Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Praclifalva lakói Full Metal Panic! Full Metal Panic! Full Metal Panic! Óz, a nagy varázsló Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 9
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 3883
Legújabb tag: sallai2002

Látogatók ma: 22320
Online látogató: 9
Látogatók a hónapban: 364351
Összes látogatók: 24810776

Reklám

  "Amikor bízol az emberekben..."
Feliratos anime letöltésekSziasztok!

Eltelt egy újabb hét, és folytatódik a "Mondd, hogy Szeretlek" a harmadik epizóddal.

Kinek ment simán a legelsõ randija? Az biztos, hogy nem Meinek és Yamatonak. Elõször is nem árt,
ha mindkét fél tisztában van azzal, hogy épp randin vannak, másodszor az sem hátrány,
ha azt a randit inkább kettesben töltik el. A héten ismét egy érdekes résszel folytatódik a történet.
Ennyi csók után itt az ideje az elsõ randinak is, ami elég eseménydúsnak ígérkezik. Valaki nem nézi jó szemmel, hogy Yamato épp Meit választotta, és persze nem is hagyja ezt szó nélkül.
De vajon mit szól ehhez Mei, és hogyan kezeli ezt Yamato?
Természetesen mindenre fény derül a harmadik epizódból!

Jó szórakozást!


  Hozzászólások
#12171 - 2012. 10. 25 20:12:42
Köszi!!
#2Yasushi-kun - 2012. 10. 25 20:15:54
Kösziii! ^^
#3BrollySSJ4 - 2012. 10. 25 20:19:33
Igen DDD Köszi!!!!!!!!!!!!!!!!! Heart
#42364 - 2012. 10. 25 20:31:11
Jajj, már nagyon vártuk itthon, köszönjük!!DDD
#5jennifer456 - 2012. 10. 25 23:48:14
Köszönöm. Smile
Nem tudom, hogy másnál is van-e ez vagy csak nálam. A betûk nagyon aprók, se formázás meg semmi nincs a feliraton. Legalábbis úgy látszik. Mintha a fontok nem lennének benne a videóban.
2. résztõl kezdve vettem észre ezt. Ha kikapcsolom a formázás megjelenítését, akkor nagyok lesznek a betûk, de akkor az op-ed páros csúszik szét. Lejátszó hiba nem lehet, mivel az 1. rész rendben van, meg más csapatok videói is. Annyira nem zavaró, mert végül is, ha kikapcsolom, hogy mutassa a formázást akkor rendben van. Csak gondoltam, hogy jelzem mit tapasztaltam. Smile
#63869 - 2012. 10. 26 00:08:39
Köszönöm, hogy szóltál. Smile Letöltöttem én is a videót, nekem mûködött minden VLC Playerrel. Elvileg minden font csatolva van a videóhoz. Nem tudom, mi lehet a gond, de mindenképp utánajárok. Smile
#7Niki - 2012. 10. 26 12:22:17
Köszönjük, hogy szóltál. Smile
Azt még megkérdezhetném, hogy milyen lejátszót használsz? Mert lehet mégis az lesz a bûnbak, ha esetlen Media Player Classic a befutó, ugyanis kipróbáltam, és annál a lejátszóproginál valóban aprók lesznek a betûk lejátszásnál, és mintha formázás sem lenne.
Mivel a videó tartalmaz minden szükséges betûtípust, így elég érdekes a dolog... Nem tudom ez mitõl lehet, aki tudja, az esetleg ossza meg velünk. Smile
Mindenesetre, ha nálad valóban ez a probléma forrása, akkor két dolgot tudok javasolni.
1. Hagyd a Media Player Classicot, ugyanis eléggé válogatós tud lenni formázott feliratok terén. Használj inkább VLC Playert, azzal hasonló gondod jelenleg nem lesz szerintem. Szépen viszi a formázott feliratokat.
2. (Arra az esetre, ha nagyon szereted, és ragaszkodsz a MPC-hez.) Töltsd le az AVI rész mellõl külön a feliratot, telepítsd a szükséges fontokat, majd a videó elindítása után, töltsd be külön az ASS feliratot. Így MPC-vel is megjelenik a formázás.

Így elsõ körben ez jutott eszembe, majd írd meg kérlek, hogy valóban ez volt-e a probléma, és megoldódott-e. Vagy törjük tovább a buksinkat... Smile
#8Dumet - 2012. 10. 26 13:21:17
Felejtse el már mindenki végre azt a szar Media Playert, egy rakás fos az egész, csak a baj van vele. Kitalálták a VLC-t aminek a legújabb verziói már válogatás nélkül tényleg bármit letudnak játszani, kávét is fõznek ha kell... ráadásul teljesen ingyenes. Minek egy ótvar régi szart használni akkor, ha van sokkal jobb tõle, aminek csak elõnyei vannak? Csak ennyit mondanék a témához, mert ezt már az AKB-nél is eljátszottuk egyszer...
#9Niki - 2012. 10. 26 13:38:28
Dumet... Még nem biztos, hogy az MPC miatt akadt pár embernek gondja most jelenleg. Várjuk meg mit mond az érintett/érintettek.
Plusz, nem kell letámadni senkit sem ilyesmi miatt... Smile
Ha kiderül, hogy ez a probléma forrása, akkor majd õ eldönti mit kezd ezzel az infóval, használja tovább az MPC-t, mert szereti, vagy feltelepíti a VLC-t, és azt használja, mert várhatóan azzal kevesebb gondja lesz a formázott feliratokat tekintve. Az õ dolga... Más csapat videójánál nem volt ilyen gondja, ezért szólt most nekünk. (Amit köszönünk.) Ennyi.
Egyébként engem is érdekelne, hogy ha benne van a videóban minden font, akkor mi a baj, mert az elsõ résznél nem volt gond. Szóval vajon miben más az elsõ rész, mint a másik kettõ. Hmmm... Furcsa. Jó lenne rájönni mi miatt van.
Na mindegy, majd meglátjuk. Elõbb derüljön ki mi is a helyzet. Smile
#10Dumet - 2012. 10. 26 13:54:14
Senkit se támadtam le... egyébként te is tudod jól, hogy 99% az esélye, hogy emiatt van, szóval nem kell falazni... De ha mégse az okozza, nagyon jól tudjuk, hogy a hibák nagy része MPC esetén jön elõ. Ergo mi a megoldás? MPC-t a kukába mert egy szar az egész. Senkit se támadtam le, kicsit se. Egyszerûen csak felhívtam rá a figyelmet, hogy el kéne felejteni végre a ezt az elfuserált terméket, mert mi a francnak, hogy ha csak akkor játszik le valamit, ha épp kedve van? Az ilyen nem kell... Úgyhogy tudatosítani kell az emberekkel ezt, mert rengeteg hibajelentõs üzenetet lehetne megspórolni vele, ami nemcsak nekünk jó, hanem a tagoknak is. Egyébként nem most találtam ezt ki, de itt a remek alkalom rá:
dragonhall.bplaced.net/linkeles/MPC_to_VLC_small.png
Hamarosan ki lesz rakva még pár helyre, mert GYIK-ot nem olvas senki.
#112715 - 2012. 10. 26 14:31:49
Nálam se megy formázva a felirat MPC-vel kivéve ha külön teszem hozzá a feliratotokat... Amit egyébként a honlapotokon hol érek el külön? A 2. részhez AA honlapjáról szedtem le a feliratotokat Smile.

Dumet: Eddig ez az elsõ eset hogy nem viszi egy MKV-nál a csatolt formázott feliratot, de ez eggyáltalán nem azt jelenti hogy
egy rakás fos az egész
, sõt elég korrekt kis lejátszó...
#123869 - 2012. 10. 26 14:57:14
Elméletileg mindent ugyanúgy csináltam, mint az elsõ résznél, így továbbra is rejtély, hogy mi lehet a gond a másik kettõvel. Külön egyébként a feliratot a 400p-s videónál tudod letölteni, mert ahhoz van külön linkelve. De minden idõzítés stb. stimmel, tehát mûködik a 720p-s verzióhoz is. Nekem fenn van mindkét lejátszó a gépemen, de általában a VLC-t használom, mert azzal tényleg nem volt még semmi gondom. Mindenesetre átnézem majd, hogy hol lehet a probléma. Smile
#132715 - 2012. 10. 26 15:48:26
Köszi, akkor mindjárt leszedem külön a feliratot. Smile
#14Niki - 2012. 10. 26 19:53:28
Próbálgattam a dolgokat. Nálam az elsõ rész is ugyanolyan, mint a többi, minden tekintetben.
Viszont, a gond forrása valószínûleg az, hogy a videók készítése során belövünk az ASS feliratnak egy bizonyos karakterkódot, és nagyon úgy fest, hogy bizonyos feliratkezelõvel készített feliratok esetében az MPC sztrájkol... Ezért van az, hogy ugyanazt a feliratot viszont már lejátssza, ha külön töltjük be a videóhoz, mert ilyen tekintetben más a felirat.

Majd még próbálgatjuk, kitapasztaljuk ilyen téren is a dolgokat, és meglátjuk mi sül ki belõle.
Ígérni nem ígérek semmit, de azért próbálkozunk majd, hogy ez ne okozzon gondot senkinek.
Ha mégsem változna semmi a következõ részre, akkor javaslom azoknak is a VLC telepítését, akik egyébként az MPC-t részesítik elõnyben. Nem fog semmilyen gondot okozni a feltelepítése, nem zavarja a meglévõ lejátszókat, kodek csomagot, stb. Csak egy plusz lejátszó lesz a gépen, viszont gond nélkül veszi majd azokat az akadályokat, amiket mi gördítünk elé a felirat készítése során, és így mindenki zavartalanul élvezheti az általunk készített feliratokat/videókat is. Smile
#15Dumet - 2012. 10. 26 21:07:27
JanoInnocent neked külön idézem ezt a részt, mert valószínûleg elkerülte a figyelmed
Csak ennyit mondanék a témához, mert ezt már az AKB-nél is eljátszottuk egyszer...
valószínûleg ezt a sorozatot nem nézed, vagyis így lap sincs osztva, mert nem tudhatod, mikre képes az MPC... általában az szokta védeni az MPC-t, aki még nem találkozott olyan fájllal/felirattal/egyébbel, amit nem játszott le. Ez valahol érthetõ is. De lássuk be, hogy minden jónak vége szakad egyszer... ahogy azt is megerõsíthetem, hogy nem alaptalanul szidom azt a lejátszót... innentõl rajtad áll, hogy elhiszed-e, érdekel a véleményem, ha nem, akkor így jártál.

Niki: mondtam én... szóba fogom én ezt majd hozni a következõ megbeszélésen, mert valahogy kezd unalmas lenni, hogy ilyen hibákba ütközünk egyre-másra. Nemcsak nekünk kellemetlen, de a tagoknak is. Ezen jó lenne változtatni.
#16BrollySSJ4 - 2012. 10. 26 21:25:00
Én csak annyit mondanék:

Imádom az ED fordítását Smile Meg a japán dalt is DDD tehát akkora, hogy pityeregni is képes lennék rajta, annyira jó Smile Jó lett nagyon a dal fordítás, de igaz az eredeti japán is verhetetlen DDD szóval csak dúdolni tudok és énekelni, hogy:

"Ne légy hozzám ilyen kegyetlen,
hiszen a te legkisebb mosolyodért
követném akár az árnyékod is a végtelenbe.

Bár most még nem igazán értem,
hogy miért ölelnél magadhoz egy magam fajta magányos embert.

Mégis ahogy átjár ez a bizonytalan szerelem,
egymás karjaiban
egy lassú tánc közepette
hullámzó érzéseim új erõre kapnak."


(Sonna ni ijiwaru shinaide)
(waratta usui kuchibiru ni)
(katamuku kage wo oikaketa)
(Imi sae mo wakaranai mama ni)
(Tayonirai boku wo dakishimete whole time)

(Kasanete ikutsumono)
(Tayorinaku ai)
(Bukiyou na slow dance)
(yureru kimochi odoru no)
#17jennifer456 - 2012. 10. 26 22:18:00
Köszönöm Niki a segítséget. Smile MPC-t szoktam meg, de felraktam a VLC-t is. Ezzel már nem volt gond.
Azt én se tudom mi lehet az 1. rész és a 2. között a különbség, hogy másképp játssza le, de VLC-vel tökéletes.
Ha MPC-ben külön rakom hozzá a feliratot, ahogy javasoltad úgy jó. De akkor már egyszerûbb a VLC letöltése, mint duplán letölteni ugyanazt. Smile
Dumetnek meg csak annyit mondok, mindenki mást szeret, ami az egyiknek jó, a másiknak már nem biztos. DDD Tongue
#18Niki - 2012. 10. 26 22:36:11
Igazán nincs mit. Smile Inkább én köszönöm, ugyanis a nagy teszteléseim közepette felfedeztem egy-két (számomra) érdekes dolgot a kódolásokkal kapcsolatban. Nekem már ezért megérte ez az egész. Tongue DDD
Szóval most úgy néz ki, nagyjából meg van mi, miért történik ilyen téren az MPC-nél. Smile
Örülök, hogy neked bejött a VLC. Smile
Mindenki másnak is csak javasolni tudom, hogy használja bizalommal ezt a lejátszó progit, ugyanis ez egyáltalán nem válogat ilyen téren, nem kell trükközni, nem kell semmit sem csinálni, csak elindítani a részt... és nézni... Smile
Na, így a nap végére én is odajutok, hogy "esti mese" gyanánt meglessem a 3. részt. Már kíváncsi vagyok mit alkot a párosunk ebben a részben. DDD

Köszönöm a feliratot! Wink
#19Dumet - 2012. 10. 26 23:24:35
Igazad van Jennifer, használjátok csak, ha annyira tetszik. Igazából nem mondtam az ellenkezõjét eddig se. Viszont azzal számolj, hogy többet nem tudunk segíteni. Ha valami nem jelenik meg rendesen MPC-vel, az már a ti gondotok lesz, mert mi szóltunk, hogy VLC-vel megy csak. És ez nem fog megváltozni. Vagyis ezek után már nem lehet hibaüzenetként felfogni, hogy valami nem megy, oldjátok meg, ahogy tudjátok, erre csak ennyit tudok mondani. Így mindenki boldog lesz legalább, senki nem mondja meg senkinek mit csináljon, ennyi az egész. Úgyhogy az MPC-rõl nem szeretnék hallani innentõl ha egy mód van rá. És ezzel most korrekt voltam mindenkivel szerintem.

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 100% [1 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 0% [0 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!