Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Okko szállója Okko szállója Okko szállója A baseball tüzérség A baseball tüzérség A baseball tüzérség Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai Okko szállója

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 16
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 5244
Legújabb tag: tr18

Látogatók ma: 20847
Online látogató: 16
Látogatók a hónapban: 632935
Összes látogatók: 36976424

Reklám

  9-es szülinapi hét - 4. lövés: Kilences kaliberű távlatok
DH+ hírek
Sziasztok!

Mégsem ússzátok meg szülinapi hetünket a már szokásos évértékelő hírünk nélkül, hiszen kilencedik alkalommal is van mit elemeznünk. Na, nem mintha annyi minden történt volna idén az oldal életében, vagy legalábbis számotokra, mert a háttérben persze több folyamat is zajlott párhuzamosan. Inkább arról van szó, hogy kilenc év elteltével az ember más távlatokban kezd gondolkodni.

Úgy hisszük, mostanra kijelenthető, hogy akár tudatosan történt, akár nem, de alapvetően visszatértünk a gyökereinkhez. Lehet azon vitatkozni, hogy ha jobban követjük a megváltozott igényeket, vagyis az online nézhetőséget, ami egyébként már fejlesztés alatt áll, a közösségi média változásait vagy épp az ezekből adódó igénytelenség újbóli térnyerését, akkor máshogy állnánk, mint most. Viszont nekünk fontosabb volt, hogy kitartsunk a jelmondatunk mellett, és amit fel kellett volna adnunk a "látszólagos siker" érdekében. Látszólagos siker, ugyanis az Indavideó és társainak egyeduralma majd egy évtizeddel ezelőtti szintre veti vissza az igényességet minden tekintetben.

Úgy gondoljuk, nincs szükség az ehhez való asszisztálásunkhoz, inkább csináljuk azt, amiben a legjobbak vagyunk. Még ha ez olyanokkal is jár, hogy lemondunk szezonos sorozatokról és erőforrásainkhoz mérten kevesebb, a kezdetekhez hasonló arányban osztunk meg olyan projekteket, amelyekre viszont büszkék lehetünk. Ez nem azt jelenti, hogy nincsenek terveink, ezt már bebizonyítottuk. Csupán egész más távlatokban gondolkodunk. Ehhez viszont feltétlenül szükséges a Ti támogatásotok, hisz máskülönben semmi értelme az egésznek. A következő évünk lesz a bűvös tizedik. Vajon ünneplés lesz vagy a búcsú pillanata? Tartsatok velünk és kiderül!

További jó szórakozást nálunk a következő évben is!

  Hozzászólások
#1gyshinobi - 2018. 09. 15 19:40:12
Én visszasírom azokat az időket, amikor ment a Nisekoi, GuP és társaik, és hetente jöttek az új részek, mellettük meg ott volt egy sor szinkronos anime is. Azóta sok minden megváltozott... De igazából a lehetőségek is szűkreszabottak. A szinkronos animék nagy vonalakban már felkerültek az oldalra, újak pedig gyakorlatilag nem jönnek. Maradna a felirat, amit egy sor másik csapat is visz, így azzal sem lehet nagyot durrantani. Végérvényesen marad utolsó lehetőségnek az, amit két éve elkezdtetek a Watával, és szívből remélem, hogy lesz erőtök végigvinni nemcsak a Watát, hanem más animéket is, amik megérdemelnék, hogy magyarul is élvezhessük. Végső soron az lenne az igazi, ha sikerülne valahogy legális szintre is emelni a dolgot, akár mozivetítés, akár DVD/BD-kiadás formájában.

Egyébként: H.B.D.
#2Dumet - 2018. 09. 17 19:48:16
Azért ez nem teljesen igaz, hiszen azért akadnak még a tarsolyban olyan magyar szinkronos animék, amelyek még elkészítésre várnak, bár való igaz, hogy az ismertebb címek már felkerültek. Viszont ott van még megannyi rajzfilm klasszikus is, amelyek ugyan nem animék, ez tény, de ez ugyan mit is számít, amikor némelyik talán jobb is, mint egy-egy anime?

A feliratos projektek meg, ahogyan írtam, sosem voltak igazán olyan szinten kezelve, ahogyan lehetett volna. Általánosan elmondható, hogy amikor lehetőségünk lett volna rá, akkor sem annyira a felkapott sorozatokra mentünk, inkább azokra, amelyeket értékesebbeknek gondoltunk. Vagyis maga a szándék sem volt igazán meg, hogy bármiféle nagy durrantást vigyünk véghez, egész egyszerűen azért, mert ha nem is tudatosan, de már akkor is tudtuk, hogy nekünk nem ez a feladatunk.

Nekünk az a feladatunk, hogy ahhoz a koncepcióhoz maradjunk hűek, amelyet 2009-ben elkezdtünk. Ez pedig a szinkronos animék és rajzfilmek irányából való megközelítés és ennek az összekötése, avagy találkoztatása a feliratos animékkel.

Ez az, ami a két évvel ezelőtti eseményekben megvalósult és továbbra is ez az elsődleges csapásvonal. Viszont nagyon jól látszik, hogy ez mennyire nem egyszerű feladat. Itt csak Kennedy szavait tudnám idézni:

"Nem azért tesszük, mert ezek egyszerűek lennének, sőt pont azért, mert ezek nehezek."

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték


© DragonHall+ v3.0b | 2009-2021
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!