Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Praclifalva lakói Full Metal Panic! Full Metal Panic! Full Metal Panic! Óz, a nagy varázsló Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 10
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 3912
Legújabb tag: Feszter

Látogatók ma: 16314
Online látogató: 10
Látogatók a hónapban: 529874
Összes látogatók: 24976299

Reklám

  MÚMIN 4. ÉVAD!
Feliratos anime letöltésekMegállás nélkül folytatjuk a klasszikus Múmin-sorozatot a negyedik évaddal, amelyet a japán alkotók az elsõ három szezon után már nem finn, hanem holland rajzolókkal készítettek el. Ennek eredményeképpen az epizódok némileg elnagyoltabb rajzolási technikával készültek, ez azonban szerencsére mit sem ront a történetek múminos jellegén és hangulatán.

Továbbra is velünk marad minden fontosabb szereplõ az újabb hamisítatlan Múmin-kalandok során, s e szezon különlegességét adja majd nemsokára egy sosemvolt, több fejezeten átívelõ utazás is.

Az évadnyitó epizódban Múmin talál egy karikagyûrût, amit Bájocska ujjára húz. A kedves gesztus beindítja a romantikus hajlamokkal igencsak megáldott leányzó fantáziáját, s ráveszi Múmint, hogy játsszanak házasságosdit. Szegény Múmin ellenkezni sem mer, és pillanatokon belül egy játékos, de nagyon is valóságosnak tûnõ házaséletben találja magát.

A folytatás is a romantika és a szerelem témakörét érinti, ám ezúttal Mafli a szenvedõ alany. Múmin-völgy legkapzsibb és a közös kalandokból leginkább kimaradó lakója ugyanis megismerkedik egy bájos teremtéssel, Dórával, akibe aztán úgy belehabarodik, hogy kifejezetten bele is betegszik az érzésbe.

A párkapcsolati kérdéseket boncolgató mai epizódokhoz jó szórakozást kívánunk, és jövõ héten jövünk az újabb két fejezettel.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!