Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Full Metal Panic! Full Metal Panic! Full Metal Panic! Óz, a nagy varázsló Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 11
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 3865
Legújabb tag: 1Kara

Látogatók ma: 16387
Online látogató: 11
Látogatók a hónapban: 287974
Összes látogatók: 24734399

Reklám

  Janó és Bibice - START!
Feliratos anime letöltések
Egy kis ráadással térnek ma vissza a múlt héten leköszönt hupikék törpikék.

A sokat emlegetett csodafurulyás belga film után a Hanna-Barbera Stúdió is hozzányúlt Peyo Janó és Bibice-képregényalbumaihoz, hogy az alapszéria spin off-jaként, vagyis testvérsorozataként feldolgozzon belõlük egy párat. Egész pontosan 13-at, s tette mindezt a Hupikék törpikék második évadának készítésekor. Míg tehát a képregényekben a törpök nõttek ki a Janó és Bibice-történetekbõl, azaz kaptak egy saját spin off-ot, addig a televízióban pont fordítva történt: a sorozat sikerén felbuzdulva gyártottak le egy 13 epizódból álló minisorozatot a Hupikék törpikékben amúgy többször is felbukkant apród és annak fegyverhordozójának fõszereplésével. Ezekben a klasszikus középkori históriákban Törpapáék ugyanúgy mellékszereplõk, miként az már a csodafurulyás filmben is volt. Csakhogy a teljes Hupikék törpikék-univerzumot digitálisan felújító kiadó karcsúnak tarthatta ezt a 13 epizódnyi pakkot, ezért úgy döntött, kiemel még az alapsorozatból öt olyan fejezetet, amelyben bár értelemszerûen Törpapáék ismét fõszereplõk, de Janó és Bibice is szerepel bennük, s megtoldotta velük az alap 13 részt. A Hupikék-fõcímet és -végefõcímet a Janó-féle OP-ra és ED-re cserélték, hogy egy szerves egységet mutasson az így 18 epizódosra duzzasztott event sorozat, s én magam is ezt a verziót fordítottam és feliratoztam. Az egyetlen árulkodó jel a törp-sorozatos címkiírás, mivel a Janó és Bibice más táblát mutat abban a néhány másodpercben, amíg az epizódcím látható.

Ma az elsõ három epizódot tesszük közzé, ám elõtte érdemes még szót említenünk arról, hogy nagyjából mikor játszódnak a sorozat fejezetei. A klasszikus 13 rész egyértelmûen a Hupikék törpikék második évadának idejére tehetõk, hiszen egyrészt akkor készültek, másrészt pedig a Törpicur születése, vagyis a harmadik évad elõtti idõkben játszódnak. A gondot a maradék öt rész jelentette, mivel ezek egyikében már Törpicur is szerepel. Ebbõl következõen nem jelölhetjük ki az egységessé tett 18 Janó és Bibice-fejezet idejét a második évad vége tájékára, így nem tehetünk mást, minthogy a harmadik és a negyedik szezon közé lõjük be õket. A rajzolás technikáját tekintve elüt ugyan a két szegmens, de nem annyira szemet szúróan, hogy idõben ne lehetne a törpicuros harmadik évad végére elhelyezni a komplett spin off-ot.

Mindenkinek jó szórakozást kívánunk a középkori ármánykodással, trónbitorlással és elrablásokkal teli sorozat elsõ három fejezetéhez!


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!