Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Full Metal Panic? Fumoffu Full Metal Panic? Fumoffu Full Metal Panic? Fumoffu Óz, a nagy varázsló Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Full Metal Panic? Fumoffu Full Metal Panic? Fumoffu Full Metal Panic? Fumoffu

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 5
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 4252
Legújabb tag: miskey92

Látogatók ma: 7044
Online látogató: 5
Látogatók a hónapban: 416455
Összes látogatók: 27382052

Reklám

  Gyökeres változások!
Szerver hírek
-- SMS Támogatás változások! (katt ide!) --

Az elõzõ havi támogatás, melybõl az oldal anyagi hátterét próbáljuk fenntartani: 10 226 Ft volt.
Ami ugye pár ezer forint híján több mint a fele...Viszont mint írtuk múltkor, nem vicceltünk, hogy bezár az oldal, ha nem lesz mibõl finanszírozni!

Éppen ezért, bevezetésre kerül pár új szabály:

-Amennyiben egy adott tárgyhónap 15. napjáig nem érkezik meg a szükséges összeg fele, kikapcsolásra kerülnek a letöltések, míg nem lesz meg az adott hónap teljes összege.
-Amennyiben mégse jönne össze egy adott tárgyhónap 15. napjáig és az adott hónap utolsó napjáig a kívánt összeg, akkor a csapat felvállalja a szükséges összeg kipótlását. De ezt mindösszesen egyszer, amennyiben újra ilyen módon tudunk terembérletet fizetni, felbontjuk a szerzõdést és megszüntetjük az oldalt.
-A támogatás mérõnk e hónap kezdetével lenullázódott! A késõbbiekben amennyiben több összeg gyûlik össze a havinál, úgy az hozzáadódik a következõ hónaphoz, ahogy eddig. A mérõ alatti "x hónapra elég" felirat és a mérõ állásának segítségével követni tudjátok, majd, hogy mennyi szükséges még az adott hónapra.
-Továbbá minden, mai naptól frissen érkezõ regisztrálónknak, a teljes körû regisztráció feltétele, hogy egy emelt díjas SMS-t küldjön, de addig nem tud letölteni semmit se, erre két nap áll a rendelkezésére!

Magunk közt szólva egyébként kis csapatunk tagjai már az alternatív jövõbeli tér-idõ kontinuumról fantáziálnak, következtében a jelen helyzet kilátástalanságának rémképétõl megrettenve.

  Hozzászólások
#1Dumet - 2012. 07. 02 03:28:41
FIGYELEM!

Az új szabályoknak megfelelõen a GY.I.K. is frissült, és kibõvült rengeteg minden dologgal. Jelenleg 10 db. GYIK oldal és 2 db. extra cikk érhetõ el a GYIK menüpontunk alól, kérjük, hogy mindenki sasolja, fussa át, nézze meg azt a részt, ami számára nem tiszta!

Olvasni nem szeretõ tagjaink számára az elsõ GYIK menüpont hanganyagként is felkerült, online lejátszható! DDD

Amennyiben valaki nem ismeri a GYIK aktuális szabályait, az továbbra sem mentesíti az illetõt a felelõsség és egyben a kiszabott szankció végrehajtása alól!


További szép éjjelt-napot! DDD
#21323 - 2012. 07. 02 07:54:14
Durva összeg gyült össze,mióta megy a letöltés basznak támogatni az oldalt.Mindenki az hitte nélküle is össze fog jönni a kellõ összeg.Rossz hírem van emberek ez a valóság a templomban kell hinni.1 sms-el majdnem a tizedét álltam az összegyült összegnek.
#3blackseven - 2012. 07. 02 17:26:33
Megdöbbentem ezen az alacsony támogatási hajlandóságon. Ha én tudok kevéske pénzt küldeni levélben,és még sms-sel is próbálom segíteni az oldalt, akkor nem értem, mások miért nem képesek rendszeresen küldeni legalább 2-3 üzenetet havonta. Több, mint 4500 regisztrált tag van és alig segítik a munkátokat. Szomorú.
#4Dumet - 2012. 07. 02 18:03:59
Bocsi mindenkitõl, a hírbe volt egy kis ellentmondás, korrigáltam is!

Tehát a Támogatás mérõ csak most nullázódott le, és többet nem fog, kivéve ha valami miatt ez szükséges, de akkor szólni fogunk újfent. Ami pedig a lényeges, hogy túlfizetés esetén, vagyis ha több jönne össze egy hónapban mint a kért (micsoda álom, jó lenne ha megvalósulna DDD) akkor az hozzáadódik a következõ hónaphoz ahogy eddig!


És igen... sajnos ez a helyzet, muszáj volt lépni, igazából ebben a hónapban már ténylegesen is látni fogja mindenki, hogy mit is jelent ez a saját szerver dolog. De nem is írnék most többet, az elõttem szólók tökéletesen vázolták a helyzetet, tessék inni a szavaikat, mert nagyon igazak!

Szerk: A GYIK-ba pedig további GYIK cikkekhez készültek el a hanganyagok Izzy mester csodálatos alkotásai olvasni nem szeretõ tagjaink számára. DDD
#5gyshinobi - 2012. 07. 02 21:54:26
Hú ez durva, jól lement a számláló, remélem sokan felébrednek ettõl. Mindjárt gondoskodok egy kis feltornászásról DDD.

OFF:
Egy kis "öröm" (csak a DH+ szempontjából DDD) az ürömben, hogy a nagy konkurens, a
Spoiler tartalom:
úgy tûnik bedobta a törölközõt.
#6daikonblaze - 2012. 07. 04 19:44:17
Tényleg szép összeg ahhoz képest hogy hány ezer regisztrált tag van.
A paypal-omon van egy kevés összeg, ha csapatból van valakinek paypal-ja elküldöm neki.
#7BrollySSJ4 - 2012. 07. 05 09:03:20
Nekem van paypal-om, szóval megbeszéljük Smile PM megy mindjárt.
#8angel - 2012. 07. 14 21:39:31
Órákkal ezelõtt két SMS-t is küldtem, de nem változott az összeg! Cry
#9BrollySSJ4 - 2012. 07. 14 22:26:56
Igen, mert Brolly aki változtatja az összeget nem robot Smile Napjába egyszer szokott rangot osztani, meg frissíteni beérkezõ támogatás összeget.
#10Dumet - 2012. 07. 14 22:37:53
Értsd: A támogatás mérõ nem automata rendszer, manuálisan kezeljük mi naponta egy alkalommal. Vagyis a támogatás összege csak akkor íródik jóvá a mérõn, ha Brolly naponta egyszer frissíti.
#11angel - 2012. 07. 15 07:42:54
Köszönöm az infót! Smile Már azt hittem, valamit rosszul csináltam! Smile
#12BrollySSJ4 - 2012. 07. 16 10:28:17
A támogatásmérõ kibõvült, mert meghaladtuk a kívánt minimum összeget (20 000.-) viszont ez nem jelenti azt, hogy nem tartunk e hónapra igényt további támogatásokra! Ugyanis nem csak terembérletet fizetünk, mint írtuk is, hanem idõvel a tárhelyünk is elfogy (HDD) és egyéb váratlan gondok, javítani valók is közbe jöhetnek, így nyugodtan küldhet mindenki továbbra is támogatást, természetesen saját belátása szerinti összeget.
#13Dumet - 2012. 07. 16 15:29:21
Pontosítanék:

Mivel túlhaladtuk az erre a hónapra szükséges összeget, az ezen túl érkezõ összeg a következõ hónapra megy. Ennek megfelelõen lett a Támogatás mérõ átalakítva. Kérjük, hogy továbbra is támogassatok minket, hiszen minél több összeg gyûlik össze, annál kevesebb a valószínûsége, hogy valamelyik hónapot nem tudnánk kifizetni, vagyis a letöltések is biztonságban tudhatóak. Smile

Köszönjük eddigi támogatásotokat és várjuk a továbbiakat is. Smile
#14Dumet - 2012. 07. 18 11:00:11
SMS Támogatás változások!

Változás állt be az SMS támogatások rendszerében! Noha a tarifák változatlanok maradtak, az egyes SMS-ek elküldésébõl származó összeg részesedése az eddigi 54% helyett a gyakorlatban sajnos csupán 40%! Vagyis például egy 400 Ft + ÁFA SMS esetén az általunk kivehetõ összeg csupán 160 Ft (természetesen az összes többi tarifánál ugyanígy értendõ a százalék érték). A korrektség jegyében ez a rendszer visszamenõleg nem, csupán a mai naptól (2012. 06. 18.) számítva érvényes!

Éppen ezért megkérünk mindenkit, hogy ha megtehetitek, és azt szeretnétek, hogy az általatok támogatásra szánt összeg teljes egészében hozzánk érkezzen, ne a szolgáltató zsebébe, akkor válasszátok inkább az alternatív támogatási módszereinket, mint: Banki átutalás (személyes, online), postai átutalás, postai levél küldés. Pár napon belül pedig Paypalon is fogadunk majd átutalásokat, melynek információit a Támogatás fórumtopikban találhatjátok majd.

További szép napot!

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2021
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!