Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Praclifalva lakói Full Metal Panic! Full Metal Panic! Full Metal Panic! Óz, a nagy varázsló Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 9
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 3885
Legújabb tag: SkyBlondeHUN

Látogatók ma: 2795
Online látogató: 9
Látogatók a hónapban: 373700
Összes látogatók: 24820125

Reklám

  Idõgép, vörös hold és régi iskola
Feliratos anime letöltésekAz eddig megszokottól eltérõen most és jövõ vasárnap három-három részt teszünk közzé Múmin történetébõl, így még karácsony elõtt, pontosan egy évvel az után, hogy útjára bocsájtottuk, véget is ér a sorozat.

Mai elsõ fejezetünkben Múminék véletlenül ismét mûködésbe hozzák az idõgépet, és egy Pincsi nevû tudós mûvész laborjában-mûtermében találják magukat. A különös figura elõször magához veszi Bájocska bokaperecét, majd megfesti a bájos kis troll-leányt, végül pedig darabjaira szedi szét a masinériájukat. A kérdés csak, hogy miért teszi mindezt.

A folytatás, mely kereken a 100. rész, egy vörösen izzó teliholdról szól. Ez leginkább Böngész bácsit tartja lázban, mivel hosszú-hosszú évek óta vár arra, hogy a nagyapjától örökölt különleges magot elültethesse végre egy vörösen izzó telihold napján. Épp készül is a számára jelentõsnek vélt ültetésre, amikor a fejét mindig rosszaságokon törõ Bûzmók egyszer csak elcseni a hagyatékként õrzött magot. A kétségbeesett Böngész bácsi közremûködésének hála nem várt problémasorozat veszi ezzel kezdetét.

A ma terítékre kerülõ harmadik fejezetben Múminpapa gyermekkori osztálytársa, Zalán úr bukkan fel a kis csapat életében. Az elõször betörõnek vélt öreg pajtással Múminpapa útra kel, hogy felkeressék a régi alma matert, ahol rögtön találkoznak is Traktál tanár úrral, aki annak idején sokat veszõdött a két rosszcsonttal.

Kellemes kikapcsolódást kívánunk a mai tripla adag Múminhoz, jövõ héten pedig érkezünk a sorozat utolsó három epizódjával.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!