Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Praclifalva lakói Full Metal Panic! Full Metal Panic! Full Metal Panic! Óz, a nagy varázsló Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 8
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 3917
Legújabb tag: Flowery

Látogatók ma: 3719
Online látogató: 8
Látogatók a hónapban: 568799
Összes látogatók: 25015224

Reklám

  Törpök a moziban 2017-ben
Feliratos anime letöltésekMost már biztosan tudható, hogy jövõ év áprilisában mutatják be világszerte a Sony Pictures legújabb törpös mozifilmjét, amely a Smurfs: The Lost Village címet kapta. Mivel két hibridfilm után a Sony dobta az élõszereplõs konceptet és úgy döntött, nem erõlteti tovább a rajzolt figurás - élõszereplõs keveréket, abszolút animált moziról lesz szó. A cég néhány nappal ezelõtt tette közzé a film plakátját, amelyrõl teljesen belõhetõ a rajzstílus és a téma, amely szerint Törpilla és néhány törp a legendás elveszett falu nyomába ered. A poszter tanúsága szerint egy különleges növényekkel teli világba csöppennek, s ezt támasztja alá a nemrég megosztott nemzetközi teaser is. Ebbõl pedig már egyértelmûen kivehetõ, hogy sok, méretben Törpilláékhoz hasonló kis teremtmény veszi körbe törphõseinket, így majdnem biztosra vehetjük, hogy hét hónap múlva újabb törptelepülést ismerhetünk meg. Ez pedig azt jelentheti, hogy sok, eddig tisztázatlan kérdést igyekeznek majd megválaszolni nekünk a készítõk a törpök eredetérõl. A fizikai humor és a nem kevés röhögés láttán sejthetõ, hogy fõleg gyerekeknek szánt törpalkotásról lesz szó, ez azonban nem tántoríthatja vissza a rajongókat attól, hogy a törpökkel együtt nyomozzák ki például, hogy organikusak-e a gombaházaik és hogy ha nincs Hókuszpók, miért nem élne egy nõ sem Aprajafalvában. A legelsõ információk ugyanis arról szóltak, hogy többek között ezekre a kérdésekre kapunk majd választ a következõ egész estés törpfilmbõl. Reméljük, ezek a pluszok teszik majd megkerülhetetlenné a Sony Pictures harmadik Hupikék törpikék-moziját.


  Hozzászólások
#1Robzombi - 2016. 09. 24 11:42:21
Jól is teszik hogy nem erõltetik tovább az élõ szereplõs keverék filmet. Láttam plakátot a készülõ filmrõl, hát Hókuszpók ezerszer jobban néz ki meg animálva.

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!