Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Okko szállója Okko szállója Okko szállója A baseball tüzérség A baseball tüzérség A baseball tüzérség Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai Okko szállója

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 8
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 5244
Legújabb tag: tr18

Látogatók ma: 20039
Online látogató: 7
Látogatók a hónapban: 632127
Összes látogatók: 36975616

Reklám

  A TV2 alázta a hazai cosplay-eseket
Hazai híreinkUtóirat: a jövõben lehetõségeinkhez képest igyekszünk minél több tájékoztatást adni a mangák és az animék vonatkozásában. Különösen ha magyar vonatkozású.

  Hozzászólások
#1Dumet - 2012. 11. 09 21:03:18
Én inkább nem is néztem meg, pedig az Animax Facebookján is láttam belinkelve. Nem akarom ezzel is idegesíteni magam, már a címbõl sejtem, mi történhetett. Csak egy újabb bizonyíték arra nézve, hogy miért nem lesz az anime világa soha elfogadott nálunk ill. még eggyel bõvült a sor azon a már jelenleg is hatalmas listán, amikben kedves hazánk rohamléptekben visszafelé fejlõdik. A következõ lépést mindenki képzelje el maga...
#2610 - 2012. 11. 09 21:24:01
Egy olyan csatornától, ahol véleményszavazást és játékot tartanak arról, hogy mi lehetett egy ártatlan, 11 éves kisfiú meggyilkolásának indítéka, nem érdemes semmit várni. A Mokka egyébként is a legalja a reggeli mûsorok között, mind politikailag, kulturálisan és emberileg is. Ahol egy 80 éves televíziós legendát süketnek néznek, ahol reggel elhangzik az, hogy kurva anyád, ahol minden komolynak tûnõ témából próbálnak bulvárt csinálni, ahol a sötétidióta Alekoszt kérdezték a görög válság okairól, ehelyett a nyaralásáról mesélt, ahol egy asztrológus segítségével riogattak élõ adásban a világvégével, akkor az önszopatásos videó, amit Facebookon is linkeltem, ahol egy láthatóan futóbolond nõt zavartak be, aki Zámbó Jimmy szellemét látja rendszeresen egy buszmegállóban és ahol Puzsér Róbert osztotta a baromságait az új Batman filmrõl, csak éppen a bejátszás egy játékból származott. Szóval ez a mûsor nem tényezõ, egy nagy nulla, most éppen az animés réteget találták meg. Nem érdemes tõlük színvonalat várni. Kárász meg egy f*sz, rengetegszer bebizonyította, Vujity Trutykóról nem is beszélve. Tény, hogy nem tett jót a cosplayeseknek, de összességében semmi fontos hatása nincs. Ettõl a TV2-n nem lesz anime, aki eddig szerette az animéket és a mangákat, beöltözést, nem most fogja megutálni, a sok nyuggernek, aki nézi ezt a szemetet, meg tök mindegy.
#3gyshinobi - 2012. 11. 09 22:12:45
Azért ennyire nem kell falra mászni, szinte kész csoda, hogy legalább ilyen "minõségben" foglalkoztak a témával. Amúgy jó lenne, ha valaki letöltené, mert nekem nem megy valamiért.
#4Dumet - 2012. 11. 09 22:53:20
Nem is ez a bajom, pontosan tudom miféle színvonalat képviselnek. De akkor is dühít, hogy ez megy, még akkor is ha csak reggeli mûsor, sajnos van olyan aki akkor is nézi épp valamiért. Persze tudom, nem ez változtat meg dolgokat de... ha ilyen a hozzáállás és így állítják be ezt a témát, akkor voltaképpen nincs is mirõl beszélni. És ez az ami szomorú, mert ha bemutatják, akkor legalább bármiféle elfogultság nélkül tennék és nem az ellenkezõjét. Nem várom, hogy úgy mutassák be, hogy hû de jó ez, mindenki öltözzön be anime karakternek, menjem conra, nézzen animét, olvasson mangát... dehogy. De legalább ne az ellenkezõjét tegyék.
#5610 - 2012. 11. 09 23:13:12
A bulvár a sok minden mellett két dologra képes: valamit/valakit az égig repíteni és elképesztõen népszerûvé tenni, vagy épp a sárba tiporni, megbélyegezni, örökre ellehetetleníteni. Itt a kettõ keveréke történt, mert a csajok megvédték ezt az egészet, a két ostobától pedig nem várható el, hogy mindenrõl tudjanak, ismerjenek és elfogultság mentesen álljanak hozzá. Ez egyrészt jellemzi az egész TV2-t, másrészt pedig azt, amit már annyira sokszor hangoztattunk, hogy ez az egész egy rétegdolog, a társadalom egy kis szegmensének van róla fogalma. Így minden kívülálló eleve gyanúsan tekint rá. Ha ezt egy országosan fogható tévében teszik, lehet még rosszabb, de itt annyi mindenrõl volt már szó, akár negatív felhanggal is, hogy elképesztõ. Pár napig/hétig téma, aztán lecseng. Ez még addig sem tart ki. Azért mondom, aki eddig nem foglalkozott vele, most sem fog mélyebben elmerülni a témában, max. legyint, hogy egy baromság, akit meg érdekelt, azt továbbra is érdekelni fogja. Mindig lesz új dolog, ami frissebb, izgisebb, szaftosabb, ez csak egy pár perces légypiszok volt a Mokka amúgy is sötét történetében. A csaj is elmondta, hogy tizenéves kortól 35 évesekig foglalkoztatja általában az embereket ez, azoknak is csak kis részét, márpedig a korosztály nagyja nem is nézi ezt a mûsort (iskola, munka stb.). Olyan, hogy elfogultság nélkül mutassanak be valamit, itt egyszerûen nincs. Érdemes szemezgetni a youtube-n Mokka-részleteket. Mondom, a legalja a mûsor a maga nemében. Sokkal komolyabb témákban is voltak, sõt lesznek is nagyobb baromságok.
#6BrollySSJ4 - 2012. 11. 10 07:29:43
Szánalmas. A kedvencem: nyugati kapitalista balfasz felfogás VS. keleti kultúra találkozása. Na, ezért nem szabad tv-t nézni, káros az egészségre, meg ömleng a tetves kereskedelmi reklám lejáratásos kapitalizmustól, fúj.
#7Sailor - 2012. 11. 11 14:12:15
Azért azt az egy pozitív dolgot el lehet mondani, hogy a lányok rendkívül intelligensen és értelmesen nyilatkoztak, nem vették fel a K.R. csipkelõdéseit, remekül kiálltak a "mûfaj" mellett - a kedves mûsorvezetõ gyerekesnek titulálta ezt a hobby-t holott végig õ viselkedett úgy, míg a cosplay-esek abszolút felnõtt módon beszéltek. Aki értelmes és látta az adást, az úgyis levágta ezt, aki meg nem, az úgyis csak a tömeg. Minden esetre nagyon gáz az egész mûsor, teljes mértékben osztom a nézeteidet kedves Legnabor.

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték


© DragonHall+ v3.0b | 2009-2021
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!