Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja Enyo legendája Enyo legendája Enyo legendája Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandja

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 1
Online tagok:
Dumet

Regisztrált tagok: 3297
Legújabb tag: kelepisti

Látogatók ma: 10028
Online látogató: 2
Látogatók a hónapban: 493411
Összes látogatók: 20488891

Reklám

  Ingyen letölthetõ a Damage Report
Hazai híreink
Bármilyen e-könyv-olvasóval használható fájllá konvertálható PDF formátumban lehet letölteni Bari Máriusz Damage Report címû könyvét.

A kiberpunk kultúrát gonzó stílusban feldolgozó kötet egy évvel ezelõtt jelent meg papírkiadásban, a szerzõ azonban magánkiadásban ingyenesen elérhetõvé tette az elektronikus kiadást. A négyszáz oldalas kötet eredeti változatához képest a Damage Report e-könyves változata egy kilencedik fejezetet is tartalmaz.

Honlapján Bari Máriusz azt is kifejti, hogy nem bánja, ha könyvét torrentoldalakon terjesztik, vagy lemásolják, aki kedvez érez, az PayPalen keresztül bármilyen összeggel támogathatja a szerzõt, ha tetszett neki a könyv.
A mûvet itt lehet letölteni.

A Damage Report stílusát tekintve leginkább egy bloghoz áll közel, amelyben minden olyan téma terítékre kerül, ami a sci-fivel, a technológiával, vagy a kibertérrel, és a japán kultúrával és a gépek által dominált jövõvel kapcsolatba hozható. A kiberkultúrában csaknem két évtizeden át elmélyedõ szerzõ könyvét leginkább úgy érdemes olvasni, hogy táblagép vagy laptop is legyen a közelben, hogy a felmerülõ sok érdekességre azonnal rá lehessen keresni a neten, a témák bõ lõre eresztett kifejtésére ugyanis a terjedelmi korlátok miatt nincs mód.

  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Dizájned báj Dumet