Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Full Metal Panic! Full Metal Panic! Full Metal Panic! Óz, a nagy varázsló Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 11
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 3865
Legújabb tag: 1Kara

Látogatók ma: 16331
Online látogató: 11
Látogatók a hónapban: 287918
Összes látogatók: 24734343

Reklám

  Különleges események
Feliratos anime letöltésekAz augusztus 20-ai hosszú hétvége elsõ Múmin-epizódjában Szigorú Szetti asszonyság egy maszkabálra hívja meg a Múmin családot. E jelmezbált egy olyan patinás kúriában tartják, amilyenben Múminék még soha életükben nem jártak. Végtére is nem tartoznak az elõkelõségekhez. Az invitálás oka egyébként épp az, hogy a házigazdák szeretnék bemutatni vendégeiknek a Múmin-népséget. A kis csapat lelkesen kezd el készülni a nem mindennapi eseményre, miközben Múmin az erdõ mélyén egy különleges ajándék megalkotásán fáradozik nap-nap után.

Az ünnepi hétvége második Múmin-adagja egy olyan denevérrõl szól, aki megszökik a közeli állatkertbõl. Az ottani dolgozók körében ez óriási riadalmat kelt. Hallottak ugyanis a valaha Erdélyben élt Drakuláról, s már csak az õ rémtettei sem vetnek jó fényt egy olyan kis vérszívóra, mint amelyik valószínûleg Múmin-völgy felé veszi az irányt. A völgylakók is megijednek majd, ha megtudják, hogy egy denevér férkõzhet a közelükbe. Rettegnek a gondolattól is, hogy valamilyen vámpír támadhat rájuk és kiszívja a vérüket.

A maszkabált megelõzõ eseményekrõl és a kis denevér völgybéli felbukkanásáról szóló Múmin-fejezetekhez jó mulatást kívánunk az augusztus 20-ai hétvégére.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!