Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

A gumimacik Dragon Ball Super Dragon Ball Super Dragon Ball Super Hamupipőke Hamupipőke Hamupipőke Dragon Ball Super Dragon Ball Super Dragon Ball Super

DragonHall Online TV

Kiemelt közleményeink

Online Statisztika
Online vendégek: 3
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 2057
Legújabb tag: Torgat

Látogatók ma: 7468
Online látogató: 3
Látogatók a hónapban: 263315
Összes látogatók: 10369170

Reklám

  Halálos kitérõ!
Szinkronos anime letöltések
Miután legyõzték a szörnyû Luudot és felszabadították a Luud bolygó népét, barátaink a következõ kristálygömb után indulnak, amely egy sivatagos bolygón található. Eközben a Dr. Myuu miatt fennálló veszély nézeteltéréseket okoz a kis csapatban, amelynek középpontjában Pan áll! Hõseink persze megoldják ezt a problémát is, ám mint tudjuk az újabb veszélyek sosem váratnak sokat magukra! Amikor Son Gokuék kitérõt tesznek Giru "szülõbolygójára", az M2-re, nem kis meglepetésben részesülnek! Hogy miben is pontosan, az kiderül a Dragon Ball GT következõ részeibõl!

Jó szórakozást a részekhez, jövõ héten pedig jön a folytatás!

Ne feledjétek, hogy a saga váltás miatt a 16. rész már a 2. sagában található, valamint most is tölthetõek a szinkronstábok!

  Lovely Complex - az élõszereplõs film!
Feliratos élõszereplõs film letöltések
Habár az õszi szünetnek vége, valami új mégis elkezdõdik a DragonHall+ életében. Felkerült ugyanis elsõ (és távolról sem az utolsó) Live-Action film letöltésünk, a Lovely Complex személyében!

A másfél órás mozi 2006-ban készült, még az anime bemutatása elõtt, így jelentõs eltérések is megfigyelhetõek a kettõ közt. Eddig még nem készült hozzá magyar szinkron, ezért a film felirattal együtt tölthetõ le. Aki kíváncsi arra, hogyan alakulnak Risa érzései a fafejû Ootani iránt, vagy szeretné hallani, ahogy Maity tanár úr utánozhatatlan módon kiáltja, hogy "Yoroshi QUEEN!", az feltétlenül töltse le!

  Betegség vs. Mashiro!
Feliratos anime letöltésekSziasztok!

A Bakuman mai, 31. részét szerencsére egész gyorsan hoztuk el nektek. Na de mi is történik ebben a részben?
A reflektorfények kereszttüzében ismét Mashiro áll, aki végkimerülésig dolgozik a mangájukon, és még kórházba kerülés után sem hajlandó ezt feladni, hiába van mindenki más ellene. Vagy lehet, hogy egy-két ember mégis mellé áll? Vajon sikerülni fog Mashirónak így tartani a határidõket?

Jó szórakozást a részhez!


  Az álmok valóra válnak?
Szinkronos anime letöltések
Hõsünk és három jól megfizetett kísérõje felfedeznek valamit a jeges Északi-tengeren... Félve, hogy valami szörnyeteg alig merik megközelíteni, de mikor rájönnek mi az, hamar tudatosul bennük a tény, lennie kell egy földrésznek nyugaton melyrõl a Viking legendák szólnak... Miután sértetlenül visszatérnek a partra hamar indulnia is kell vissza Lisszabonba...
Mindeközben Kolumbuszt egy fülig szerelmes, de nemesi család sarja várja haza és nyomban, ahogy kikötnek a család legidõsebb tagja hívatja hõsünket.... Ezután egy borozói beszélgetés zajlik le, ahol jelen van egy titokzatos úr, akinek megtetszik az ifjú hadakozása az öreg, ámbár tapasztalt hajósokkal, de mi következik ezután?
Vajon ki lehet ez a titokzatos ember? Na és vajon milyen szándékai vannak? Nem utolsó kérdés az sem, hogy vajon mi történt a nemesi család legidõsebb tagja és fõhõsünk között?
Mindent megtudhattok, ha megnézitek a Kolumbusz Kristóf most következõ két epizódját! Elõre is jó szórakozást! Jövõ héten pedig a megszokott folytatás következik.

  Egy kis reklám

Kedves Sailor Moon fanok!

Ugyan a 3. évad készítése még tart, de addig is mindenképpen a figyelmetekbe szeretnék ajánlani nektek egy nem olyan rég nyílt oldalt, amely a Sailor Moon univerzummal foglalkozik, azon belül is elsõsorban az anime hazai pályafutásával, igen jelentõs információs tartalmat felmutatva!


Az oldal eléréséhez kattintsatok a jobb oldali képre, vagy az alábbi linkre:

http://sailormoonhun.uw.hu/

A felhívást Tomqueer tagunk megbízásából eszközöltük és ezúton is köszönjük neki, hogy a nála lévõ Sailor Moon hanganyaggal segített abban, hogy elkészíthessük nektek a részeket a lehetõ legjobb hangminõségben.

További jó böngészést!© DragonHall+ v3.0b | 2009-2017
Póvered báj PHP-Fusion


Dizájned báj Dumet