Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Praclifalva lakói Full Metal Panic! Full Metal Panic! Full Metal Panic! Óz, a nagy varázsló Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 9
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 3918
Legújabb tag: megyesiedina

Látogatók ma: 4354
Online látogató: 9
Látogatók a hónapban: 569434
Összes látogatók: 25015859

Reklám

  Becõfalva lakói
Feliratos anime letöltésekA Becõfalva lakói egy gyerekeknek készült, 13 részbõl álló brit animációs sorozat, melyet a BBC mutatott be elõször 1989. szeptember 14. és december 13. között. Paul Needs és Colin Wyatt szériájának hõsei emberi tulajdonságokkal felruházott borsószemek, akik egy füves kert alján rejtõzõ mesebeli település, Becõfalva mindennapjait élik. Felfordított virágcserepekbõl alakították ki házaikat és mindegyikük egy-egy tipikus jellemvonás megtestesítõje. A 34 becõfalvi lakos között akad például falánk, sírásra könnyen hajlamos, durcás, sokat alvó és száguldozó borsószem is. A lakóépületek, a teaház, a chipses büfé, a pékség, a színház, a világítótorony és az orvosi rendelõ mellett Becõfalvához tartozik még egy rejtélyes kis hely, a Becõ-sziget és a falu két gézengúzának otthona, a félelmetes Rosszcsont-kastély.

A Magyar Televízió az 1990-es évek elsõ felében tûzte mûsorára és 13 csütörtökön át az 1-es csatorna Esti mese címû blokkjában volt látható Bardóczy Attila alámondásával.

Mivel a magyar narrációval ellátott változat nem elérhetõ, elkészítettük a Neil Pearson mesemondásával készült eredeti angol nyelvû verzióhoz a magyar feliratot. S mivel csak halvány emlékeink maradtak a sorozatról, minden egyes szereplõ magyarosított neve a mi fantáziánknak a szüleménye. Külön érdekesség, hogy az eredeti, angol verzióban minden karakter neve a borsó jelentésû Pea szóra végzõdik, és vagy az általuk végzett munkára, vagy fõ tulajdonságukra utal. Angolul így minden egyes név valamiféle szójáték, melyet a magyar nyelv természetesen nem adhat vissza.

A Becõfalva lakói címû sorozat még nem jelent meg DVD-n, és videokazettán is mindössze 1990-ben. Ennek megfelelõen a sorozat valamennyi epizódja e VHS jó minõségû rippelt változata.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!