 3903
Legújabb tag: magnes

Látogatók ma: 12908
Online látogató: 9
Látogatók a hónapban: 484142
Összes látogatók: 24930567

Reklám

  Mukya!!
Anime és manga letöltésekElérhetõ a Nodame Cantabile 18-19. epizódja, a megszokott helyrõl tölthetõ.
Jó szórakozást hozzá!


Felhívás!
Jelentkezõket várunk fõként Fordító posztra a Fansub részlegünkbe! Hamarosan megkezdõdik a DH+on is a fansub projekt, így aki úgy érzi, hogy nemcsak, hogy fordítani tudna angolról magyarra hanem kedve és ideje is lenne rá, az kérem jelentkezzen a Fórumban a "Az oldalról" fórumon belül a "Segítségnyújtás" topikban!

  Nana 40-41 & Full Metal Panic! 06-10
Anime és manga letöltésekKissé megkésve de jönnek az újabb feltöltés hírek:
Felkerült a Nana 40-41. epizódja, vagyis az eheti adag
Tölthetõ a Full Metal Panic! következõ 5 epizódja saját rippben

Mindkettõt elérhetitek az aktuális animék adatlapjáról! Jó szórakozást!

  Animax premierek az idén és jövõre
Információs hírekMint azt bizonyára már sokan hallottátok innen-onnan, az Animax beizzította az összes tartalékát, és 2009 õszére-telére számos újdonsággal fog szolgálni nekünk, anime fanoknak. Ezt viszont csak a kezdet... Ezeket ismertetném röviden, hogy biztosan senki ne maradjon le semmirõl.

 • Szeptember 20-án (vasárnap) leadták a Death Note elsõ TV speciálját, amely a "Death Note: Egy új világ istene" címet kapta. A közel 2 órás TV speciált tölthetitek innen az oldalról is, a Death Note adatlapról elérve a letöltések közül. A fájl két részre bontva került fel, a visszafejtéshez olvassátok el a GYIK-ban leírt használati utasítást: Katt ide!

 • A Bleach eheti részei tölthetõek a Bleach adatlapról elérve. A sorozat 109-ig fog lemenni, aztán szünet következik.

 • Október 19-én a hétfõi Bleachet a Soul Eater váltja, amelynek mind az 51 része le fog menni szinkronosan. Ennek leadása után jövõre az újabb Bleach adag következik amely megint több mint 52 rész lesz, elõreláthatóan ezúttal a 167. epizódig adják le, ami a 8. évad végét jelenti.

 • Október 23-án (pénteken) a Nanát váltja a Rómeó és Júlia: Az anime (Romeo x Juliet).

 • Október 31-én (szombaton) mûsorra kerül a Bleach elsõ mozifilmje természetesen a megszokott magyar szinkronhangokkal. A pontos magyar filmcím egyelõre nem ismeretes.

 • Októberre ígérték a Dragon Ball GT premierjét, de egyelõre csak annyi bizonyos, hogy a csütörtöki Conan a detektívet fogja váltani majd. A szinkronizálásnál figyelembe veszik a régi DB és DBZ-s hangokat, és akit tudnak, felkeresnek, de valószínûsíthetõ, hogy elég sok szereplõnek így is más lesz a hangja.

 • Hírfrissítés!!!
  Felkerült az Animax októberi mûsorrendje október 25-tel bezárólag! Sajnos semmi jele nincs annak, hogy a Dragon Ball GT adásra kerül, így nagy a valószínûsége, hogy az anyagok azóta se érkeztek meg és a premier tovább csúszik, tehát októberben nem lesz DBGT.

  Forrás: Animax blog

 • Novemberre tervezik a D.Gray-man-t, amelynek mind a 103 epizódját egyszerre vennék meg, amennyiben a tárgyalások sikerrel járnak. A részletek egyelõre nem ismertek.

 • Decemberben folytatódik a Naruto, a következõ 52 része fog lemenni, vagyis a 3-4. évad.

 • A Nodame Cantabile második évadja egyelõre nem kerül adásba amíg a Sony Pictures nem licenszeli, mivel addig az Animax se adhatja le. A tárgyalások állítólag már folyamatban vannak, így viszonylag jó esély van rá, hogy hamarosan ezt a sorozatot is láthassuk.

 • Jövõre két újdonságot is tervez az Animax: az egyik a Fullmetal Alchemist: Testvériség, amelynek az elsõ 4 részét már most online lehet nézni japán nyelven és magyar felirattal az Animax oldalán. Jövõre szinkronosan fogják elkezdeni.

 • A másik jövõ évi újdonság a Slayers nemrég lement két új sorozata, a Slayers Revolution és a Slayers Evolution-R. A szinkronhangok valószínûleg az régiek maradnak.

 • Az InuYasha folytatásáról egyelõre nincs hír, ahogyan arról sem, hogy a Full Metal Panic! harmadik sorozatát tervezik-e megvenni valaha is.

Az említett premier animéken kívül a következõ animék adatlapjai kerültek fel:
80 nap alatt a Föld körül Willy Foggal, Appleseed-A jövõ harcosai, A tenger zúgása, Lili a virágangyal, Sandybell, Vexille, Voltron-Az univerzum védelmezõje

Lehetséges, hogy sokaknak ezek a hírek nem mondtak új információkat, de lényegesnek tartottam kiírni a mostani állást, új hírek esetén viszont újabb, hasonló híreket fogunk jelenteni.

  Mukya!! Megjött Nodame! + Elfen Lied, Monte Cristo grófja
Anime és manga letöltésekMegjött a Nodame Cantabile 16-17. epizódja, jó szórakozást hozzá mindenkinek!
Gyapoo!!

Továbbá felkerült két új letöltés, a Monte Cristo grófja (1-24 teljes!) és az Elfen Lied (1-13 teljes! + TV speciál)

  Death Note, Naruto, Chrono Crusade és Hellsing
Anime és manga letöltésekA mai nappal felkerült az oldalra három új anime is:
Chrono Crusade: 1-24 (teljes)
Death Note 1-37 (teljes)
Hellsing: 1-13 (teljes)
Naruto: 27-52 (teljes 2. évad)

A következõ napokba újabb letöltések várhatóak, köztük a Monte Cristo grófja és még sok más újdonság.

Hamarosan, ha a többi anime oldal is bele megy, megrendezésre kerítünk egy kisebb fajta vetélkedõt!
Részletek késõbb!

Szóval továbbra is érdemes lesz figyelni a fõoldalt és olvasni a friss híreket, újdonságokat!© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!