Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Enyo legendája Enyo legendája Enyo legendája Miraculous – Katicabogár és Fekete Macska kalandja Miraculous – Katicabogár és Fekete Macska kalandja Miraculous – Katicabogár és Fekete Macska kalandja Az Avatár - Korra legendája Az Avatár - Korra legendája Az Avatár - Korra legendája Hősakadémia

DragonHall Online TV

Online Statisztika
Online vendégek: 9
Online tagok:
Arcane

Regisztrált tagok: 2947
Legújabb tag: istvanikusz

Látogatók ma: 10380
Online látogató: 9
Látogatók a hónapban: 340024
Összes látogatók: 18385902

Reklám

  Magas hegyek mögött...
Szinkronos rajzfilm letöltésekBogyószedés közben a törpök hamar megszomjaznak, és egy különleges barlangban találnak vizet. Egy hatalmas kobold jelenik meg elõttük, aki elárulja, hogy a víz varázserõvel bír, ugyanis aki iszik belõle, az nyomban megfiatalodik. Hazatérve a faluba Törpapa egy tévedés során kortyol a vízbõl, és szinte azonnal gyermektörp válik belõle.
A folytatásban óriási szárazság kínozza a törpöket és a földjeiket, ezért Törpapa kikísérletez egy növesztõ kotyvalékot, amelynek segítségével nagy esõt adó nagy felhõket szeretne elõidézni. Ezen felbuzdulva Okoska is elõállít egy ilyen fõzetet, hogy hatalmassá duzzassza a törpbogyókat.
A kotyvaléka azonban Törperõsre hullik,
aki eztán hihetetlen méretûre nõ meg.
A hétvége harmadik fejezete egy Ügyi készítette idõjárástörpölõ géprõl szól, amellyel a törpök befolyásolhatják, mikor essen az esõ és mikor süssön a nap. Költörp és Kertitörp azonban összevész az idõn, s vitájuk során a masina megkelefetyül.
Záró darabunk magyar szinkron tekintetében ismét KURIÓZUM, mivel egy korábbi epizódunkhoz hasonlóan ez sem volt látható egyetlen tévécsatornán sem évtizedek óta. A századik törp megjelenését bemutató kis történet fõszereplõje Törpojáca, aki egy megmagyarázhatatlan tükrös csoda folytán megkétszerezõdik.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2019
Póvered báj PHP-Fusion


Dizájned báj Dumet