Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Csendes csajok Csendes csajok Dragon Ball Super Dragon Ball Super Dragon Ball Super A pálya ördögei Lilo és Stitch – A csillagkutya Lilo és Stitch – A csillagkutya Lilo és Stitch – A csillagkutya BoA

DragonHall Online TV

Kiemelt közleményeink

Online Statisztika
Online vendégek: 4
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 2683
Legújabb tag: danitigi

Látogatók ma: 4064
Online látogató: 4
Látogatók a hónapban: 358940
Összes látogatók: 14405580

Reklám

  Minden jó, ha jó a vége
Szinkronos anime letöltésekHát eljött ez a pillanat is, felkerült végre valahára, gondolom sokak örömére a sorozat vége is és én ezzel szeretnék mindenkinek kellemes és békés szentestét kívánni! De természetesen még közel sem ért véget a móka-tánc kacagás...

Candy továbbra is teljes erõbedobással végzi hivatását és segít ahol tud a Greytown-i vasútépítõknek, rengeteg kalandban és izgalomban lesz része fiatal hõsnõnknek, meglátogatják barátai, Annie és Archie.
Majd egy váratlan történés hatására el kell menniük, hõsünk tovább áll és visszatér a chicagói kórházba, hogy újra munkába álljon.
De az igazi izgalmak még csak most kezdõdnek! Hisz szeplõs kisasszonyunk körül felpörögnek az események, összetûzésbe keveredik Elisával akinek sikerül kirúgatni a kórházból és ezzel hatalmas csapás éri. Közben Albert vissza nyeri emlékezetét és elmegy, de senki se tudja hová...
Mindennek a fejében barátai társaságában is történik egy borzasztó esemény, ami végképp sokkol mindenkit.
Majd egyszer csak, mikor már kezd minden rossz összecsapni Candy feje fölött, váratlanul a titokzatos William bácsi hívatja, hogy beszélni akar vele, azonnal megörül a lány, hogy végre láthatja azt a személyt aki annyi jót tett vele...

Rengeteg a kérdés, vajon ki lehet valójában William bácsi? Mi történhetett a baráti társaságában? Mi lett vajon Albert úrral?
Vajon minden kérdésünkre választ kapunk? Igen a sorozat fõ kérdéseire, rejtélyeire választ kaphattok ha megnézitek a befejezõ részeket!


  Hozzászólások
#13286 - 2011. 12. 24 10:49:28
A vége szerintem már nem volt annyira meglepetés azoknak sem, akik még nem látták. Valahogy végig lehetett valahol sejteni, ki is az a titokzatos William bácsi, bár igazából csak az utolsó részekben jön rá az ember, kit is takart a név. Mondjuk, a történet vége nem igazán tetszett sosem. Nem igazán happy end, inkább keserédes befejezés.
#22769 - 2011. 12. 24 13:40:31
Nagyon hálás vagyok a munkátokért! Sok éves keresés után végre újra láthattam ezt a gyönyörû mesét! Köszönet érte! Boldog karácsonyt!
#3BrollySSJ4 - 2011. 12. 24 17:42:14
Miénk a megtiszteltetés Smile

Boldog karácsonyt!

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2019
Póvered báj PHP-Fusion


Dizájned báj Dumet