Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Full Metal Panic! Full Metal Panic! Full Metal Panic! Óz, a nagy varázsló Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 12
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 3868
Legújabb tag: Sanyi88

Látogatók ma: 769
Online látogató: 12
Látogatók a hónapban: 298941
Összes látogatók: 24745366

Reklám

  DH+ Szüli 7 - 7. felvonás: Hupikék-fejlemények itthonról
Feliratos anime letöltésekMiközben születéshetünk hétvégéjén négy újabb fejezettel folytatjuk Janó és Bibice, valamint a törpikék történetét, említést kell tennünk a sorozat hazai vonatkozású legújabb szenzációjáról. Történetesen arról, hogy a TV2-csoport "az elmúlt 15 év legnagyobb programbefektetését valósítja meg" azzal, hogy számtalan csatornát, köztük egy Kiwi TV-re keresztelt gyermekadót indít a közeljövõben. A városszerte kihelyezett plakátok szerint a szeptember 26-án startoló Kiwi TV, amely szlogenjének értelmében "a mesék új birodalmába kalauzol", azért fontos most a mi szempontunkból, mert a néhány nappal ezelõtt megjelentetett sajtóközleménye szerint premierepizódokat fog sugározni a Hupikék törpikékbõl. A csatorna nemrég beindított egyoldalas honlapja és a hozzá tartozó Facebook-oldal szerint "Az erdõ mélyére is elkalauzol a Kiwi TV, hiszen korábbról ismert és kedvelt epizódokkal, valamint hazánkban eddig nem látott részekkel érkezik a Hupikék Törpikék".

A DragonHall-on két évvel ezelõtt útjára indított, s két hét múlva véget érõ sorozatunkkal kapcsolatban ennél szenzációsabb bejelentést elképzelni sem lehet, jelentsen bármit is a sajtóközleményben használt "premierepizód" szó. Az egyértelmû, hogy az RTL-csatornákon az elmúlt több mint tíz évben számtalanszor sugárzott epizódok társaságában érkeznek majd az újnak számító fejezetek, amelyek a legnagyobb valószínûség szerint a királyi televízióban a 80-as-90-es években már vetített, ám az RTL-es rotációba bele nem került sok-sok részt jelenthetik. A DragonHall-os verziónk - amely egy rész híján digitálisan felújított, szép minõségû DVD-RIP-eket jelent - 203 feliratos és 222 szinkronos epizódot takar. Ez a 222 fejezet egészülhet ki a közeljövõben az ún. "premierepizódokkal", amelyek közt remélhetõleg helyet kapnak majd Janó és Bibice történetei és a sokat emlegetett nyolcadik évados, Nagyitörpöt és Hopszát bemutató részek is.

Abban bízunk, hogy a korábbi szezonok szinkronmentes, de feliratokkal pótolt hézagainak nagy részét is kitölthetjük végre. Az is felmerült bennünk, hogy esetleg a Magyar Televízióban sohasem adott 9. évad is terítékre kerül, ám erre nem sok esélyt látunk, hiszen bár sokan élnek még a szinkronszínészek közül, akik több mint húsz év elteltével akár újra megszólaltathatnák a sorozat szereplõinek idõutazásra kényszerült szûk magját, ám Törpapa Sinkovits Imre, Törpszakáll pedig Kenderesi Tibor nélkül nem volna az igazi.

Bárhogy is legyen, akárhány elfeledettnek hitt epizódot is tûzzön mûsorára a TV portfóliójába tartozó vadonatúj csatorna, a hír maga akkor is örömteli.


  Hozzászólások
#1Robzombi - 2016. 09. 24 12:09:37
Gondoltam is magamban ,hogy de jó nektek, hogy legalább akad közte valami ami pont kapóra jön nektek, bezzeg anime csak egy darab. Cry Remélhetõleg a közeljövõben rájönnek hogy esti idõszakban adhatnának animét is, vagy netán kicsit idõsebbeknek szóló rajzfilmet. Hogy nekem is akadjon valami csemege.

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!