Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Black Jack Black Jack Black Jack Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai Black Jack Black Jack Black Jack Gusuko Budori élete

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 12
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 5340
Legújabb tag: StarW68

Látogatók ma: 13750
Online látogató: 12
Látogatók a hónapban: 377620
Összes látogatók: 38270630

Reklám

  Megszûnt a Megaupload!
DH+ hírek
Figyelem! Egy megrendítõ és egyben igen katasztrofális hírt kell közölnöm mindenkivel!

Az imént értesültem róla, hogy 1-2 órával ezelõtt az amerikai hatóságok lecsaptak a Megaupload nevû fájlmegosztó oldal üzemeltetõire és letartóztatták õket, ezzel együtt a világ egyik legnagyobb fájlmegosztóját tették tehát hidegre. Úgy tûnik, hogy ez még csak a kezdet volt abban harcban, amelyet az amerikai hatóságok indítanak a kalózkodás megfékezésére, és bár az erre irányuló törvényjavaslatot, az ún. SOPA-t végül a tiltakozások hatására visszavonták, mégis képesek voltak e nélkül is fellépni egy ekkora fájlcserélõ oldallal szemben is.

Én magam még mindig a hír hatása alatt vagyok, hiszen közel egy terrabájtnyi feltöltött anyagunk veszett el ezzel az eseménnyel, de rengeteg sorstársunk járt hasonlóan. Mélységesen elítélem az oldalunk nevében is ezt a lépést, és egyúttal megerõsítem, hogy jogvédett anyagok eddig sem voltak és a továbbiakban sem lesznek elérhetõek tõlünk.

A Megaupload elvesztése miatt a letöltéseket lezártam (mivel úgyse tudnátok tölteni róla), egyelõre fogalmam sincs, hogy mihez fogunk kezdeni, de a napokban összeülünk, hogy kitaláljuk, hogy hogyan tovább.

AZ OLDAL NEM FOG MEGSZÛNNI! Mindenképpen találunk megoldást!

Addig is javaslataitokat, véleményeteket szívesen várjuk a fórumban a megfelelõ témákban.

Kitartást mindenkinek!

Szerk: Idõközben az újra beterjesztett SOPA és egy újabb törvényjavaslat, a PIPA is megbukott a tiltakozások hatására, így az amerikai törvényhozás egyelõre felfüggesztette a további törvényjavaslatok beterjesztését:
Részletek itt
Azonban a kalózkodás elleni harccal annak ellenére se igen fognak leállni, hogy több fájlmegosztó is törölt bizonyos anyagokat és szolgáltatásokat a rendszerükbõl.

  Hozzászólások
#1izzy - 2012. 01. 20 04:28:32
igazábol nem tudom hogy most mi tévö ek legyönk mert a mega az a töb i file megosztok hoz meg a maga nevecséges lasuságávalis a leg gyorsab volt de régeben ösze irogatam pár meg oszto oldalt lehet hogy némejikük mér kibyifant de legaláb van miböl falatozni

Spoiler tartalom:
#2BrollySSJ4 - 2012. 01. 20 06:34:33
Igazából tök jó ez a file megosztó lista, csak nem tudom mit is érünk vele? Érted oda lett egy rakás munka.....Jó formán minden bazdmeg...Jó van ugye egy kb 90%os mentésünk a feltöltött fosokról, de akkor is mire azt mind lecseréljük akár file megosztóra akár máshogy, kibaszott sok munka a másik, hogy érdemes holmi file megosztóra tenni mégegyszer 1tb? aztán majd fellövünk még egy tb és jön megint valami amcsi okádék fos jogvédõ és...érted kezd elõrrõl. Jó tény a szervert is kapcsolhatják, sajna jófomrám manapság bármit, de kérdem én nem biztosabb egy szerver? Amit nem fognak csak úgy törölni...ráadásul ha lemennek a vinyó árak vehetünk pár vinyót másolat tárolás gyanánt am is filóztam rajta, hogy karácsony után bevásárolok (jó nem így, hogy a vinyó árak elszálltak az ár miatt) és ott tárolok vagy 1-2tb. de ez basz földhöz idegileg, hogy hova töltsünk? mert már a mega se volt a legjobb séma, lássuk be hiába volt jó sokaknak, de többeknek azért nem, aztán arról nem is beszélve, hogy fejleszteni se lehet a végtelenségig tár nélkül a mostani egy fos, egy nulla lássuk be finoman és nõiesen fogalmazva...Szóval most kéne, hogy összefogunk ez ellen a dolog ellen és teszünk a saját jobb létünkért letöltés téren...Még annyi és annyi retró, fordítani való, premier várna ránk, hogy elmondani se tudom megközelítõleg se.........viszont így...bele se akarok gondolni! Most van nagy szüksége az oldalnak a segítségre tõletek és mindenkitõl akinek egy kicsit is fontos volt eddig az oldal és nem csak a letöltés és utána más nem érdekel, mert most még azt se tudom mondani, hogy megy mindenki máshová, mert hová? Mindegy egyenlõre ma-holnap tartsuk meg a csapattag gyûlést és beszéljük át hogyan is állunk...meg persze várjuk a lehetõségeket tõletek is!
#33286 - 2012. 01. 20 08:36:19
Ez akkora szemétség! Mi a fene bajuk volt azzal az oldallal?
#43286 - 2012. 01. 20 08:59:10
Most így belegondolva, tudnám ajánlani az Uploadstation, vagy a Fileservice oldalakat. Jelenleg én ezeket tartom a legbiztonságosabbaknak. Ráadásul az Uploadstation-re egy gigánál nagyobb anyagokat is fel lehet tenni.
#5DBS87 - 2012. 01. 20 11:13:05
Bár már reggel olvastam a hírt, csak most tudtam rá neten keresztül reagálni. Az elsõ, amit gondoltam magamban: bazzeg. Pont tegnap készült el a Full Metal Panic 6-os kötet, gondoltam, felteszem az oldalra, de nem jött be a Mega. Azt hittem, csak átmeneti üzemzavar, mint a múltkor - hát nagyobbat nem tévedhettem volna.

Ezzel most jól hazavágták az oldalt - de mást is, hiszen a megaupload sok mindenkinek volt a favorit tárhelye. Gondolom, lesznek, akiket emiatt kár is fog érni (hiszen nem mindenki használta csakis warezra), szóval egyelõre korántsem tartom biztosnak, hogy nem indítják újra napokon belül. Plusz, az Anonymous hackercsapat is támadásra készül a leállítás miatt.

Addig is azonban felmerül a "hogyan tovább" kérdése. Ha az adatoknak a 90%-áról valóban van mentés, akkor a szinte teljes átmentés valószínûleg kivitelezhetõ. A módjáról persze lehet vitatkozni. Két eset lehetséges, ha a Mega véglegesen leáll:

- átállni egy másik adattároló oldalra (Rapidshare, Zippyshare, Data.hu és társai), ami egyrészt macerás és nehézkes, másrészt ki tudja, azokat mikor zárják be...

- bérelni egy szépséges szervert. Ehhez azonban pénz kell, amit a tisztelt DH-tagság kellene, hogy összekalapoljon, ugye. És még itt is fennáll a veszélye, hogy lefoglalják a szervert.

A magam részérõl amíg erõm és lehetõségeim engedik, megpróbálok segíteni, hogy ez az állapot ne tartson sokáig.
#61323 - 2012. 01. 20 11:16:33
Tvstore,Ncore,vagy saját torrent oldal.
#7DBS87 - 2012. 01. 20 11:29:22
A torrentezésnek is meg kell, hogy legyen a saját technikája. És bizony ahhoz is illene egy szerver. Ezenkívül a DH+ sosem esküdött a torrentre.
#8BrollySSJ4 - 2012. 01. 20 11:32:52
mit érünk a tvstore+ncroe-ra vagy bármi másikkal? Oda nem reggelhet akárki...akármikor és akkor be is zárhatnánk az oldalt, zárjuk be? remélem azért nem akarja ezt senki..így a meglévõ torrentek kilõve, saját torrent átmenetileg még oké..vagy végleg, de kellene hozzá tárhely nem? Hisz a videókat honnan fogod kapni? ftprõl...ez így mûködik, nem a levegõbõl jön az ncore és a többi se...így oké legyen torrent, de ahhoz kell ftp és ha már van ftp minek a torrent? adunk direkt linket és töltés égbe világba....De ehhez össze kell fogni
#9949 - 2012. 01. 20 11:42:42
Nekünk is van torrent oldalunk amin csak anime van feltöltve 99%-ban. Csak a direkt letöltés mellet nem volt olyan népszerû, mert ugye ott seed-ben kell állni, meg kicsit lehet lassúbb is.
Én ebben látom a jövõt, mert így sem az adatok sem a feltöltésbe belefektetett munka nem megy kárba.
#10DBS87 - 2012. 01. 20 11:46:39
A torrentezés jelen állás szerint, ahogy látom, maximum akkor lehetne reális alternatíva, ha egyesülnénk egy torrentoldallal. Mi adnánk a tartalmat, õk a technikát. És technika alatt azt értem, hogy van szerver, ahonnét a cuccok 24/7-ben állnak seed-ben.
#11BrollySSJ4 - 2012. 01. 20 12:19:30
Na amúgy ha titok, ha nem elvileg nem mert már a GT esetében volt tesztelve, van szerverünk, mármint gépünk rá, tény nem egy több 100 ezres, se nem több 100 milliós cucc, hanem otthoni összerakott, de nagyon korrekt és mûködõképes. Viszont ami fõleg hiányzik az a vinyó és a megfelelõ internet hozzáférés, gondolok itt arra, hogy mikor 100-1000 rácuppannak a házi netre az nem bírja elosztani annyi felé, így lassú lesz, ehhez lenne szükségünk a szerverszobák adta internetre...amolyan ipari netre egy ilyen fajta net(plussz hozzá teszem hogy odafigyelés non-stop akár hûtés klíma stb) ára olyan 20 000 magyar forintnál kezdõdik, nagy pénz egy embernek, de nem nagy soknak...Viszont ez nincs meg így szenvedünk....De lényeg, hogy ha lenne támogatottságunk, anyagi akkor lenne letöltés és most perpillanat mindenki Pengét töltene, majd délután Sailor Moont, de most egyiket se egy ideig....
#122903 - 2012. 01. 20 12:37:08
Szóval, legyetek szívesek akkor megírni, mennyi is kéne alaptõkének ahhoz a nyamvadt szerverhez. Ja, és igazán engem ez a non-stop odafigyelés aggaszt. Ez megoldható?
A SOPA megy SOPAja le a f@szom... ja, nekem nincs, akkor majd valaki adja kölcsön nekik.
Már elnézést a kifejezésért, de mivel személyesen érint a MU bezárása, kibaszottul felhúztak. Én is felpakoltam rá több évnyi munkámat, nem csak hobbi dolgokat, hanem házi dogákat, meg ilyen hivatalos cuccokat, meg saját videókat. Na, mindegy...
#13BrollySSJ4 - 2012. 01. 20 13:15:30
Aedua: alaptõke se árt ha van, de itt a lényeg inkább azon lenne, hogy ha egyszer bevágjuk a gépet a terembe, akkor ne legyen az, hogy kivesszük 2-3-4-5hónap múlva mert hopp nem jött egy deka ft se....Szóval az összeg a fóumba van, a szavazás részlegbe asszem szerverszoba 3 az legjobb talán árban is asszem 20-25 000 per hó, de mondom az kellene fõleg, hogy folyamatosan jöjjön a támogatás akár 200 akár 500 ft per fõ per hónap akár több kinek mennyi a kerete, de pl. szerintem 500 ft havonta nem akkora eget rengetõ összeg, pl. én mikor gyûjtöttünk a dbz szinkronokra munka nélküli voltam mégis havi 1000 ft ment a számlára...Nem lényeg, lényeg, hogy folyamatosan jöjjön a támogatottság! Egyébként mindenki annyit utal amennyit gondol, vagy enged a pénztárcája. de kb. 20-25 000 ft kellene havonta, a vinyók árát most senki ne nézze mert...csöppet elszálltak az árak, mivel elázott a vinyó cég....Majd talán nyárra õszre jön rendbe a dolog, de kelleni fog majd vinyó is ami kb normál árak esetén 15-20 000ft egy 2TB. ami jó ideig elég kb egy évig, de félévig hót tuti...
#14gyshinobi - 2012. 01. 20 13:37:33
Én mindenképpen a saját szerveres megoldást támogatnám, biztosan lenne rá anyagi kapacitás, meg mindenki tudná, hogy ha nem támogat, akkor nincs letöltés. Én havi 500-zal biztos tudnám támogatni az oldalt, meg kellene a fõoldalra valami számláló, ami mutatja, hogy mennyi a muníció.
#15BrollySSJ4 - 2012. 01. 20 13:44:41
Számláló még nincs, mivel nem igazán kezdõdött el még az utaló kedv. fórumban van számlaszám, és befolyt összeg. Az oldalról/Támogatás témában. Bár az a pénz egyenlõre az alaptõke lenne le is kötöttük bankba nyárig nem lehet hozzá nyúlni csak sok sok kieséssel...de az alap tõkének jó egyenlõre, ami ezen felül jön, az már nem megy bankba.
#163286 - 2012. 01. 20 13:47:33
Egyébként részemrõl a filemegosztó oldalak csak egy ötlet volt, csak azokat írtam, amiket ismerek és megbízhatónak tartok.
#17Mithril - 2012. 01. 20 14:10:16
Atyaég. o.O
Éljen a SOPA... >_>
(Most, hogy végre visszajött a zinternetem, hogy tudjak letölteni... hát szép. Rant)
#183258 - 2012. 01. 20 14:56:07
ezt a SOPA nélkül is megcsinálták de lesz még a PIPA is=D

egyszerû a megoldás más oldalra kell segítséggel pakolni ajánlom a filesonic.com-ot vagy még a wupload és uploadingot
miért filesonic már tesztelték jó páran és
Spoiler tartalom:

UI.:Fel a fejjel!
#193286 - 2012. 01. 20 15:34:13
Mi az a SOPA? Csak hallottam róla, mert Gaiaonline-t is megtámadták tegnap. Bár azon az oldalon aztán tényleg semmi nincs, ami jogvédett lenne.
#20Dumet - 2012. 01. 20 15:55:56
A SOPA egy olyan törvényjavaslat volt Amerikában, amelyet ha bevezettek volna, akkor a hatóságoknak gyakorlatilag bármilyen apróságok miatt oldalakat szüntethettek volna meg, vagyis röviden egy olyan méretû oldalcenzúrázás lett volna, ami érintette volna a világon a legtöbb oldalt idõvel.

Na egyébként ugyan írtam a fórumba, hogy nem mondom, de most már mégis muszáj vagyok. Megmondtam. Megmondtam, hogy kéne az a szerver és igazán nem kértünk sokat, akár havi 100 Ft-al is óriási segítséget tudna minden tag nyújtani az oldalnak abban, hogy a szerverünk kiadásait hóról hóra fizetni tudjuk. Ha ez nincs, akkor nincs letöltés. Ajánlottatok mindenféle más megosztó oldalakat. Tegnap zárták be a Megauploadot. Komolyan úgy gondoljátok, hogy ezeket a kisebbeket nem fogják idõvel bezárni? De mondok jobbat. Már nem titok de volt premium accountunk a Megauploadon, ami kb. 50 ezer forintba fájt nekünk. És eközben 2 év hosszú munkája, míg azt a nagyjából egy terrabájtnyi anyagot feltöltöttük rá. Tegyük fel, hogy választunk egy másik fájlmegosztót, amire megint fizetünk egy premiumot ráadásul nyilván a saját pénzünkbõl, mert ugye innen nem folyt be gyakorlatiag semmi eddig. Feltöltjük az egészet, és jönnek az amcsik és lekapcsolják. Remélem értitek, hogy mire szeretnék rávilágítani.

Torrent... mindenki ismeri, és közben senki se. Meghívós-nem meghívós oldalak, azt hiszem, akik torrenteznek, azok tudják hogy a torrent olyan szinten személytelen és tömegcucc, gyakorlatilag az oldal megszûnésével járna. Akartok torrentezni? Lehet. Vár az Ncore. De mi oda nem töltünk továbbra se semmit. Lehet ám saját torrentet csinálni, de gyakorlatilag semmi garancia nincs arra, hogy mindig lesz valaki, aki épp seedel valamit. És ahogy elmondták elõttem, ahhoz is kell saját szerver, nincs mese.

Tényleg nem követelõzök, de eljutottunk oda, hogy mindent megtettünk azért, hogy tényleg egy centbe ne kerüljön nektek az, hogy ide jártok és letöltötök, finanszíroztunk saját pénzünket sem kímélve dolgokat ezért és ráadásul folyamatosan bõvítettük az oldal tartalmát. Szerintem itt az ideje, hogy csupán egy picit mindenki magába nézzen és elgondolkodjon, hogy: basszus, nem kéne valamit nekem is tennem az oldalért? És a külön jó, hogy tényleg nem kérünk sokat, csak azt, hogy támogassátok a szerver fenntartását. Nem azért, mert ezt a pénzt mi hétvégenként elisszuk, eljátszuk, elnõzzük, vagy egyéb, hanem azért, hogy nektek legyen jó. Vagyis amit pénzt rá szánnátok erre, azt voltaképpen magatokra szánnátok. Szerintem ezen mindenki gondolkozzon el, akármennyire is szörnyû anyagi helyzetbe van, jól tudom milyen az. Hát csak ennyit szerettem volna mondani.

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 100% [4 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 0% [0 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]


© DragonHall+ v3.0b | 2009-2021
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!