Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Praclifalva lakói Full Metal Panic! Full Metal Panic! Full Metal Panic! Óz, a nagy varázsló Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 10
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 3889
Legújabb tag: Joci19930128

Látogatók ma: 14475
Online látogató: 10
Látogatók a hónapban: 385380
Összes látogatók: 24831805

Reklám

  Kalán néni újabb kalandjai
Feliratos anime letöltésekA következõ részek tartalmából:

A százszorszép épp virágba borul a nevesincs kis faluban, ez pedig azt jelenti, hogy a titokzatos erdei kislánynak, Lilinek születésnapja van. Kalán néni elhatározza hát, hogy felköszönti újdonsült barátnõjét, a szinte menetrendszerû összetöpörödése viszont megakadályozza terve megvalósításában. Vagy mégsem?
Nem sokkal ezután megleckézteti a csirkéit egrecírozni szándékozó Ravaszdit. Mindeközben megismerkedik egy szarvassal, akit épp az öreg Ordas koma szeretne megkörnyékezni. Pillanatokon belül komoly küzdelem veszi kezdetét kettejük között.
A folytatásban Kalán néni tealevelekbõl jósol magának, és mivel balszerencsés jövendõt lát, igencsak aggódni kezd elõször a saját, majd mások testi épségéért. Hát jól teszi.
Ezt követõen egy templomi misére látogathatunk el Kalán nénivel, aki természetesen ismét a kanálnyakéke méretére zsugorodik. Ez azonban nem baj, mert így legalább feldobhatja a szertartást az orgonatehetségével, amelyrõl mindezidáig nem is tudott.
Végezetül egy kis tolvajbecserkészés szemtanúi lehetünk. Kalán néni ugyanis megelégeli, hogy a süteményét valaki dézsmálgatja. Fogja hát magát, és egy tál frissen sült finomságot helyez ki csalinak az asztalra. Mielõtt azonban a leshelyére bújhatna, újfent összemegy. De ez most talán még jól is jön.

Jó mulatást Kalán néni kalandjaihoz!


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!