Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Black Jack Black Jack Black Jack Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai Black Jack Black Jack Black Jack Gusuko Budori élete

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 11
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 5340
Legújabb tag: StarW68

Látogatók ma: 13746
Online látogató: 11
Látogatók a hónapban: 377616
Összes látogatók: 38270626

Reklám

  DHTV Szinkron szavazás DÖNTŐ!
DH+ hírek
Sziasztok!

Itt a vége, fuss el véle! Elérkeztünk szinkron szavazásunk végéhez, amikor is végre kiderült, Ti melyik négy sorozatot szeretnétek leginkább látni magyar szinkronnal! Sosem gondoltuk volna, hogy ennyien részt vesztek ebben, ez is csak azt bizonyítja, amit mindig is hittünk, hogy van miért küzdenünk! Köszönjük nektek!

Rengeteg szoros küzdelmen, nem várt fordulaton és drámán vagyunk túl, meglepő eredményekkel, miközben összefogás és a széthúzás egyaránt jelen volt ebben a kis közösségben, amit együtt felépítettünk. Sok olyan dologra derült fény, ami megmagyarázza azt a helyzetet, amiben manapság élünk, de akárhogy is, mi továbbra is reméljük, hogy a véleménykülönbségek ellenére, ha másért nem, már ezért is érdemes volt belevágni az egészbe, és ezután is együtt maradunk.

Ti megtettétek a dolgotokat, most rajtunk a sor, hogy meghozzuk a végső döntést! Nem lesz könnyű feladatunk, ezért türelmeteket kérjük, hogy kellően átgondolhassuk és ezt a lehető legmegfelelőbb módon jelenthessük majd be nektek! Addig is maradjatok velünk továbbra is!


  Hozzászólások
#1gyshinobi - 2020. 08. 09 13:49:51
Hát tényleg elég fura eredmény született. A kedvenceim meg, amiknek érdemes lett volna nekiállni, már az elején kipotyogtak. A négy győztes közül még még egyiket se láttam, így nekem igazából mindegy melyiket választjátok. Viszont ha a Stein's Gate-et választjátok, akkor Okabe hangja csakis Kolovratnik Krisztián lehet DDD.
#2BrollySSJ4 - 2020. 08. 09 21:31:52
Na, hogy hogy csak ő lehet? Ha nem is láttad, hallottad Okabe-t DDD
#3gyshinobi - 2020. 08. 10 19:05:16
Láttam belőle jelenteket és a japán hangja meg a szereplő megjelenése alapján a Krisztiánt tartanám a legmegfelelőbb magyar hangnak. Smile
#4BrollySSJ4 - 2020. 08. 10 21:33:42
Ja részletet, másra gondoltam amiért őt gondoltad, hát majd kiderül korai még a hangokon gondolkodni, előbb dönteni kell melyik legyen egyáltalán DDD
#5Rara_Avis - 2020. 08. 11 20:52:44
Én annak örülnék a legjobban, ha szépen sorban mind sorra kerülne. A játékban részt vett ÖSSZES sorozat(+ a Kekkai Sensen, a Hyouka, a Kyoukai no Kanata, a Haikyuu!, a Nanbaka, és a Bungou Stray Dogs, mert ezeket nagyon, de NAGGYON hiányoltam a listából.
#6BrollySSJ4 - 2020. 08. 11 21:07:08
A lista résztvevőit illetően az volt, hogy le kellett szűkíteni egy számra, egy reális számra, amiből van mindenféle, sokak által ismert, kevésbé ismert, számunkra "fontos" és kedvelt, így jött ki a 64 amit elsőre 32-re is akartunk szűkíteni, de végül inkább nem.

Az nem rossz ötlet, sőt legjobb lenne, viszont ahhoz sok-sok pénzre van szükség, sajnos, tehát támogatásra az idő és a többi "mellékes"-nek mondható.
Egyenlőre legyen egy, netán kettő és nézzük meg mennyire támogattok, annak is függvénye a további, mert ha csak rajtunk áll az anyagi része, akkor...hát eltart kb örökké...
#7Dumet - 2020. 08. 12 17:42:12
Rara_Avis: Sajnos amiket felsoroltál mind pont olyanok, amelyek pont azért nem kerültek be a listába, mert technikailag nehézkes megcsinálni őket. Ez elsősorban a nemzetközi hangsávra vonatkozik, ezeket hangonként kellene felépíteni a nulláról, míg a 64 olyan sorozatokból áll, amelyek kevesebb munkával is elkészíthetők. Ezek ezért elsőbbséget élveznek. Ez van... ez nem rajtunk múlik, de még egy olyan szívást, mint a WataMote, nem szívesen vállalunk be, csak nagyon-nagyon indokolt esetben.
#8gyshinobi - 2020. 08. 12 22:14:49
Mi alapján döntitek el, hogy egy sorozatnak szívatós vagy nem szívatós a hangsávja? Fun
#9Dumet - 2020. 08. 13 00:58:59
Van egy bizonyos digitális frekvenciacsoport, amelyen egy bizonyos hardver és szoftver párosával átjátszva a beszéd kvázi kioltódik, így jóval kevesebb utómunkával (mint ha nulláról kéne felépíteni a hangsávot) teljesen eltüntethető. Persze ezt minden adott esetben csak kísérletezgetéssel lehetne kideríteni, de kellő tapasztalat birtokában bizonyos audió formátumok bizonyos attribútumainak vizsgálatával és azok együttállásából közel 90% valószínűséggel kikövetkeztethető, hogy az adott hangsáv megfelel-e a célnak, vagy sem. Smile Van még kérdés? DDD
#10gyshinobi - 2020. 08. 13 23:24:17
Hallottam már ilyesmiről még anno a SAO projekt kapcsán, ők is valahogy így állították elő a nemzetközi hangsávot. A többi része az magas DDD. Amúgy régen sokszor úgy készültek a szinkronok, hogy egy külön stáb előállította a különféle hangokat, zörejeket. Ahhoz képest a digitális technika álom DDD.

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték


© DragonHall+ v3.0b | 2009-2021
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!