Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Iron Kid - A legendás ököl Miraculous – Katicabogár és Fekete Macska kalandja Miraculous – Katicabogár és Fekete Macska kalandja Miraculous – Katicabogár és Fekete Macska kalandja Hősakadémia Hősakadémia Hősakadémia Az Avatár - Korra legendája Az Avatár - Korra legendája Az Avatár - Korra legendája

DragonHall Online TV

Kiemelt közleményeink

Online Statisztika
Online vendégek: 8
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 2893
Legújabb tag: sziliz

Látogatók ma: 10256
Online látogató: 8
Látogatók a hónapban: 283843
Összes látogatók: 17398287

Reklám

  Vívódások
Feliratos anime letöltésekA sztárrá válás nem egyszerû. De még nehezebb önmagunk megismerése. Az AKB0048 77. generációjának újdonsült tagjai hamar szembesülhettek ezzel az igazsággal, amikor megismerkednek a 75. generáció tagjaival, Kanatával, Sonata nõvérével, és barátnõjével, Mimorival. Hõseinkre azonban máris új kihívás vár, hiszen elkészül promóciós videójuk és sor kerül az elsõ élõ találkozásra a rajongókkal! Ám nem mindenki elégedett az igyekezetükkel. Vajon a kellõ elhatározottság elég ahhoz, hogy megvalósuljon az álmuk, vagy a gyûlölködõknek van igazuk? Azonban ez még nem minden, hiszen az igazi kihívás saját magunk elfogadása. Orine, majd végre Chieri is átmegy azon a nehéz feladaton, hogy végül elfogadják önmagukat és ne fojtsák magukba a keserû érzelmeiket, mert csak így léphetnek túl a múltjukon vagy épp a saját korlátaikon. Vajon sikerül nekik? És vajon Takamina milyen sorsdöntõ felfedezést tesz eközben?

A mai epizódokban felgyorsulnak az események és rengeteg minden kiderül mind hõseinkrõl, mind arról, hogy mirõl is szól valójában az életük. Ez példaértékû lehet mindannyiunk számára is, így ki ne hagyjátok az AKB0048 következõ epizódjait! Jó szórakozást!


  Hozzászólások
#1672 - 2012. 09. 29 22:37:49
Köszönöm a következõ két részt!

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2019
Póvered báj PHP-Fusion


Dizájned báj Dumet