Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Csendes csajok Csendes csajok Dragon Ball Super Dragon Ball Super Dragon Ball Super A pálya ördögei Lilo és Stitch – A csillagkutya Lilo és Stitch – A csillagkutya Lilo és Stitch – A csillagkutya BoA

DragonHall Online TV

Kiemelt közleményeink

Online Statisztika
Online vendégek: 3
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 2683
Legújabb tag: danitigi

Látogatók ma: 4015
Online látogató: 2
Látogatók a hónapban: 358891
Összes látogatók: 14405531

Reklám

  Zorro legendája / Naruto
Szinkronos anime letöltések
Ahol igazságtalanság van, ahol sanyargatják a népet, ott terem Zorro és igazságot tesz! Láthatjuk hõsünket tenger alatt cápákkal viaskodni, a viharban a Dél-Indiai Társaság majd a parfümhamisítók ellen harcolni, végül egy nindzsával megküzdeni jóért és az igazságosságért. Sõt közben egy lány Zorro is felbukkan a színen, ami még érdekesebbé teszi a kalandot, úgyhogy érdemes velünk tartani!

A 43. résztõl sajnos a minõség nem a megszokott, mert a japán kolléga enyhén elrontotta a release-eket, amit így kellett utólag javítani, hogy ne legyen annyira kásás.
Naruto ismét hozza a formáját, amikor felveszi Gai sensei alakját és megmérkõzik Leevel, persze nem önszántából. A már-már szinte kabaréba illõ jelenetek garantáltan széthasogatják a rekeszizmokat! Viszont az öröm mellett üröm, hogy már szinte várható volt egy ilyen rész, mint a 193-as, ami nem tudom, hogy mért, de 6-7 db apró kivágott jelenetet is tartalmaz. Úgyhogy ha találok ehhez a részhez pár extra dolgot, akkor várható egy vágatlan feldolgozás is majd hamarosan.

Jó szórakozást mindkét animéhez!


  Hozzászólások
#1gyshinobi - 2011. 11. 03 14:37:09
Vágooott?Censored Amúgy milyen jeleneteket vágtak ki, meg az animaxosok csinálták a vágást vagy így volt eredetileg is? Ahogy számoltam max. 15 mp hiányozhatott belõle.
#2BrollySSJ4 - 2011. 11. 03 14:55:52
A forgalmazó alkotott. Vagyis a forgalmazó, de ez érthetetlen....mivel elvileg.......Japcsiból van a cucc nem úgy mint a többi animaxosnál, hogy lásd GT amcsi, meg egyéb mese esetében...
#3Dumet - 2011. 11. 03 15:35:49
Nagyon rövid pár másodperces jelenetek lettek kivágva Izzy szerint, de majd leírja pontosan, hogy mik is. Egy példát mondott nekem, az egy olyan, hogy a kamera végigpásztázza a Gai-já változott Narutót, és ennyi lett kivágva. Szóval teljesen felesleges vágások. Amúgy meg ahogy Brolly mondja, a forgalmazó csinálta ezeket, de hogy mi okból azt nem tudni. Nem ez az elsõ alkalom...
#4gyshinobi - 2011. 11. 03 18:27:20
Akkor megnyugodtam Smile. Egyébként van amikor a japcsik cenziznek, DVD-kiadások, forgalmazói változatok nem feltétlenül felelnek meg az eredetinek. Pl. olyat olvastam, hogy az elsõ rész elején a vérzõ fejû nindzsa elég horrorisztikusra sikerült arcát kisebb nagyobb mértékben átrajzolták a japók meg a jenkik. Nálunk az Animax a legkevésbé cenzis változatot adta le, de az sem teljesen az eredeti volt.

Itt egy kép: Jobb oldalt van az eredeti, középen pedig az Animaxos, ami vér nélkül ugyanaz, mint a jenki.
http://dragonhall...oto_id=257

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2019
Póvered báj PHP-Fusion


Dizájned báj Dumet