Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Full Metal Panic! Full Metal Panic! Full Metal Panic! Óz, a nagy varázsló Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 4
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 4035
Legújabb tag: Amanda

Látogatók ma: 3780
Online látogató: 4
Látogatók a hónapban: 83469
Összes látogatók: 25690017

Reklám

  Múmin kalandok
Szinkronos anime letöltésekMúlt héten egy három részbõl álló Múmin-történet kezdtünk el. Ma folytatódik és be is fejezõdik az árvíz miatt úszó színház és hõseink közös kalandja.
Legutóbb ott hagytuk abba, hogy Bájocska és Múmin egy fára kifeszített függõágyon töltötték az éjszakát. Sokáig aludtak, és mire felébredtek, az úszó színház már nagyon messzire sodródott.
A történet innentõl fogva három szálon fut tovább:
1. Szent Iván éjszakáján az úszó színházat keresve Múmin és Bájocska találkozik egy faházban élõ kedves hölggyel, aki az õt soha meg nem látogató nagynénjét várja. Némi szomorkodást követõen elkezdik megünnepelni Szent Iván éjszakáját, ez azonban váratlan és érthetetlen módon odáig vezet, hogy mindhármajukat letartóztatják.
2. A színház megfeneklése és Mafli ösztönös önzõsége miatt Pöttöm is távol kerül a többiektõl, ám Vándor szerencsére kihalássza, s így vele tarthat az õ titkos küldetésén, amelynek célja néhány kiskölyök kiszabadítása egy park fogságából.
3. Az úszó színházban maradottaknak az a nagyszerû ötletük támad, hogy megírnak és színpadra is állítanak egy darabot. Ezzel veszi kezdetét Múminpapa rövid életû drámaírói munkássága, amellyel legfõbb céljuk az, hogy a híre Múminékhoz is eljusson. A kérdés most már csak annyi, hogy az ártatlanul bebörtönzött Múmin és Bájocska vajon megkapja-e a galambok sokaságával továbbított szórólapokat?

Igazán jó szórakozást a mai két kalandos Múmin-epizódhoz!


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!