Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Black Jack Black Jack Black Jack Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai Black Jack Black Jack Black Jack Gusuko Budori élete

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 5
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 5340
Legújabb tag: StarW68

Látogatók ma: 13721
Online látogató: 6
Látogatók a hónapban: 377592
Összes látogatók: 38270602

Reklám

  Újra élnek a letöltések
DH+ hírek

Ismét elérhetõek a letöltések!

Viszont, a továbbiakban nem kellene próbálkozni, hogy hû de Jani gyerek vagyok mert feltöltöm ide meg oda más munkáját. Nem kell azzal jönni, hogy jaj a szinkron meg a videó se a tiétek meg az enyém se, igen egyikünké se! Viszont ez akkor igaz ha nincs a hang és a videó egybe rakva, ráadásul a hang a miénk, ezeknél a régi retró animéknél, miért? Mert én magam vettem fel kazettáról és mert nincs már rá joga egyik stúdiónak meg kiadónak se! Innentõl viszont azé aki felveszi és feltölti, esetleg a videóra rá igazítja és annyi gerinccel tartozik mindenki annak aki felvette, hogy a saját munkájaként osztja tovább és errõl tudatja a készítõt....

Szóval a továbbiakban tessék engedélyt kérni, vagy megkérdezni, hogy feltehetem ide, vagy oda?

Végezetül a további esetekre is bebiztosítottuk magunkat, nagyjából. Ezentúl nyomon fogjuk követni ki mikor és mit tölt le, ettõl a szent pillanattól kezdve ez a rendszer fog élni, ráadásul pár oldalon az is el lett érve, hogy a DH+os munkák tiltva legyenek, de ennél még keményebb szankciókkal is próbálkozunk, hogy a feltöltõt büntessék mindenféle eszközzel!

Én ezúton szeretném még egyszer megköszönni azoknak a támogatását, akik a mai nap folyamán kitartottak velünk most a bajban, és bátorítottak, vagy megoldásokat kerestek, hogy mivel lehetne megoldani a gondot. Azt hiszem az ilyen esetek talán össze is kovácsolják a közösséget, úgyhogy köszönjük!

További kellemes böngészést mi nálunk!

  Hozzászólások
#1Dumet - 2011. 10. 07 23:28:36
Én ezúton szeretném még egyszer megköszönni azoknak a támogatását, akik a mai nap folyamán kitartottak velünk most a bajban, és bátorítottak, vagy megoldásokat kerestek, hogy mivel lehetne megoldani a gondot. Azt hiszem az ilyen esetek talán össze is kovácsolják a közösséget, úgyhogy köszönjük!

Ami pedig a tettest illeti, remélem büszke magára, hogy ilyen felfordulást csinált. Üzenem neki, hogy most még lehet, hogy megúsztad, de legközelebb nem fogod, úgyhogy más oldalt pécézz ki magadnak, mert itt nem sokáig leszel már fent, ha továbbra is próbálkozol!
#2Tiranda - 2011. 10. 07 23:55:01
Tudom,hogy én új vagyok! De még most sem tudom megérteni miért csinálják ezt!
Hülye lennék feltenni bárhova. Magamnak akarom és senki másnak oda nem adom ha végre megszerzem. Már olyan régóta szeretnék ilyen szép minõségben megszerezni a Sailor-t.

Örülök, ha magnak meglesz.

Ja és ezerszer köszi.... már 30x láttam. De hála neked végre ezentúl ilyen szép minõségben nézhetem.

Szóval szerintem az a minimum, hogy megtisztelünk azzal, hogy ilyet nem teszünk.
#3xl2 - 2011. 10. 08 00:04:40
esetleg ugy nemlehete megol dani hogy a sajátvideotok opening jébe beletesztek egy lgot ami röl lehetne tudni hogy a ti munkátok mint ahogy a animeaddicts is csinálja ?
#4Dumet - 2011. 10. 08 00:11:21
Tiranda: Nagyon szívesen, örülök hogy örülsz. Smile

xl2: Olvasd vissza az elõzõ hírt, ott van a válasz erre a kérdésre, mert már felmerült ott is ez a lehetõség.
#5gyshinobi - 2011. 10. 08 00:12:44
Köszönjük szépen! Reméljük többet már nem fordul elõ ilyen eset, egyébként hasonló véleményen vagyok, mint Tiranda.

xl2: Szerintem ne rontsuk el a videók eredetiségét vízjelekkel. A projektek menüpontban egyébként is meg lehet nézni, hogy mi a DH+ munkája + minden letöltésnél fel van tüntetve a készítõ neve. Am. elõbb-utóbb minden DH+ munka lesz az oldalon.MML
#6jayzi - 2011. 10. 08 09:47:27
köszönöm szépen
#7377 - 2011. 10. 08 10:50:37
Csak összejött egy jó ötlet. DDDLátjátok egy kis idõvel hamar megoldották a srácok a problémát, meg ha nem teljesen 100%-osan. De ez is valami. Azt hittem, hogy több ideig nem lesznek majd letöltések.

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték


© DragonHall+ v3.0b | 2009-2021
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!