Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Praclifalva lakói Full Metal Panic! Full Metal Panic! Full Metal Panic! Óz, a nagy varázsló Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 7
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 3905
Legújabb tag: razor8111

Látogatók ma: 5424
Online látogató: 7
Látogatók a hónapban: 494294
Összes látogatók: 24940719

Reklám

  Méltó vagy a nevedhez?
Feliratos anime letöltésekA sikeres kézfogós találkozó valamint a legutóbbi koncert során elért sikereken felbuzdulva kedvenc jelöltjeink egyre keményebben gyakorolnak, hogy Kanatához, Mimorihoz, valamint Megumihoz hasonlóan õk is az örökösök helyettesei lehessenek, amellyel együtt végre lehetõséget kaphatnak, hogy õk is megmutassák magukat a közönségnek. Túltéve a 76. generációs lányok elszántságán is, hõseink végre lehetõséget kapnak, hogy részt vegyenek a következõ koncerten, Tundrastaron, az örök hó és jég birodalmában, amely azonban ellenséges területen fekszik, így elkerülhetetlen az összecsapás a DES-el! Eközben a magába zuhant Takamina azon vívódik, hogy vajon valóban méltó-e arra, hogy a nevét viselje, miközben Kanata álmai útjában áll. A Tundrastarra való leszállásért folyó ádáz küzdelem során egyre inkább elvész lelke gyötrõdése közepette. Mi lesz Takamina sorsa? És vajon a Tundrastari koncert sikeres lesz?

Újabb hihetetlen izgalmak és drámai pillanatok szemtanúi lehettek, ha ma is velünk tartotok az AKB0048 következõ két epizódjában! Ki ne hagyjátok! Jó szórakozást!


  Hozzászólások
#1672 - 2012. 10. 05 18:56:21
Valahogy úgy vagyok ezzel az animével, hogy még, még, még, még! Köszönöm a következõ két részt!
#2Dumet - 2012. 10. 05 21:54:22
Hát még négy rész hátra van a sorozatból, aztán várni kell egy keveset a folytatásra, de legalább lesz, és ez a lényeg. Smile

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!