Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja Enyo legendája Enyo legendája Enyo legendája Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 1
Online tagok:
Valentin

Regisztrált tagok: 3291
Legújabb tag: sjoserey

Látogatók ma: 13570
Online látogató: 2
Látogatók a hónapban: 481780
Összes látogatók: 20477260

Reklám

  Múmin újabb felvonás
Szinkronos anime letöltésekA soron következõ Múmin-fejezetünk elején Múmin-völgy ismét a béke és nyugalom szigete. Ez nagyszerû lehetõséget biztosít egy jó kis piknikre, amit a Felügyelõ, Eszter és Pöttöm ki is használnak. A kellemes program után a Felügyelõ egy kellemetlen telefonhívást kap a Fõfelügyelõtõl: mivel Múmin-völgy teljesen bûnözésmentes övezet, be kell zárni a rendõrõrsöt, a Felügyelõt pedig áthelyezik egy másik körzetbe. Senki sem akarja ezt, így hát Múminék kitalálják, hogy elrejtik a Múmin-völgybeli lakók legféltettebb kincseit. Azt remélik ugyanis, hogy ettõl a Fõfelügyelõ megváltoztatja majd döntését.

Mai második epizódunk kezdetén Múmin-völgy ismét csodás napra virrad. De nem akármilyen napra ám! Napfogyatkozásra készül minden völgylakó, így Múminék is. Egy törött üveget törnek apró darabokra, majd bekormozzák õket, hogy azokon keresztül csodálják meg ezt a rendkívül ritka égi jelenséget. Az örök gézengúz, Bûzmók a maga módján éri el, hogy hozzájusson egy ilyen kis üvegdarabhoz, a boszorkány pedig ez idõ alatt igencsak megsokszorozza a varázserejét.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Dizájned báj Dumet