Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Praclifalva lakói Full Metal Panic! Full Metal Panic! Full Metal Panic! Óz, a nagy varázsló Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 9
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 3918
Legújabb tag: megyesiedina

Látogatók ma: 6620
Online látogató: 9
Látogatók a hónapban: 571701
Összes látogatók: 25018126

Reklám

  Anne elõélete egy epizódban
Feliratos anime letöltésekSorozatunk soron következõ fejezetében Marilla útnak indul a szomorú Anne-nel, hogy Mrs. Spencerrel egyszer s mindenkorra tisztázza, miként fordulhatott elõ velük az a fiaskó, hogy a kért tizenéves fiú helyett egy tizenéves leányzót küldött nekik a hopetowni árvaházból. A bátortalan, megszólalni nem merõ Matthew bánata leírhatatlan, amikor látja elmenni a pillanatok alatt megkedvelt kis teremtést, aki egyébként ebben a részben és az elõtte álló hosszú úton részletesen beszámol Marillának eddigi életérõl. Mi, nézõk Marillával együtt csodálkozhatnánk rá az elmeséltekre, ha nem láttuk volna tavaly a 2009-ben elkészült elõzménysorozatot, amely részletekbe menõen, 39 epizódban tárta elénk mindazt, amit Anne ma megoszt Miss Cuthberttel. A fordítás és a feliratozás során derült ki számomra, hogy e múltbeli eseményeket tekintve ez a klasszikus széria és a negyven évvel késõbb elkészített eredettörténet pár ponton logikátlanságokat mutat, így ezek mértékét a lehetõ legminimálisabbra redukálva "meséltettem el" Anne-nel rövid kis élete történetét, hogy a két sorozat minél erõsebb egységet mutathasson.
A lehangoló úticél ellenére is tartalmas párbeszéd és ismerkedés tanúi lehetnek azok, akik Anne-nel és Marillával tartanak a hosszú kocsiúton.


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!