Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Okko szállója Okko szállója Okko szállója A baseball tüzérség A baseball tüzérség A baseball tüzérség Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai Okko szállója

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 9
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 5244
Legújabb tag: tr18

Látogatók ma: 20061
Online látogató: 9
Látogatók a hónapban: 632149
Összes látogatók: 36975638

Reklám

  Hír az animés petícióról
Hazai híreink
Korábban már beszámoltunk róla, hogy nemrég indult egy animés összefogás a Facebookon. Ennek lényege elsõsorban az animékkel való nevetségesen mostoha bánásmódra való figyelemfelhívás volt, amelyet megváltoztatandó, a célja bizonyos tévécsatornák figyelemfelkeltése a téma iránt. Mára 500 felé emelkedett az aláírók száma, ami talán nem tûnik soknak, de a szervezõk úgy érezték, hogy ideje ezzel kapcsolatban egy levelet továbbítaniuk az egyik tévécsatorna társaság felé. Ez a tévécsatorna társaság a nemrégiben megújult Fim Mánia, mely csoportba példának okáért a Megamax is tartozik, amely a legújabb a rajzfilmeket nagy sikerrel sugárzó csatornák közül.

Kérjük, hogy még minél többen támogassátok a kezdeményezést, írjátok alá a petíciót, lájkoljátok a levelet, ha úgy gondoljátok, hogy van létjogosultsága az animének Magyarországon, és/vagy megérdemeljük, hogy a saját anyanyelvünkön is élvezhessük a legjobb japán animációs sorozatokat, filmeket.

Az elküldött levelet a következõ linken olvashatjátok: Levél a Film Mániának
A petícióhoz pedig továbbra is lehet csatlakozni itt: Próbáljuk meg együtt fellendíteni az animés piacot!

  Hozzászólások
#1gyshinobi - 2013. 04. 16 00:16:53
Kíváncsi vagyok, hogy mit válaszolnak, ha válaszolnak egyáltalán. Ha válaszolnak valamit, kb. az lesz, hogy egyelõre nem áll módjukban, nincs rá lehetõség vagy nem ígérhetnek semmit. Természetesen nem akarom festeni az ördögöt a falra, ezt csak tapasztalatból mondom. Az AXN-esek is "továbbították az illetékeseknek" egy lány facebookos kérelmét, azóta sincs válasz. Bár ez az 500 ember animés téren nagy siker, sajnos egy kereskedelmi csatornának nagyon kevés, százszor ennyi aláírás kellene. Minden animés oldalon reklámozni kellene, fõleg olyanon, mint a több 10000 embert megmozgató Naruto-Kun.hu.
#2Dumet - 2013. 04. 16 00:35:27
Sajnos valóban nagyon kevés ez az 500 ember, és bár én sem ringatom magamat semmilyen tévhitbe, de mindent megteszek, hogy ha legalább ennyivel is, de elõsegítsem az ügyet. Egyébként a probléma csupán annyi, hogy a nagy fansub oldalakat pont nem érdekli az anime itthoni helyzete, hiszen feliratban utaznak, és az oda látogatókat is csak az érdekli. A többségnek már nem jut el a tudatáig, hogy igazából nekik is érdekük lenne, ha itthon nagyobb lenne az animék iránti érdeklõdés média szempontból is, pedig mindenki nyerne vele, nemcsak a szinkronpártiak, hanem az egész hazai animés társadalom. Ezt a petíció hozzászólásaiban olvasott számos "minek segítsek, amikor a magyar szinkronra nincs is szükség" kezdetû hozzászólások miatt írtam le. Sokkal többen támogatnák ezt az egészet, ha nem lenne ellentét még az animés társadalmon belül is.
#3gyshinobi - 2013. 04. 17 12:44:59
A nagy funsub oldalokn is sok szinkronszeretõ megfordul, Naruto-Kunék még egy saját fanszinkron-csapatottal is megpróbálkoztak (MadDuckTeam), bár sajnos már több mint fél éve feloszlott.
#42364 - 2013. 04. 17 13:36:47
Like-oltam, megosztottam még hozzá is szóltam facebook-on, a SAC-tagjaival aláíratom a petíciót, hátha lendítünk rajta egy picit Smile

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték


© DragonHall+ v3.0b | 2009-2021
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!