Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Praclifalva lakói Full Metal Panic! Full Metal Panic! Full Metal Panic!

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 15
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 3895
Legújabb tag: balazslaci16

Látogatók ma: 8859
Online látogató: 14
Látogatók a hónapban: 423713
Összes látogatók: 24870138

Reklám

  DH+ Karácsony: Csip-csup csodák SOROZATPREMIER!
Feliratos anime letöltésekEgyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy aranyból készült, csengettyûs teáskanál, amit gazdája, a kedves Kalán néni nyakékként viselt nap mint nap. Dolgos-szorgos, perpatvartól mentes életet élt férjével, a sokat zsörtölõdõ, mégis csupaszív Paprika bácsival, mígnem egy napon azon kapta magát, hogy valami különös csoda folytán a nyakában lógó kiskanál összezsugorította. A semmihez sem fogható varázslat révén szót értett a ház körül és a környéken élõ valamennyi állattal, és izgalmasabbnál izgalmasabb kalandokat élt át a társaságukban.

Ezekrõl a kalandokról szól a Csip-csup csodák, amely a 80-as– 90-es évek egyik nagy népszerûségnek örvendõ animesorozata volt Magyarországon, bár senki sem tudta róla, hogy japán mesérõl van szó. Karácsonyi meglepetésként tárjuk ma elétek a sorozat elsõ öt epizódját, hogy aztán minden héten újabb ötös adaggal bõvüljön Kalán néni története. Az összesen 130 epizódból álló széria fél év leforgása alatt kerül így terítékre, legfõképpen DragonHall-os feliratok révén.

A sorozatról és a feliratkészítésrõl szóló kulisszatitkokat a Csip-csup csodákhoz kapcsolódó fórum elsõ bejegyzésében olvashatjátok, a mai karácsonyi premierhez pedig nagyon jó szórakozást kívánunk.

Fogadjátok szeretettel Kalán néni csip-csup kalandjait, és legyen békés, boldog karácsonyotok!


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!