Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Praclifalva lakói Full Metal Panic! Full Metal Panic! Full Metal Panic! Óz, a nagy varázsló Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 11
Online tagok:
Sanjana

Regisztrált tagok: 3885
Legújabb tag: SkyBlondeHUN

Látogatók ma: 3419
Online látogató: 11
Látogatók a hónapban: 374324
Összes látogatók: 24820751

Reklám

  Anne - Folyt.köv.
Feliratos anime letöltésekFolytatjuk a Nippon Animation stúdió 50 részes shojo mûfajú anime sorozatát, amelynek története - mint tudjuk - nem pusztán a kanadai Lucy Maud Montgomery tollából származik, hanem amely hûen követi is a nemzetközileg elismert regényben történeteket. A széria szinte az egész világot bejárta, csak valami érthetetlen okból kifolyólag hazánkba nem jutott el soha az elkészülte óta eltelt közel negyven esztendõ alatt. Ezt pótolandó tûztük "mûsorunkra" néhány héttel ezelõtt, megelõzve a harminc évvel késõbb gyártott, az Anne Shirley útja Zöld Oromig címet viselõ elõzménysorozattal.

Árvaházban felnövekedett gyermekekrõl számtalan anime készült már, s bár a két Anne-széria is ezt a vonalat erõsíti, valójában sok szempontból lehengerlõ darabról van szó. Annak ellenére számít különleges alkotásnak az Anne a Zöld Oromból címû történetfolyam, hogy maga a története végtelenül egyszerû, mondhatni földhözragadt, miközben a 2009-es eredetsorozat messze több drámával és fordulattal operált. Mind a mai napig különleges, mert a legigényesebb fejlõdésregények közé sorolhatjuk, minekutána Takahata Isao rendezõ és társai a lehetõ legnagyobb hûséggel próbálták követni az eredeti változatot. A végeredmény magától értetõdõen zseniális: szemmel és lélekkel látható módon válik a cserfes és szétszórt Anne-bõl egy érett és ambíciókkal teli felnõtt, aki útja során alaposan megismeri az õt körülvevõ világot annak jó és rossz oldalával együtt. A kemény és sok helyen durva tapasztalatokkal teli elõélete után Anne iskolás éveit, Avonlea-ban szerzett élményeit, barátságait és drámai pillanatait kísérhetjük nyomon. Soron következõ epizódunkban épp vasárnapi iskolai debütálásának pillanataihoz lehet szerencsénk, amelyek kínosságuk ellenére megmosolyogtatóak lesznek.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!